2547
  • OPM
    kössz...
  • mohus
    Davidus...figyi ha ilyenekkel találkoznék a PS2-mön kihajigálnám a DVD-t a francba...

remélem a full verzió nem ilyen lesz...addig meg csendben maradok

már írtam ha ez olyan lesz, akkor a PC rakás szart meg a Konamit kell szidni...
    vasajtóhang a labdának plusz ez a bug kiabrándító
  • mohus
    te jó ég:)

szálkát eddig csak halban láttam:)

de lehet hogy csak hárfát cipelnek:)
  • Davidus
    Ha nem tetszik ne játsz vele. De amit te csinálsz az már negatív kampány:) Aki kipóbálta és ért is hozzá azt úgyse tudod meggyőzni hogy nem jó.
  • mohus
    akkor bocsi:) már írtam hogy én nem olvasok csak írok...

de ezt látnod kell
    Solati gól
  • Breki33
    Ja hát a FIfa-hoz értek meg abba bele tudok nyulni, ha nem tetszik
    DE te ezeket honnan tudod?

Ja figyi:
  • Breki33
    Na várj ha jol értem, te a PC-st nem láttad

Lehet PS"-ön jö a hang de PC-n olyan mintha vasajtot rugdalnának.
    Aiknek eddig mutattam mind ezt kérdezték, meg az az egy akinek tetszett is...
  • mohus
    ""Azért irjátok le gamepadot hogy erdemes beállitani hatha azzal jobban bejön..."

te aki képes vagy labdákat meg százezer kiegészítőt letöltögetni:), igazán babrálhatnál magadnak egy kiosztást...

alapból úgy állítsd be ahogy a FIFA-t..a fülekre meg érdemes a PS2 verzió beállításait nyomni lásd #111
  • mohus
    sztem is tök korrekt a hang...kár ezen lovagolni ennyit.

én a riporteren röhögök néha...mármint a másodriporteren, annyira okos:)...és közben meg affektálva beszél...de inkább csak takarékon hallgatom őket..lehet állítani mennyit pofázzanak

a "játéktermi gép élményt" meg absz nem értem ,főleg nem erre a játékra...gondolok itt a rengeteg taktikai formációra és beállításokra vagy arra az egyszerű dologra, hogy a faszi jobb vagy bal lábas...és a PES3-ban már az adott játékos inkább azt a lábát szereti használni, amivel jobban tud lőni...

játékteremben a Virtua Striker masina van...hát azt valóban meg lehet nézni:)az olyan....

"Lassam kezdem megérteni kiknek tetszik ez"

én ajánlom mindenkinek, aki szereti az izzadós focit:)igazán megfelelő kihívás van benne és a vérprofik nekiállhatnak az igazán trükkös dolgok előhívására
    ez azoknak fog tetszeni, akik inkább elfogadják a teljesen kidolgozott licensz hiányát, de cserébe megkapják azt amire régóta vágytak, igazi fociszimulációt

• Marcell
    Nekem ugy tunt, hogy a kozonseghangok jobbak ebben, mint a Fifaban..
  • Breki33
    Nálam sincs gubanc ezzel, engem ez a hülye hang idegesit legjobban, nem lehet et kiszedni es pl a Fifa-ét belerakni? :-)

De komolyan ez miben tárolja a hangokat nem tudja valaki?
    Erre a játékra amugy nincs ugy, mint a Fifa-nal hogy mar a demo megjelenese napjan kijönnek megindulnak a kiegészitők a Flashgetem felé? :-)

Más:
    Valaki irta, hogy őt nem érdekli a hang
    Hát nemtudom, de aki hang nélkül játszik az.......
    na jo inkább no comment...

