2547
-
#109 Elindult egy letöltés, 1kb/s!!! :D
Asszem maradok a DC-nél... -
#108 Hmmm..nekem is ugyanazt a hibát írja ki mint Petyának... Vki tudja miért? -
#107 Hehe.. Tényleg ugyanaz...! :) -
#106 de P
a demo letöltés megy? -
#105 várj ez numagyanaz az oldal amit én irtam be?
rakj má fel egy icq-t -
#104 Ilyen van nekem is:) -
#103 -
#102 Melyik oldal nem él? A suprnova? Most is ott vagyok rajta. :) -
#101 megy?
amugy az oldal nem él
én erre gondoltam: bittorente l. -
Petya777 #100
??? -
#99 Ne rakd be flashget-be! Egyszerűen csak nyisd meg az oldalt, amit Breki megadott, ugyanis előbb egy html oldal jön be, ahonnan elindul a letöltés. -
Petya777 #98 Nem tudom leszedni a biteset, mert a flashget mindig egy ilyen 19kbos cuccot jelez... -
#97 ICQ nincs, viszont valaki kérdezett az előbb egy webcímet, ahol ilyen bittorente-hez van minden cucc. Talán ez az?
http://suprnova.tk
:) -
#96 na figyi van icq-d?
addig katt ide:
bittorente letoltés -
#95 No, bekapcsoltam a masinkát. A ProEvo2-ben meccs előtt, illetve meccs közben tudod állítani a kamerát. A 3-ban nem tudom ez hogyan van, ugyanis az még nincs meg...
Az "angle" opciónál 11 féle változat van (Normal Long, Normal Intermediate, Normal Short, Vertical Long, Vertical Intermediate, Vertical Short, Zoom, Broadcasting1-2-3, Wide). Ez alatt pedig a Cam.Angle lehet 10 féle.
Szerintem a Normal Long-Default, vagy a Broadcasting-Default jó megoldás lehet. Én általában ezekkel a beállításokkal játszom. -
#94 3.3-as -
#93 O.k. Természetesen nem akartam értelmetlen flame-be kezdeni. Mondom: a Fifa2004 szerintem is remek lett, sőt a 2003 is nagyon-nagyon tetszik. Csak sajnálom, hogy sokan egyszerűen átnéznek a PES szérián, csak mert konzolos cucc. És azért mert konzolos, nem feltétlenül arcade. Sőőőőt! -
#92 a legujabb? -
#91 oké ajánlok egy üzletet
én segítek lekapni temeg segítesz élvezhetőre beállitani
és mindenki jól jár :-) -
#90 A bittorrent ír hibát. Elindítom az indtallert és ki ír fél oldalnyi piros szöveget:) -
#89 Mise (legalábbis én nem) úgy álltunk hozzá, hogy hogy xar sőt bevallom eléggé vártam.
De elsőre nagy csalódás.
De adok még esélyt neki, csak valaki mondja má el, hogy kell azt a . angle kamerát beállitani, egyáltalán milyen kamerával érdfemes játszani.
És hogy vannak pontosan a cselek
"Azért azzal a véleménnyel nem vagyok egyedül, hogy ahhoz képest, hogy az EA évente löki ki a Fifa sorozat aktuális részét, a grafikán kívül általában nem sokat változott a dolog. A 2003 és 2004 volt az a játék, ahol már az AI, és egyéb dolgok is egy kicsit polírozva lettek. "
Ezzel kis kiegészítéssel egyetértek, de csak a 1999-2002-esre a 2003 sztem jól sikerült és a 2004 is a demo alapján.
És ha észreveszed pont az igazi Fifa-sok reklamáltak legtöbbet ezek miatt.
Ja es ez a halogggggggg nem lehet másmilyet belerakni vhogy?
Meg a nevek.
Vasgy ezt nem lehet buherálni?
-
#88 És ezt a bittorrente keretprogit honnan lehet lekapni?
-
#87 a demo vagy a progi?
mert nem kell telepiteni, amúgy megosztottam a DC-n
De a bittrol gyorsabb -
#86 A ProEvo-ban sem minden 2. gól ollózás! Sőt! Én még mióta megvan a játék (kb. másfél, két hónapja) még nem lőttem ollózott gólt! Az ellenfél már szúrt nekem ilyet (egyszer), de nekem még nem volt. :)
Szóval nem ez a bajom. Látványban természetes, hogy az újabb Fifa rész szebb, mint a Proevo2, de nálam nem a látvány az elsődleges - bár hozzáteszem, nekem NAGYON tetszik ez is, a 3-ban pedig még többet csiszoltak rajta.
Nem úgy állok hozzá, hogy: "újabb szar pc-s játék", ugyanis pc-m is van, csak azon ritkábban játszom.
