2547
-
#2507 Hi ! Leszedtem a 2.1 - est a fraps.comról csak az a gond vel hogy demo, és felvételbe is írja hogy demo. Máshonnan nem lehet leszedni ? -
#2506 Hi ! Kössz a segitséget csak én az Fh - ról szedtem le és azzal nem jó. :) -
#2505 Amúgy az fh-ra most raktak ki nemrég egy fraps-ot -
#2504 Én a 2.0-as Fraps-ot használom
Half Size
15 FPS
Use Windows Input
-
#2503 Hi ! Breki egykis segitség kellene. Van a Fraps és mentek vele gólt. De utánna lehivom az avi fájlt és csak nagy feketeség. Leslie mondta nekem hogy valoszínűleg másik Fraps - et kellene használnom. Ebbe kéne egy kis segitség. Köszi szépen. -
#2502 roster max egy mega lehet -
CzKaresz22 #2501 A wandetta rosters 94 mb nem ? -
CzKaresz22 #2500 A 2450 cím se jó :((((( -
#2499 PE... UEFA CL 11.ace
egy file az egész
lehet már nincs fenrt nemtudom
én már régen leszedtem
de 540 megás nem 100 -
CzKaresz22 #2498 Akkor ezt csak be kell másolni és kész ? -
CzKaresz22 #2497 A 100mb-ost ami 6 rar fileböl áll? -
#2496 #2450
neked is ugyanannyi ám visszaolvasni P
sztem rakd előbb fel a Wendetta rosterét -
CzKaresz22 #2495 Azt az 540mb-at honnan lehet leszedni erre kéne akkor egy jó cím....Az igaz,hogy ezt csak be kell másolni ????
Légyszi ebben az 1-ben segíts aztán köszöntem,mert akkor ezek szerint ez javítja a master leauget is... -
#2494 mondtam én nem nagyon PES-ezek de nekem a nagy 540 megás patch van fent
de neked roster kellett
Én a Wendettat vagy a legújabbat raknám fel -
CzKaresz22 #2493 File not found -
CzKaresz22 #2492 Ebből melyik roster az amelyik jó ? Melyiket használtad Te ami tuti javítja a csapatneveket is?Tudod a master leaugeban -
#2491 tessék
ROSTEREK
-
#2490 sajna nem
egy gépen lehet multizni -
CzKaresz22 #2489 Ezzel már lehet neten is játszani ??? -
#2488 igen a fórumában PPPP
#2480 -
CzKaresz22 #2487 Vannak valahol képek az új gameról ? -
#2486 1. sztem fent, de a fórumban van egy cím
2. Winning Eleven 7
3. Javítottak rajta, de csak a Wolfifal igaziak a keretek
de úgy már mindegyik jó
4. további infók a fórumában
-
CzKaresz22 #2485 DC++-on fennt van már a game ? Vagy még nincs ? Légyszi írd be mi is a pontos neve a gamenak.... Alapból jók benne a nevek meg ilyesmi?Van rendes bajnokság már benne vagy még szintén master leazge ???? Milyen újjítások vannak benne?Mesélsz egy kicsit róla... Ha nem tartalak fel ... S köszi a segítségeket... -
#2484 dehogy kiegészítő
külön önálló játék
tulajdonképpen egy javított PES3
a 74 megás pedig annak a Wolfi féle patche
Az 540 megást kilinkeltem annó
ittis és az fh-n is sztem -
CzKaresz22 #2483 Ezek szerint ez egy kiegészítő a PES3-hoz...Ez az a 74 mb-patchet... S hol van az a 540 mb-os ???? -
#2482 klikk -
#2481 http://netkozpont.hu/fifahungary/index.php -
CzKaresz22 #2480 S melyik a másik game ami jobb ? Pc-re is van az a game ? Pontos címét írd meg légyszi...... -
CzKaresz22 #2479 Mi az az fh ???????????????????????????????Oldal ? Címe ? -
#2478 PES-el már nem nagyon foglalkozom mivel a WEI sztem sokkal jobb
de az fh-n biztos megtalálod
sztem neked érdemes lenne az 540 megás patchet leszedned azt csak be kell másolni.
Amúgy az fh-n vannak tutoriálok -
CzKaresz22 #2477 Be tudnád linkelni öket ? Nem vagyok nagyon benne!!!Meg,hogy hogyan kell berakni...Meg van ez a ASF .... ezzel is van olyan ,hogy komplett könyvtárat nem enged exportálni vagy importálni,hogy a suoerpatchet berakjam csak egyenként a feleokat de abból ugye 1000 van... -
#2476 collarfixre gondolsz?
WEi-hez valót kilinkeltem
a másikat nem próbáltam de sztem a BL patch megoldja -
CzKaresz22 #2475 Tud valaki olyan patchen ami kijavítja a csapatok címerét?S olyan patch van ami megakadájozza azt,hogy master leauge módban mondjuk amikor már bajnokságot nyomsz ne legyen 16 olasz csapat mellett 2 spanyol vagy éppen fordítva...
Hanem németnél csak német..Olasznál csak olasz stb......
Írjatok ,segítsetek...
Köszi -
#2474 ezt nem tudom ez Mohus asztala :-) -
#2473 most lehet elég lamanak tünök (az is vagyok), de még csak 2 hete vettem ps2-t és nem tudtam hogy lehet azon is patchelni -
#2472 ps2-re hogy lehet patchet rakni? -
#2471 arra van egy csomó patch már
én a bittorentes linkről szedtem amit annó kilinkeltem
asszem itt -
#2470 ps2-re akarom
egyébként honnan lehet leszedni wolfot? -
#2469 "Breki"
miért nem rakod fel a Wolf patchet abban benne van -
#2468 breki megtennéd azt a szivességet hogy reyes összes tulajdonságát kimásolod? mármint a kinézetét meg tudását posztjait stb? meg akarom csinálni edit modeban de ugyanolyanra, kösz