2547
-
renato #155 "Az mondjuk kicsit durva hogy 3 csillagos nehézségen a 15 meccs alatt mindössze 2 gólt voltam képes rúgni"
ezt tényleg durva lehet...
tök sz*r, hogy modemes netem van...!!! full lassan jön, kb még 2-3 napot, éjjszakát kell rászánnom, mire végre lejön... de remélem megéri! ;p
császtok -
#154 Hát gyerekek nem tudom belegondoltatok e hogy mióta kijött az első 3d-s fifa pc-re gyakorlatilag nem volt alternatívája. Jöttek mindenféle erőtlen próbálkozások amik annyira voltak jók hogy a megjelenés után 1 hónappal az 576-ban már EVM kategóriásak voltak:) De most hála Konami bácsi árasszuk el a pécéseket a király játékainkal akciójának megkapjuk azt a gémet PC-re ami konzolon már régóta méltó ellenfele a fifának(sőt)
Lenyomtam kb 15 meccset és annyit tudok mondani hogy én a PES3-at választom a FIFA 2004 helyett. Nem kezdem el irogatni hogy mi tetszik jobban stb mert ez teljesen szubjektív. Én ezt fogom nyomni az tuti. Az mondjuk kicsit durva hogy 3 csillagos nehézségen a 15 meccs alatt mindössze 2 gólt voltam képes rúgni -
renato #153 miért Breki3???
mi nem tetszik benne???!!
-
#152 a zene jo de játék nem annyira fog meg
sztem a fifa egyértelmuen jobb -
#151 A meccs végén a visszajátsáokat tátott szájjal néztem végig minden meccs után:) Kurva jó hogy nem csak a gólokat mutatja meg hanem a jó védekezést is. A zene meg ami alatta szól akkora feelinget ad hogy jujujj:) -
renato #150 jaja!
én eddig a fifát nyomtam, de most gyónok 1et oszt kész!
forza PES 3!!!! -
#149 ÁÁÁÁ ez nagyon nagy game! Nem fogom kibírni a megjelenésig:) -
#148 ???
A Pro Evo 2 KIZÁRÓLAG PS2-re jött ki. A 3 fog jönni PC-re is hamarosan. -
#146 PC-re? Mert az pc-re nem jött ki, csak PS2-re... -
#144 Ez kell nektek:
Filefrontos link! -
#142 mindkettőre -
#140 gombeállitás cselezés
tippek
trükkok
az idot nem lehet novelni?
es hogy kell beállitani a cseleket? -
Petya777 #139 jah, mondtam hogy ki kéne másolni az ircről
de mit írjak? énis csak 2 meccset játszottam eddig(na jó, 3at :D)! -
#138 ennél bővebbet vártam arrol volt szo hogy leirod a dolgokat....... -
#137 ja es azt is valaki, hogy ezt az undorito labdahangot, hogy lehet lecserélni :-)
Es a középső kijelzőt nem lehet leszedni? -
#136 INNEN jön most nekem kemény 10kb-al:) -
Petya777 #135 Jah és azt is vki, hogyan lehet távolról lőni? Nekem mindig felrúgja az égbe a lasztit!!! -
#134 Valaki mondja meg nekem plz, hogy hogyan lehet normálisan szerelni. Becsúszásra szinte mindig befúj a spori. -
#132 pc-s kiszivárogtatott demóból van. -
#130 Na jo nem napok ota, de tegnap ota :) -
#129 Lehet en csinalok valamit rosszul, de allandoan connection refused. Napok ota. Ez a bit torrent nem igazan tudom hogy mukodik..
De azt nem ertem, hogy hogyhogy nincs fenn egy site-on se a ProEvolutionSoccer3demoPRIVATE.zip (242,7 Mb) fajl, ahonnan le is lehetne tolteni??? -
#128 Hivatalos demot miért nem tudják kiadni? Pedig már nagyon rá vagyok izgulva:) -
Petya777 #127 kurva jó a demo!!!! -
#126 -
#125 de ez itt PS2-es kép nem?
a konzolon meg nincs ilyen gomb:)
és van már rendes kamera?:))) oldalról látod azt csá...ezt nehéz elrontani...csak kérdés milyen messziről szereted.