Sztem az tök jó pl mikor a kapufán csattan a labda vagy a hözönség felhördül.
    Vagy buzdítja a csapatokat.
    Jó mondjuk nem aktív hangfalon.
    Dehát akinek játéktermi gép élmény kell :-)
    Lassam kezdem megérteni kiknek tetszik ez

Azért irjátok le gamepadot hogy erdemes beállitani hatha azzal jobban bejön...
  • Marcell
    Ennek orulok :P
  • Davidus
    Nálam dx9.b és 43.45 ös driver mellett nincs semmiféle lassulás/gyorsulás 1024x768-ban.
  • Marcell
    Hat biztos sokkal nehezebb PC-re programozni, de a legtobb (jatek)fejleszto ugyesen megoldja a problemat. Szoval elegge ugy tunik, hogy a Konamisok benak a pc-s fejlesztesben. A vegleges verzioig viszont nem temetem a jatekot, de ez igy eleg siralmas!
  • mohus
    most erre csak azt mondom , ha ilyen lesz a végleges akkor a konamisok abszolut nem tudnak PC-re programozni VAGY ez pedig az én véleményem a PC nem képes manapság stabil frame rate-ra...a winfos és ez a másodpercenként kiadott alkatrészkavalkád megbénít minden programozót:(

megoldás...PS2-n kell PES-t nyomni:))) de ez az aláírásomból is látszik...kényelmes, NAGY a képernyő és nagyon jól szól...körbehangosítva

aki nem tudná a PS2-ben egy majdnem 300Mhz es proci 4 mb videoram és 32mb alapmemoria van...szép is és a sebesség is stabilan megy...no comment
  • Marcell
    Felreértés egy szo :)
  • Marcell
    Felre ertettetek. Nem azzal van bajom, hogy lassabb, mint a Fifa, meg hogy meg kell dolgozni a helyzetekert!
    Hanem, hogy ugy futott nalam a jatek, mintha lassitott felvetelt neznek. Borzaszto volt. De erdekes modon, amikor a sajat terfelem bal oldalan volt a laszti, akkor jo lett a sebesseg.
    Levettem a grafikat low-ra es 640x480-ra, a minoseg szinte semmivel nem lett rosszabb, de a jatek ugy felgyorsult, mintha villam emberkek szaladgaltak volna.

Sajnos ez a demo szamomra sehogy sem jatszhato az ilyen sebesseg gondok miatt. Remelem a vegleges mar jo lesz, mert igeretes a jatek, sok benne a jo otlet, de azt hiszem a Fifat nem uti ki a tronrol (pc-n).
  • Davidus
    Nekem pont jó ez a sebesség:)
  • mohus
    "Itt van olyan az egész félidő azzal megy el hogy kidolgozzak 1-2 helyzetet. "

és ettől valóban fociszimulátor...de nem mindenki szeret ennyit izzadni:)...valakinek az jön be ha csak ugy lődözi a gólokat...
  • mohus
    azért ha lesz elég PES pontod menj el a shopba...és vedd meg ezt

"Double Speed Matches - 1000 pes
    This is an option which appears on the pause menu. It enables you to choose between normal speed, and double speed matches. - Speed up your gameplay with this option"
  • mohus
    ja igen hogy kinek mi tetszik azzal nehéz vitatkozni...mindkét progiban lehet találni hibákat.

én a FIFA 2003 és a PES2 közül a FIFA 2003-at tartom jobban, és ez a kezelhetőség javulása és a fenomenális grafika miatt van.

A PES2 az egyhez képest grafikában semmit sem javult.

Most ugye a PES3 feljavult grafikailag és minden sokkal jobb lett részletesebb stb...ezért biztos ,hogy jobban bejön nekem mint a FIFA 2003...az a jövő héten dől el, hogy a FIFA 2004 mennyivel lett jobb pl pörgeti-e majd a DVD-t mint a barom és fog-e szaggatni csere után és át lehet-e cselezni akár gép akár elő ellenfélen irreális módon...

DE mindkét progi nagyszerűen teljesít!!! nálam csak a nüanszokon múlik a döntés

a barati körömben is vannak fifa rajongók és PES mániások...ha összejövünk nekem teljesen mindegy melyikkel játszunk, mert mindkettő szuper...

