Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 100mb-ost ami 6 rar fileböl áll?
Azt az 540mb-at honnan lehet leszedni erre kéne akkor egy jó cím....Az igaz,hogy ezt csak be kell másolni ????
Légyszi ebben az 1-ben segíts aztán köszöntem,mert akkor ezek szerint ez javítja a master leauget is...
Légyszi ebben az 1-ben segíts aztán köszöntem,mert akkor ezek szerint ez javítja a master leauget is...
mondtam én nem nagyon PES-ezek de nekem a nagy 540 megás patch van fent
de neked roster kellett
Én a Wendettat vagy a legújabbat raknám fel
de neked roster kellett
Én a Wendettat vagy a legújabbat raknám fel
File not found
Ebbõl melyik roster az amelyik jó ? Melyiket használtad Te ami tuti javítja a csapatneveket is?Tudod a master leaugeban
Ezzel már lehet neten is játszani ???
Vannak valahol képek az új gameról ?
1. sztem fent, de a fórumban van egy cím
2. Winning Eleven 7
3. Javítottak rajta, de csak a Wolfifal igaziak a keretek
de úgy már mindegyik jó
4. további infók a fórumában
2. Winning Eleven 7
3. Javítottak rajta, de csak a Wolfifal igaziak a keretek
de úgy már mindegyik jó
4. további infók a fórumában
DC++-on fennt van már a game ? Vagy még nincs ? Légyszi írd be mi is a pontos neve a gamenak.... Alapból jók benne a nevek meg ilyesmi?Van rendes bajnokság már benne vagy még szintén master leazge ???? Milyen újjítások vannak benne?Mesélsz egy kicsit róla... Ha nem tartalak fel ... S köszi a segítségeket...
dehogy kiegészítõ
külön önálló játék
tulajdonképpen egy javított PES3
a 74 megás pedig annak a Wolfi féle patche
Az 540 megást kilinkeltem annó
ittis és az fh-n is sztem
külön önálló játék
tulajdonképpen egy javított PES3
a 74 megás pedig annak a Wolfi féle patche
Az 540 megást kilinkeltem annó
ittis és az fh-n is sztem
Ezek szerint ez egy kiegészítõ a PES3-hoz...Ez az a 74 mb-patchet... S hol van az a 540 mb-os ????
S melyik a másik game ami jobb ? Pc-re is van az a game ? Pontos címét írd meg légyszi......
Mi az az fh ???????????????????????????????Oldal ? Címe ?
PES-el már nem nagyon foglalkozom mivel a WEI sztem sokkal jobb
de az fh-n biztos megtalálod
sztem neked érdemes lenne az 540 megás patchet leszedned azt csak be kell másolni.
Amúgy az fh-n vannak tutoriálok
de az fh-n biztos megtalálod
sztem neked érdemes lenne az 540 megás patchet leszedned azt csak be kell másolni.
Amúgy az fh-n vannak tutoriálok
Be tudnád linkelni öket ? Nem vagyok nagyon benne!!!Meg,hogy hogyan kell berakni...Meg van ez a ASF .... ezzel is van olyan ,hogy komplett könyvtárat nem enged exportálni vagy importálni,hogy a suoerpatchet berakjam csak egyenként a feleokat de abból ugye 1000 van...
collarfixre gondolsz?
WEi-hez valót kilinkeltem
a másikat nem próbáltam de sztem a BL patch megoldja
WEi-hez valót kilinkeltem
a másikat nem próbáltam de sztem a BL patch megoldja
Tud valaki olyan patchen ami kijavítja a csapatok címerét?S olyan patch van ami megakadájozza azt,hogy master leauge módban mondjuk amikor már bajnokságot nyomsz ne legyen 16 olasz csapat mellett 2 spanyol vagy éppen fordítva...
Hanem németnél csak német..Olasznál csak olasz stb......
Írjatok ,segítsetek...
Köszi
Hanem németnél csak német..Olasznál csak olasz stb......
Írjatok ,segítsetek...
Köszi
most lehet elég lamanak tünök (az is vagyok), de még csak 2 hete vettem ps2-t és nem tudtam hogy lehet azon is patchelni
breki megtennéd azt a szivességet hogy reyes összes tulajdonságát kimásolod? mármint a kinézetét meg tudását posztjait stb? meg akarom csinálni edit modeban de ugyanolyanra, kösz
nekem az az érzésem hogy a PES 3 amcsi kiadása a Winning Eleven 7 Int.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ja bocs...túl sokat ittam...ez nem a winning eleven 7 topic....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
jesszus😊 a háromszög meg az x bõl az sejlik hogy ez szintén egy PS2 átirat?😊
érdekes lenne...bár rég nézegettem már az új gammákat Ps2-re, pláne hogy japcsi lehet a cucc a neve után (Winning Eleven 7)
érdekes lenne...bár rég nézegettem már az új gammákat Ps2-re, pláne hogy japcsi lehet a cucc a neve után (Winning Eleven 7)
küldd 😊 De, hgoy a parma mez hol van, azt nem tudom megmondnai, csak ha tudod a nevét 😊
CSAK a Fradi
ftp://we:[email protected]/PE... UEFA CL 11.ace
😊
a 3.0-ás asf-ben ? 😊 Nem tudom, ni9ncs meg, de mindjárt megnézem 😊
😊
a 3.0-ás asf-ben ? 😊 Nem tudom, ni9ncs meg, de mindjárt megnézem 😊
CSAK a Fradi
Honnan vetted a címet?
Figyi hol van a keresés az új asf expolrerben?
Ki akarom cserélni a Parma mezt, de nem találom hol van.
Figyi hol van a keresés az új asf expolrerben?
Ki akarom cserélni a Parma mezt, de nem találom hol van.