IrkaBirka#13
erre a cikkre sem 20 évesek reagáltak, csak néhányan azt hitték :)
Csiszi#10
"Egyetlen eszköz, amely képes egy laptop, egy személyi organizátor, és egy mobil telefon tudását magában hordozni, már talán nem is olyan távoli jövő."
"Egyesek azonban szkeptikusak azt illetően, hogy valóban létezhet e a tökéletes mobiltelefon, és nem fog e az egyre több szolgáltatás a minőség túlzott rovására menni, és a készülékek használhatatlan bonyolultságához vezetni. "
Személyi organizátor? Még jó hogy nem perszonális organizátor... Igazán nem szeretnék negatív lenni, de muszáj ennyire tükörfordítást csinálni? És hangsúlyozom nem a fordítás ténye a baj, inkább a magyartalan mondatok...
BarnaMedve#8
güá: Én is fiatal vagyok 31 éves. Emlészem 10 ével ezelőtt amkor a nyomda iparban üzletkötösködtem, olyan baromi nehéz volt összehozni egy normális üzletet. Az otp-ben dolgozó felségem munkahelyi telefonszámán keresztül kelet üzengetnem az asszonyal és neki kellett fogadni a válaszokat is! Iszonyú döcögös volt, azért mégis kerestünk egy kis pénzt. Pont a napokban beszéltünk róla, ha akkor lett volna mobil telefonom, mára már többszörös milliomos lennék!
hmm... relative... vizuális telefon beszélgetésbe van jövQ annak még van értelme