én írtam hogy kicsit távolabbról...a 72cm-en elfér...és nem tűnik hangyának -
#124 baszki nem irom be ujra
amugy sehonnan
ha a demot akarod az meg alul -
Miska #123 sziasztok!
honnan tudnám letölteni a progit? köszi! -
#122 printscreen :-)
nemezitta lényeg
én kértem mert nem találtam egy rendes kamerát és nem értem -
#121 lee ez király
hogy csináltad a képet?
-
#120 tulajdonkáppem én azt sosem cseszegettem:)
szerintem a kamera saját tengelyéhez képesti elfordulást állítja...ahogy mozog az a kis sajtszelet....9-esnél fordul alegnígyobbat a sarkokon...
sztem ez kb annyira fontos, mint az:
- hogy megeditálhatod hogy a faszi jobb vagy bal szára gatyáján legyen a szám vagy
- hogy a kommentátor kinek drukkoljon:) és még azt is megmondhatod hogy mennyit pofázzon mennyiségre:) értsd mondjuk Palik lelövése...ha idegesít. De szimplán ki is lehet kapcsolni vagy megkérni hogy a nevek helyett a játékosok számait mondja...szóval apróságok, de dobnak a cuccon
most unlockoltam azt ,hogy a közönség vakuzzon a meccsen:))))...
van jópár extra a PES Shopban...ahogy PES(ETA)-ért:) vehetsz ezt azt...így jutottam 100 pénzmagért ehhez a fantasztikus vakuzáshoz:))))
most erre gyűjtök
Choose Club/Free Trade Agent 10000 Pes
"....this piece of kit allows you to transfer players, for free, outside of the Masters League in EDit Mode. It is essential for correcting team lineups, and you don't have to overwrite existing players!"
-
#119 deee
kérésre házhoz megyünk és installáljuk.... -
#118 támogatom az ötletet:) -
#117 Na légyszi aki ért hozzá mondja el ez alapján alul az a Cam Angle mi -
#116 köszi de gyere má mircre viasza -
#115 illetve Breki kérésére.. :D -
#114 itt van a kép, amit asszem be kell raknom Breki megbízásából:
-
#113 Nem rakja fel valaki normalis modon, elerheto szerverre a demot, mondjuk bezippelve? :) -
#112 de nekem olyan kéne aki PC-n beállitja rendesen
ezekkel a háromszog meg L1 nem sokra megyek
egy PS"-es szedje má le :-) -
#111 na látom...szép számmal akadnak vállalkozók
"hogy kell azt a . angle kamerát beállitani, egyáltalán milyen kamerával érdfemes játszani." - Breki33
nálam normal long...normal intermediate-ben már nem látod át pályát vagyis a játékosokat, hiába a radar, meg villog is az arpóság ,hogy hol várják a labdát...nem mindig van idő a radaron mélázni
"És hogy vannak pontosan a cselek" -Breki33
ITT van a PS2 irányítási listája...konvertáld át magadnak billentyűzetre vagy a gémpadodra...X a passz háromszög a szöktetés, négyzet a lövés, kör az emelés...az L1 L2 azok a bal fülek R1 R2 jobb fül. Left analóg Right analóg...és PS2 irányítón ezeket az analóg gombákat meg is lehet nyomni azok az L3 és R3 névre hallgatnak:)
"Jellemzo az erősségre, hogy 0-0 lett"
ugye mennyi madarat lőttél le a kapu felett?:)
hány csillagon játszottad?
