63
Judge Dredd: Dredd Vs. Death (c) Vivendi Universal
-
#63 Dredd tarol, kijött a GOG.com-on is. -
#62 Kijött a játék Steam-en is, 8 euró. em tudn kompatibilis-e a égi lemezes verzióval multi ügyben. -
kék #61 Végre emlékszem: akkor rakd fel a patc-et, mikor még az eredeti exe fájl van a játék könyvtárában. Utánna másold át az 1.01-es crack fájlt. -
kék #60 Itt variálni kell a Crack-el. Miután feltelepítetted a patch-et, utána még1x át kell másolni a crack fájlt. Legalábbis így emlékszem. -
fonix1973 #59 Na addig eljutottam mikor egy olyan pályán vagyok ahol ég minden és zöld trutyi folydogál 2 cső alatt van fent egy ajtó amin elméletileg át lehetne menni de mivel elromlott az ajtó nem lehet tovább menni ott máshol sehol nem lehet továbbjutni -
fonix1973 #58 Még anyit hogy bárhonnan szedtem le az 1.01-es patchet hozzá telepitéskor azt irja ki nem találja mert nincs telepítve a játék persze angolul pedig fent van a játék -
fonix1973 #57 Nos jó lenne hozzá magyarítás mert azt nemtalálni meg egy normális végigjátszás ugyanis a tanuló pályán elakadtam mikor a robotot letérdeltetem utána nemtudom mit kéne vele csinálni mert csak ütni tudok ha meg leütöm akkor kiirja vesztettem a pályát persze angolul :( -
kék #56 Hol akadtál el? Segítek. -
kék #55 Régen a SevenWarezról lehetett leszedni, de most már fogalmam sincs, hogy honnan lehet megszerezni. Talán DC++? -
montendani #54 PLS Valaki tudna küldeni egy honlapcímet amin rajta van a végigjátszás!
Előre is köszi
-
joe1980 #53 de lehet osztott képernyős?
a PC verzió is?
pliz erre válaszolj már -
joe1980 #52 Ne haragudj ,de ezt nem értem,miért irtad! -
sg2 #51 hülye a haverod mert TAMPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
-
sg2 #50 Igen tudok! Amúgy az én apám a Microsoftnál dolgozik és ingyen kapja
a vistát és az összes programot! -
sg2 #49 mire? Nekem megvan a magyar már most! Ha kell odaadom! izé -
joe1980 #48 Kérem szépen válaszoljon már valaki!!! -
joe1980 #47 Sziasztok!Letöltöttem ennek a játéknak a demo verzióját és láttam benne ,hogy lehet PC-n osztott képernyőn is Coop modba játszani ezt.És szeretném,ha vki leirná hogy be lehet állitani hogy esetleg lehet gamepaddel vinni.Ha valaki leirná ezt nagyon megköszönném!mert én szeretem a osztott képernyős játékokat!köszönöm -
kyle reese #46 helo ! tudsz linket ehez a játékhoz mert nekem elveszett a cd-m azt szeretnék játszani vele .
ui: olvasd el a privit előre is köszi . -
#45 -
UTE1 #44 sziasztok tudtok egy oldalt ahonan a titan quest-hez jo kreket lehet letölteni? -
#43 Nem tudtok torrenfájlt adni? -
kék #42 Íme: NUN6-GAB2-TAX7-ZYG6-3537 -
Sir IvanHoe #41 Szeretnek en is egy serialt.
Koszi -
kyle reese #40 arra ki tud megoldást ha install után azt írja ki hogy insert cd key ,de a cd-n az nfo-ban nincsen !segitsen valaki Please! -
#39 Ha beindítottad a rendszert, utánna minden szinten van két oldalt egy-egy kapcsoló azokat kell benyomkodni és akkor bekapcsol a tűzoltórendszer és a csonti nem szereti a vizet szóval a gyorsan bakpcsolod amit tudsz, mert egy párat ő szétlő, aztán már csak várod az animációt. -
mochee #38 Én játszanék, ha segítene valaki a 31-esre! Pls!!! Csak végignyomta már valaki? -
#37 Én a múltkor letöltöttem,hogy elviszem hálópartyra. El is vittem,de a többiek nem akarták felrakni. Én is csak belenéztem 3 percet aztán uninstall. -
Augustus Gigo #36 AN nem játszik senkiezzel a rmek játékkal? lehet , hogy a grafja nem a legmodernebb, de a hangulata überel sok csiri-csári gamet:) -
#35 kösz -
#34 Itt találsz screenshotokat még.
-
#33 ->>>>>>> milyen game?! 1 képet tegyen má be valaki <------------- kösz -
jango fett #32 Sziasztok egy keresem lenne kene egy seriaszam mert az nfo ba levo szeriaszamot nem veszi be elore is koszi -
Deajka #30 "...megmondaná, hogy a Szmokatóriumban mit kell csinálni "
Szmokatórium ? Ez mi? -
#28 Ha letőltötted a #22 linkről a crack-et, akkor abban a tömörített állományban benne van egy eredeti .exe file is!
A crack-et indítófájlodat írd felül vele/Pach(12MB)/ írd felűl a crack 1.01 .exe-vel!
Nekem bejött és működik!
Az első szembetűnő változás azon a bizonyos pályán, hogy van ellenfél!!!! -
ceas #27 Installáld újra a gamét, de ne írd felül az eredeti exe-t, rakd fel a patch-et(pl.pcdome.hu-ról letölthető), majd a patch után írd felül a crack-es exe-vel, hátha -
Edward2 #26 hát szomoru vagyok mert felteszem 1.01-es patch és ugyanugy nem tudok elöre haladni.ahol van a 3 hordo a gyárnál ott nem tudok sehova se menni.semmilyen ajtó nem nyilik ki ill. nincs semmi kapcsolo.félek hogy ebböl uninstall lesz. -
Edward2 #25 hmm.feltettem azt a bizonyos 1.01es crack exet.nem változott semmi ugyanugy nem tudok továbbmenni patch-t pedig nem fogad el.azt hiszem reinstall majd probálkozom.ha van ötlet mondjátok. -
ceas #24 crack nélkül nem veszi 1.01-nek, és igen megoldja a problémát. -
Edward2 #23 nade.nekem letöltötte 1.01 patch-t feltette és nem kért cracket.vagy crack nélkül nem 1.01nek fogja fel?és hogy kell továbbjutni azon a helyen amit emlitettünk?vagy azt a crackes patch megoldja? :D -
#22 Én amikor elindítottam a gamet, röktön updatelni akarta. Meg is engedtem neki. :)
Így 1.01-et feltelepítette aztán a cracket innen szedtem le hozzá.
Utánna indítottam és minden oké.
A játékról: nekem tetszik, hangulatos, a grafika se rossz már csak a multira lennék kíváncsi.
Nincs kedve valakinek kipróbálni??
Szivesen játszanék, bár nem tudom hol.
A gamespy-on alig van szerver, az eye meg nem is ismeri.