Mégsem jelenik meg az idén a Windows XP SP2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jogos, ezek is benne vannak / lehetnek ezt nem vettem figyelembe, altalba eleg mainstream hardware cuccaim vannak, de amgy teljesen jogos.
caddie
Te aztan jolinformalt vagy... minek flamelsz mikor lovesed sincs az egeszrol?
Az SP-t mi a francert varjak, hat semmi mast nem csinal csak az megjelent patcheket egy tetelbe felteszi, meg max 1-2 minimalis dolgot modosit, igy nemertem a cikk hirerteket.
"Hmm, idén nem jelenik meg? Pedig Billy fiú szerint 24 óra alatt jelennek meg a javítások a Windowsokhoz... Lehet, hogy szegény fiúnak fogalma sincs a valóságról???"
Vagy inkabb neked nincs fogalmad a monitor kepcsony tuli dolgokrol nemde?
"... de a hibák javítására sem jellemzõ a 24 óra. Sõt, sokszor a 168 óra sem."
Zsir, hatte ezt meg honnan tudod, gondolom szamtalan bugot fedeztel fel, kuldted el a megfelelo helyre es datáltad, hogy ezek a szemetek nem adtak ki patchet 24 oran belul... de meg egy het multan sem. pff, baz te vagy tul sokat szivtal vagy tul keveset, egyre megy, mert baromasagokat beszelsz.
Az SP-t mi a francert varjak, hat semmi mast nem csinal csak az megjelent patcheket egy tetelbe felteszi, meg max 1-2 minimalis dolgot modosit, igy nemertem a cikk hirerteket.
"Hmm, idén nem jelenik meg? Pedig Billy fiú szerint 24 óra alatt jelennek meg a javítások a Windowsokhoz... Lehet, hogy szegény fiúnak fogalma sincs a valóságról???"
Vagy inkabb neked nincs fogalmad a monitor kepcsony tuli dolgokrol nemde?
"... de a hibák javítására sem jellemzõ a 24 óra. Sõt, sokszor a 168 óra sem."
Zsir, hatte ezt meg honnan tudod, gondolom szamtalan bugot fedeztel fel, kuldted el a megfelelo helyre es datáltad, hogy ezek a szemetek nem adtak ki patchet 24 oran belul... de meg egy het multan sem. pff, baz te vagy tul sokat szivtal vagy tul keveset, egyre megy, mert baromasagokat beszelsz.
caddie
Vagy legalábbis te nem rakod fel idõben a javításokat...
Más rendszerek sem gyorsabbak a critical hibák javításánál, de ezt sokan úgysem bírják felfogni...
Más rendszerek sem gyorsabbak a critical hibák javításánál, de ezt sokan úgysem bírják felfogni...
Az SP-k csak összefogják az idõközben kijött javításokat, nem jellemzõ, hogy sok újdonságot tartalmazzanak...
Magadra gondolsz?
faszom ki van ! mié nem lehet kiadni már ? Blõd
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
vagy nem tuggyák megldani hogy hogyan lehet olyan programot írni ami felteszi a sok kis progit a Win updaterõl 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
nem várok rá én se, csak ha emiatt kapok be vmit, akkor kinyírom õket. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
"sokak által várva várt". Ki a fene vár rá? Majd ha lesz leszedem, telepítem és kész...