Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy sok értelmét nem látom,ugynaz csak gyengébb kivitelben...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
nem szaggat nem akad csak egy szerûen lassú mint a visszajátszások szoktak lennni!
nem tudjátok mit lehet ellene tenni?????
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
:)
((((1ébként feltétlenül próbáld ki !!))))
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
--- Victor Valdes (GK) --- Puyol --- Huszti --- Aimar ---- Xemilaz --- Minanda --- Kily Gonzalez --- C. Ronaldo --- Forlan --- Huylens --- Gera. Szerintem elég jó.
Master Lague 3 csillag.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Tudtommal jött hozzá aztán valami javitás.
Hogyan , mikor , milyen úton? Ötleteket kérek.Köszi.
De a Master League-ben ugye muszály gyenge cspattal kezdeni,hát szenvedek is rendessen most...
Hát én még régen PSX-en játszottam elõször,azóta ugy csinálom hogy 3 csillagon begyakorlok,mindenféle kissebb tornán,de csak gyengébb csapatokat irányitva.Mondjuk magyar válogatott épp jó,és még kötõdés is van.Aztán ha már ugy érzem elég jól verem ott a csapatokat,akkor indul a Master League 4 csillagon,meg utánna már VB-t Eb-t is 4 csillagon játszok.
Még Ps2-n volt Pes 2-m,azt a végén már 5 csillagon nyomtam,de a Pes 3,meg a We7 PC-s verziói szerintem egyértelmûen nehezebbek.
mondjuk én inkább Wei-zek
PES csak tesztelgetés szintjén
ezen is kezdtem
Örülök hogy ilyen népes tábora van a "legjobb játéknak".
Sajnos én még csak max. 2-es fokozaton játszok. Hogy a picsába tudtok 4-esen és 5-ösön nyomulni? Hihhetetlen.
Team Managment > Negotations > Apply
Ha emellé oda van irva hogy "outside negot. period" akkor most nincs átigazolási idõszak,nem tudsz igazolni,csak nézegetheted a játékosokat,elrakhatod a nevüket a kis listádba hogy kik érdekelnek,ilyenek.
Ha lehet igazolni,akkor katt az Apply-ra,majd utánna válogathatsz,csapat,nemzet szerint,vagy a "conditional search"-al poszt-ár szerint kereshetsz játékost.
Ha megtetszik egy játékos,akkor kattints a nevére,akkor az "apply for transfer negotation"-al teszel rá ajánlatot,vagy az "Apply for loan transfer neg."-el megpróbálod kölcsön venni.
"add to negotation list"-el saját listádba rakod mint késõbb még szerzõdtetendõ játékost./de igy még most nem foglalkozol vele/
Ha egyet kiválasztottál,igazolásra vagy kölcsönvételre,akkor az bekerül a "set negotation parameters" pontba.Ott még állithatsz azon hogy mennyit fizetsz érte a klubnak,neki fizetést,és hogy mennyi idõre akarod szerzõdtetni.Vannak szabadon igazolható játékosok,ott csak velük kell egyezkedni.
Arra figyelj hogy asszem ha a klubod anyagi helyzete -9999 pénz alá kerül akkor game over.
Meg valahol lehet állitani hogy a többi klub mennyire legyen engedékeny az igazolásoknál,de azt most nem tudom melyik pontban.
Én a Master League-et négy csillagon kezdtem játszani,hát 2 idény alatt eddig egy sztárt sem sikerült magamhoz édesgetni,sõt most idény végén örültem hogy az Ázsiai piacról néhány névtelen,de elég jó képességû játékost sikerült beszereznem.Bár kölcsönben már Patrick Berger is volt nálam...

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
egy file az egész
lehet már nincs fenrt nemtudom
én már régen leszedtem
de 540 megás nem 100