Azért azzal a véleménnyel nem vagyok egyedül, hogy ahhoz képest, hogy az EA évente löki ki a Fifa sorozat aktuális részét, a grafikán kívül általában nem sokat változott a dolog. A 2003 és 2004 volt az a játék, ahol már az AI, és egyéb dolgok is egy kicsit polírozva lettek.
Nekem azért dől a ProEvo széria felé a mérleg, mert ott tényleg nincs 2 egyforma meccs, 2 egyforma akció. Néha csak nézek mint hülyegyerek a moziban, hogy miket elő lehet hozni ha az ember beletanul a játékba.
Egy szónak is száz a vége, kinek a pap, kinek a papné. Nekem a papné! :) -
#85 Nekem valami errort ír... -
#84 1. Nem köcsög
2. Ennél egyszerübb nincs
Letöltöd a bittorent progit telepited
Rákkattintasz a linkre és már megy is.
Erről jut eszembe volt egy bittorenes oldal ahol mindig a legfrisebb cuccok voltak linkelve.
Tudja valaki ennek a címét? -
#83 Kurvára nem vágom hogy kell használni ezt a köcsög bittorrentet:) -
#82 na megnézte ujra
ezt bill-el könyebb játszani
Bobitici volt a legjobb :-)
Jellemzo az erősségre, hogy 0-0 lett
A visszajátszasok es a bevonuloanimácio tetszik, de hogy ez verné a fifa-t
Egy kérdés az Angle kamerat, hogy a fenébe kell beállitani, lehet távolabbrolo jobban mutatna.
Konzolosok ti milyen kamerával jatszotok? -
#81 ja miért van ezen telepito, ha nem kell telepiteni?
telepítőre meg kiakad P -
#80 Hát én most láttam ezt a nagybetűs focijátékot és nagyot csalodtam.
Nem akarok elhamarkodott véleményt mondani, de az hogy magasan veri a Fifa-t enyhen szolva tuljas
1280*1028-ban elotte ulve ugy ereztem magam mint egy játéktermi gépnél.
Tudnék még irni, de mondom nem akarok elhamarkodottan itélni és szeretném ha megváltozna a véleményem
Megpróbálom bill-el hátha P -
#78 igaz ami igaz.
én nem láttam még a pro evo-t,de kicsit én is offolok a pro evo topicban: a fifa2004-ben az emberek mozgása teljes TV szerű élményt nyújt. a meccs menete úgyszintén. ennél meg nem is kell több:)
peace.. -
#77 Neked az a bajod a FIFA-val, hogy nem minden 2. gól ollózás vagy 5 ember kicselezésével történik. A FIFA a taktikus játékra, a VALÓSÁGHŰségre törekszik, míg ezek a japán focijátékok a látványosságra, mert a ferdeszeműeknek csak így lehet eladni. Szimuláció: tessék megnézni a FIFA 2004-ben a játékosok mozgását, ütközését, a szögleteket, szabadrúgásokat, stb. és nézd meg ebben. Van különbség, mi? Persze, ha úgy állsz hozzá, hogy "na egy újabb szar pc-s játék", akkor hiába mondom neked. -
#76 Vááááááá!!! "Ez nem szimuláció" "túl egyhangúnak tűnik a PES3". Biztos hogy jó játékot néztél?
Csak mert a Pro Evo 2-ik része is inkább szimuláció mint a FIFA. Egyhangú? Én még ennyire változatos akciókat egyetlen Fifa-ban sem láttam, pedig a '94-estől kezdve mind megvan/volt. Nem azt mondom, hogy a Fifa nem jó, de ne degradáljuk már le azt a játékot, ami azért sokmindenben odapörköl a divatos kedvencnek.
Valahogy a post-odból a tipikus pc-s lenéző "na, egy újabb konzolsuxx játék" hangulat árad... :(
Mondjuk tény és való, hogy én a pc-s verzióját a PES-nek nem próbáltam, de nem hiszem, hogy annyira elszúrták volna a Konami-s srácok. Peace!
-
#75 nekem a bit megy most -
#74 szal akkor vana bittorentes link, ami picit lejjeb van.
van két ftp:
ftp://test:[email protected]:811/
ftp://pes:[email protected]:1099/ -
Petya777 #73 kösz... -
Petya777 #72 Kevdesek lennétek ha meglepnétek minket egy linkkel... -
#71 Kipróbáltam a demót. Látszik, hogy ez a játék a konzolosok igényei szerint lett kialakítva, ez nem szimuláció. Arra ott a FIFA 2004. Nekem, FIFA-n nevelkedett fazonnak túl egyhangúnak tűnik a PES3, nem tudok megbarátkozni vele. Nem hiszem, hogy sokat fogom nyüstölni. Viszont dícséretes, hogy a játékot tisztességesen átrakták PC-re. -
Petya777 #70 HM??? Neked már emgvan? Honnan? -
skristof #69 hát nem néz ki vmi jol.....
de talán majd eccer legyűri a FIFA-t