2547
  • Mikilaci
    Helló ! A Pes4 is hasonló irányítással rendelkezik mint a 3.. mivel mit csinálok esetleg leírás valahol ? Tudom hogy át lehet állítani... Köszi
  • báttyó02
    www.torrentspy.com
  • Gabe18
    Hát mivel már lassan másfél éves játék,igy szerintem max DC-ről.

Amugy sok értelmét nem látom,ugynaz csak gyengébb kivitelben...
  • Zolcsi01
    Help please!
  • Zolcsi01
    Tudsz segíteni?
  • Zolcsi01
    Próbaként! A PES4 nekem nagyon bejött!Kíváncsi vagyok az elődre!
  • Breki33
    miért ezt akarod?
  • Zolcsi01
    Honnan lehet letölteni?
  • CzKaresz22
    Olvass vissza valahol le van írva a megoldás egy patch kell hozzá!De játsz ha megvan a Winning Eleven 7-el... Ugyan az csak egy kicsit jobb....
  • PAYNE
    nem tudja véletlenül valaki hogy mért olyan lassú mint ha lassított felvételt néznék?
    nem szaggat nem akad csak egy szerűen lassú mint a visszajátszások szoktak lennni!
    nem tudjátok mit lehet ellene tenni?????
  • Rafaelo
    aranycsapatot kéne bevinni a gameba
  • Gabe18
    Nem,de attól még simán jobb.../szerintem/
  • Breki33
    PES3 nem a 2005-nek volt a vetélytársa
  • Johnny23
    sztem próbáld ki és döntsd el.....csakmert sok vita volt már ebben a témában
    :)

((((1ébként feltétlenül próbáld ki !!))))
  • gery88
    Szerintetek jobb ez, mint a FIFA 2005?
  • mohus
    ha nem csippes, akkor sajna nem
  • Kaplan
    Kezdőcsapatom:
    --- Victor Valdes (GK) --- Puyol --- Huszti --- Aimar ---- Xemilaz --- Minanda --- Kily Gonzalez --- C. Ronaldo --- Forlan --- Huylens --- Gera. Szerintem elég jó.
    Master Lague 3 csillag.
  • Kaplan
    hi, azt kérdezném én most vettem meg a pes3-t ps2-re és tudom , hogy vannak patchek hozzá mégegyszer ismétlem PES3 és ha letöltöm a patcheket , hogy lehet felhasználni??? mert nem chippes a gépem akkor nem is lehet?
  • Breki33
    fifahungary

amúgy van WEi fórum
  • doncarlos
    Tud nekem valaki segíteni javításokban? hogyan lehet hozzáférni?
  • Gabe18
    Milyen videokártyával játszod?Gef4 mx-nél,meg gyengébb kártyáknál volt ez a jelenség.
    Tudtommal jött hozzá aztán valami javitás.
  • csum666
    de de de miért van?
  • Gabe18
    Nem inkább lelassul?
  • csum666
    hi a gám mindenkinél akad mikor a kapu közelébe van?
  • Breki33
    gamepaddal

Wei fórum
  • doncarlos
    Ja. Ti amúgy billentyűvel , vagy gamepaddal nyomjátok. Én billentyűvel és iszonyatosan nehéz. Lehet ezért nem tudok előbbre jutni. Szerintem gamepaddal egyszerűbb lenne a dolog.Mi az a Winning Eleven 7? Imádom a focis játékokat, de eddig csak psx-en tudtam velük játszani (mivel nem volt elég zs a hardverfejlesztéshez), és csak nemrég kezdtem el a pc-s focit.Az egyértelművé vált számomra, hogy a FIFA ugyan úgy mint psx-en:gyenge.De ez a WE7? Nem ismerem. Tud valaki segíteni ennek megismerésében (kéne a játék,nna...).
    Hogyan , mikor , milyen úton? Ötleteket kérek.Köszi.
  • Gabe18
    Ja persze 4 csillagon már nem a magyar válogatottal...
    De a Master League-ben ugye muszály gyenge cspattal kezdeni,hát szenvedek is rendessen most...
  • Gabe18
    Ja mostanában én is Winning Eleven 7-el játszok,az meg még ráadásul szerintem nehezebb is mint a Pes 3.
    Hát én még régen PSX-en játszottam először,azóta ugy csinálom hogy 3 csillagon begyakorlok,mindenféle kissebb tornán,de csak gyengébb csapatokat irányitva.Mondjuk magyar válogatott épp jó,és még kötődés is van.Aztán ha már ugy érzem elég jól verem ott a csapatokat,akkor indul a Master League 4 csillagon,meg utánna már VB-t Eb-t is 4 csillagon játszok.
    Még Ps2-n volt Pes 2-m,azt a végén már 5 csillagon nyomtam,de a Pes 3,meg a We7 PC-s verziói szerintem egyértelműen nehezebbek.
  • Breki33
    van 3-as is :-)