a FIFA 2004 PS2-n is ONLINE lesz ez pl sokat doba a latba, hátha van lehetőség majd network adapterrel egy official EU bajnokságban hasítani:)
  • Davidus
    Ez a game sokkal lassabb mint a fifa. Itt van olyan az egész félidő azzal megy el hogy kidolgozzak 1-2 helyzetet. Szvsz ez a legnagyobb különbség a 2 game között. A FIFA-ban csak úgy repkednek a kapuralövések viszont ebben meg kemény harc megy 1 nyamvadt helyzetért is. Nekem ez sokkal jobban bejön mint a FIFA flipperöcsi stílusa.
  • Marcell
    Amugy a Fifa meg kicsit ugy tunik nekem, hogy tul gyorsan fut, mert neha a kapusok olyan vetodeseket mutatnak be, mint a villam. Es a power-up csuszka is baromi gyorsan folszalad az egbe nalam, pedig mar belenyultam az ini.big-be is es levettem minimumra a speedjet. Szabadrugasnal is ugy megindul a loveserossegszabalyozo, hogy alig latom... :(
    Remelem a vegleges Fifaban mar rendben lesz. Es a PES3-nak is adok meg eselyt fullban. :)
  • Marcell
    Kiprobaltam a demot es nem tudom miert, de nalam is ugy megy, mintha lassitott felvetelt neznek. De ugy tunik, hogy egesz jo lenne, ha rendesen futna!
    Nem tudjatok mitol van ez? Nalam se akad, csak lassan fut.
    Win98, DirectX 9.0b, legujabb driverek
  • donpedro
    Teljesen privát vélemény, de a Breki által felsorolt hibák jelentős részét inkább a Fifában láttam.

"Tehát tetszik bevonulóanim, visszajátszások (alatta a zene)"

Nekem a Fifáé is tetszik.

"Nem tetszik:

Nehézkes kezelés (számomra)"
    A Fifában nehézkes a kezelés (számomra)

"Labdahang (undorító)"
    Ez engem nem izgat, sokszor hang nélkül játszok.

"Grafika, emberek mozgása."
    A Fifában a lövésanim, illetve a kapusok animációja egészen katasztrófális, halálra bír idegesíteni.

"Nehézkes konzolos menű (idegesítő zenével)"
    A menü mindig az EA erőssége volt, bár a Fifa nem olyan jó ebben, mint pl az NHL, de ez valóban jóbb lehet majd a Fifában. Más kérdés, hogy szerintem ez is tök lényegtelen.

"Távoli rugások (ha a csúszka kicsit túlmegy má az égbe lő)"
    Legalább ügyesség kell hozzá, szemben a Fifa kritikán aluli véletlenszerű lövésirány- és erősséggeneráló módszerével.
  • mohus
    "Az mondjuk kicsit durva hogy 3 csillagos nehézségen a 15 meccs alatt mindössze 2 gólt voltam képes rúgni"

ugye megmondtam:)

mondjuk ez a PES3 még a PES2-nél is nehezebb, okosabb...de 3 csillagnál kis cselezéssel taktikával és természetesen ütőképes csatásorral...meg lehet verni a gépet

ilyen "a gép megtanulja a cseleidet mozgásodat"...még egy játékban van amivel találkoztam...a Virtua Fighter széria

nagyon hasznos, de mivel a PC-s DEMO nincs a birtokomban nem tudom ,hogy benne van-e

az egyik fület (L2) nyomva tartva és megnyomva a 4 alapgomb valamelyikét(X,háromszög,négyzet,O)...négy taktikát állíthatsz be magadnak...
    olyanokat mint lesreállítás, jobb-bal oldali támadás, középső támadás, kétfajta általad meghatározott formáció, ellentámadásra alapuló játék...zónázás...

meccs közben pluszban ehhez még

L2 (bal fül) nyomvatartva + R1 és R2 (jobb fülek)...segítségével hat fokozatban állíthatod a csapat támadási védekezési hajlamát:)....ez a csík látható a játékosok neve alatt...

ezt érdemes figyelni, mert láthatod hogy az ellenfél éppen mit nyomat...ha kitámad érdemes neked Counter attackra játszani....
  • mohus
    "ja es azt is valaki, hogy ezt az undorito labdahangot, hogy lehet lecserélni :-)

Es a középső kijelzőt nem lehet leszedni?"

PS2 a labdahang teljesen korrekt...olyan mint a FIFA 2003-ban volt...természetesen lecserélni esetleg majd PC-n lehet buherálva

A radart ki lehet kapcsolni...szintén a a végleges PS2-verzió alapján...Screen Settings a meccs alatt
  • mohus
    "nálam is tetű lassú a játék, vagy a gépem nem bírja, vagy az XP, de fájó szívvel uninstall!"