ÉS AKKOR A TAPASZTALATOK
én éjszakába nyúlóan elindultam egy bajnokságban...természetesen a Real Madrid kezdeti fázisában leledzett és ismeretlen nevekkel volt feltöltve. A nyerések és döntetlenek után már kaptam dellát és elkezdődött az igazolás.
Ezt most jól megtekerték, mert NEM LEHET akármikor igazolni (NEGOTIATION PERIOD). Ajánlatot kell tenni a játékosra plusz a fizetésére is. És ha az nem megfelelő sosem lesz a tied:) Összesen 40 ember lehet az állományodban. Tehát érdemes becserélni (TRADE) ha lehet a játékost, vagy akire nincs szükséged azt minél előbb a RELEASE LIST -re kinyomni. Figyelni kell azt is ,hogyha bejön egy ajánlat egy játékosodra azt ACCEPT-elni kell, mert egy fordulóval később a gép úgy értékeli, hogy nem fogadtad el az ajánlatot. Lehet játékost csak kölcsönkérni is (LOAN).
Ezzel én jó sokat eltökörésztem, meg a csapatneveket is át kellett írni.
ITT lehet találni az átirkáláshoz listát.
A nagy öregek is benne vannak. Beckenbauer, Pelé, Eusebio, Puskás...nagyon jó "menettulajdonságokkal".
A becsúszásokkal nagyon vigyázni, mert tévesztésnél sárga lap és szándékosságnál azonnal piros lap lesz. De gyakori az előnyszabály alkalmazása, amit meglepően jól alkalmaz a bíró. És a kommentátor azt mondja Hand ball..akkor valaki kezezett...és valóban...a visszanézed és rázoomolsz látszik. Még a fogsoruk és a nyelvük is ki van dolgozva a pacákoknak:) Davids és hasonló frizkójú játékosoknak meg lobog a haja:)
A Déli (Southern Division 2 )bajnokságban a közpmezőnyben vagyok kellenek még jó hátvédek stb. Ronaldora összekuporgattam, de lerugták és az idény végéig várhatóan nem lesz:)kumma jó...hordányon vitték le.
Zizura gyűjtök most:)
A játék a FIFA 2003-hoz képest nekem sokkal változatosabb élvezetesebb, mondom ezt azért is mert PS2-n úgy pörgette az istenbarma a DVD-t hogy sajnáltam a gépet, mindezt azért, mert a tetves kommentátor 10 éve ugyanazon unalmas dumáját nem lehetett kikapcsolni. Ráadásul a második félideji előre másodpercre pontosan megjósulható cseréje után ricegni és szaggatni kezdett.
PES3-ban érdemes NTSC 60Hzen nyomni mert sem a bejelentkező videó és sem a játék nem akad meg. PAL beállításnál 50Hz...a video kicsit mintha rángatna és játék közben kirugásnál, nagy előreivelésnél vagy amikor a labda áthalad a gólvonalon egy tized másodpercre megtorpan a folyamatosság
a visszajátszás nagyon eltalált...PS2-be betufkodták az antialiasot és a kamerafókuszt...hogy hogy birja a 300Mhz és a 4mb videoram máig nem értem
rengeteg új mozgás van...
pl Barthez fiu lazán átrúgja a rá jellemző technikával a pályát:), de a profik ahogy leveszik maguk elé meg mindenhonnan a levegőből a lasztit...minden percben új mozdulatok vannak...
a gép ellen istenbizony taktika nincs...
volt hogy sikerult kettot bepasziroznom beadásbol, mikor legkozelebb hasonloan probáltam centirol centire..a gép már ott várt rám:) lehet látni, hogy a gép (3 csillagos nehezségen) folyamatosan taktikázik...sztem azt is nézi hogy nálam ki fáradt ki, vagy hol sikerül áttörni...
na jó játékot akinek bejön...nekem nagyon
elvileg keddre már a full PS2 fifáról is mondok valamit... -
#110 egyel indul 25-re megy fel
a Dc-n nekem van fent :-)