mondjuk én inkább Wei-zek

PES csak tesztelgetés szintjén

ezen is kezdtem
  • doncarlos
    U.I.:vagy én rontottam el azzal hogy 1-esen kezdtem? Ti hány csillaggal kezdétek? Lehet hogy egyből többel kellett volna kezdenem...?
  • doncarlos
    Nagyon-Nagyon-Nagyon-Nagyon-Nagyon-Nagyon-Nagyon szépen köszönöm a hasznos infót Gabe18.Amint hazaérek kipróbálom. Ha esetleg tudok valamiben segíteni nyugodtan kérdezzetek.
    Örülök hogy ilyen népes tábora van a "legjobb játéknak".
    Sajnos én még csak max. 2-es fokozaton játszok. Hogy a picsába tudtok 4-esen és 5-ösön nyomulni? Hihhetetlen.
  • Gabe18
    Na a teljesség igénye nélkül:
    Team Managment > Negotations > Apply
    Ha emellé oda van irva hogy "outside negot. period" akkor most nincs átigazolási időszak,nem tudsz igazolni,csak nézegetheted a játékosokat,elrakhatod a nevüket a kis listádba hogy kik érdekelnek,ilyenek.
    Ha lehet igazolni,akkor katt az Apply-ra,majd utánna válogathatsz,csapat,nemzet szerint,vagy a "conditional search"-al poszt-ár szerint kereshetsz játékost.
    Ha megtetszik egy játékos,akkor kattints a nevére,akkor az "apply for transfer negotation"-al teszel rá ajánlatot,vagy az "Apply for loan transfer neg."-el megpróbálod kölcsön venni.
    "add to negotation list"-el saját listádba rakod mint később még szerződtetendő játékost./de igy még most nem foglalkozol vele/
    Ha egyet kiválasztottál,igazolásra vagy kölcsönvételre,akkor az bekerül a "set negotation parameters" pontba.Ott még állithatsz azon hogy mennyit fizetsz érte a klubnak,neki fizetést,és hogy mennyi időre akarod szerződtetni.Vannak szabadon igazolható játékosok,ott csak velük kell egyezkedni.
    Arra figyelj hogy asszem ha a klubod anyagi helyzete -9999 pénz alá kerül akkor game over.
    Meg valahol lehet állitani hogy a többi klub mennyire legyen engedékeny az igazolásoknál,de azt most nem tudom melyik pontban.
    Én a Master League-et négy csillagon kezdtem játszani,hát 2 idény alatt eddig egy sztárt sem sikerült magamhoz édesgetni,sőt most idény végén örültem hogy az Ázsiai piacról néhány névtelen,de elég jó képességű játékost sikerült beszereznem.Bár kölcsönben már Patrick Berger is volt nálam...
  • doncarlos
    Ha úgy gondoljátok hogy kevés a hely akkor megadom az email címemet:[email protected] Nagyon fontos lenne a segítség.Mivel melóhelyről írok,ezért a mai napon csak 18.00-ig vagyok elérhető.Kösssz.
  • Breki33
    Arra hát
  • doncarlos
    A PES2-vel rengeteget játszottam PS'-en,de most ez kifogott rajtam.Nem tudom,hogy hogyan lehet masterleague-ban vásárolni játékosokat.Tudnátok segíteni? Thanx!
  • Maxi
    Hi ! We7 - re gondolsz Breki ? jah különben azért néztem be mert egy crack kéne egy patchez. pes3_patch1301.exe ez az a patch. De gamecopyworldon semmit nem találtam.
  • OPM
    hogyhogy új játék??
  • Breki33
    Szia
    kicsit lemaradtál, már új játék is van :-)
  • OPM
    hali! rég nem jártam már errefelé, gondoltam benézek :) nem jelent meg a játékhoz még valami patch a lassulás ellen azon az acceleration patch-en kívül? thanx!
  • Breki33
    sztem te törést keresel

irány a 0day fórum :-)