én megvárnám a véglegest a helyedben...
  • mohus
    "Jah és azt is vki, hogyan lehet távolról lőni? Nekem mindig felrúgja az égbe a lasztit!!!"

ezt magadnak kell érezni....

a lövés pillanatában csak a lövésre kell koncentrálni...
    a lövés gombot a távolságtól függően és kb a feléig nyomom a csík szerint...közben a bal analóg kart előre nyomom és így leszorítja a lasztit...

nem könnyű...billről lehetetlen

• Breki33
    lee-t énis soxor keresem
    de legelterjettebb előfordulási helye a fifahungary :-)

Az OLasz és Spanyol csapatok jok

Ez a Bobitici tök veszélyes csatát PPPPPPPP
  • OPM
    hol találom lee-t? :)

Amúgy tetszik a fifa is, de ha jó lesz a pes3 sebessége úgy gondolom többet fogok vele játszani.
    A labdahang nekem se tetszik, meg miért vannak szinte mindenhol konzolok jelek? És hogyhogy az olasz válogatottban jók a nevek, a németben meg fantázianevek vannak? csak a németek nem adták a nevüket a gamehez, vagy mi?
  • Ramore
    nálam is tetű lassú a játék, vagy a gépem nem bírja, vagy az XP, de fájó szívvel uninstall!
  • mohus
    "Valaki mondja meg nekem plz, hogy hogyan lehet normálisan szerelni. Becsúszásra szinte mindig befúj a spori." - mazsa

ha elé állsz...és nem csinálsz semmit a tamadó nem tudja átvinni rajtad a labdát...magától leszereli akkor is ha nem nyomsz semmit...ha cselez akkor természetesen elviheti...
    a passz gommbbal (PS2-n az X) lehet kis odapöckölös szerelést végrehajtani meg taszigálni, ha kurva nagy a baj akkor a nagy lövés gombot (PS2-n négyzet) nyomd serényen és akkor jönnek a többiek segíteni:)
    más kérdés hogy ilyenkor a többi ember pl a belsők üresen, fogás nélkül maradnak:)

javaslom elolvasni a #111-nél leírtakat

• Breki33
    Namosténylegnemleheteztaviszhangosított hülye labdahangot lecserélni?
    Marhára idegesít.
  • Breki33
    keresd meg lee-t ő pot erre panaszkodott

Amúgy eztisbirom
    Nemis megy rendesen a játék, de veri a fifa-t :-) lol
  • Breki33
    Ez nem teljesen igaz

Régen az Actua Soccer (amit nemrég szereztem be újra)
    És az UEFA Championship sorozat eléggé ott volt.

De abban igazad van, hogy mostanában nem volt alternativa.
  • Breki33
    Ja hogy a középső tökszar kijelzőt nem lehet eltüntetni azt kihagytam
  • Breki33
    már irtam olvass figyelmesebben

te anélkül ajnározol egy játékot, hogy kipróbáltad volna.

Tehát tetszik bevonulóanim, visszajátszások (alatta a zene)
    Nem tetszik:

Nehézkes kezelés (számomra)
    Labdahang (undorító)
    Grafika, emberek mozgása.
    Nehézkes konzolos menű (idegesítő zenével)
    Távoli rugások (ha a csúszka kicsit túlmegy má az égbe lő)

Szval előszőr játsz egy játékkal utánna írj véleményt!
  • OPM
    nem tudom miért, de mostanában lassúak a játékok a gépemen
    tegnap előtt leszedtem a Pro Beach Soccert és az is olyan, mintha Replayben játszanám a meccseim :) Először azt hittem, hogy direkt ilyen a játék, hogy a mozdulatokat jobban meg lehessen csinálni, de rájöttem hogy nem....
    Ma lejött a PES 3 Demo, és ennél is ugyanez a probléma :( A visszajátszás gyorsabb, mint maga a játék :) Nem akad, szóval biztos nem az a hiba, hogy gyenge a gépem. Egyszerűen csak lassú.
    Mi lehet a probléma?

Egyébként tényleg very (good) a fifát! :)
    Zenében viszon még mindig a fifa az isten!
  • Davidus
    És 5 csillag a max nehézség. Azt meg se merem nézni:)