70
alcohol120%
  • akyyy
    senki???:((
  • Johnny23
    jah, még annyit hogy ez a legujabb Alcohol 120 trial verzió (de gondolom ez sem érdekes)
  • Johnny23
    Sziasztok! SŰRGŐS SEGITSÉG KÉNE !!!!

Szóval van 1dvd filmem mdf/mds formátumban ,és azt szeretném kiírni egy ujraírható DVD-re, de amikor ott vagyok,hogy képfáljl írása DVD-re ,és ÍNDITÁS! akkor kijön 1kis ablak,hogy lemez inicializálás aztán kiirja,hogy formázatlan DVD és ennyi...nemlehet tovább ,v. ok-ra kattintani, csak arra hogy Mégse, azt kész,visszarak (RGO nemtom indítani az írást!)....most akkor mi van??? Formázni kell a DVD-t???????? (ezt nem hiszem)

HELP!!!!!!
  • Frank99
    register with:

AL4W2BCBCBCBCBCBCGH9F92787X4JPQQRB2M39F8DPQ6BM39QBBBCBCBCP4PQXYC3CDB2CCB289RTK234CD7MG7D42R99T8T8DFP4DDT8MPQRT8T8D
  • Sephi
    Vande nem tudom hasznalni mert ker email adrest es akarmit irok be asozngya nem, jo.
  • akyyy
    version 1.9.5.2802 hez van crack?
  • akyyy
    heló nem tudjátok hogy meg lehet e azt csinálni, hogy van egy cd, amiből cd képet akarok csinálni, de a cimkéjét meg szeretném változtatni mássá..
  • tomo
    meglepodnel, de a gyarto oldalarol. keress ra googleval
  • erv69
    hol lehet letölteni alcohol120-at?
  • Mars
    Az alcohol is felrak egy virtuál meghajtót. Nem akadtak azok össze véletlen?
  • ironmaiden
    Pl. leírhatnád mi az a vmi hiba amit kiír.
  • Máté008
    Nha nekem meg olyan bajom van, hogy feltelepítettem a legújabb Alcoholt! A régit leszedtem még a gépet is ujrainditottam ahogy kérte a progi. Feltettem az újabbat, annál is ujrainditottam a gépet nehyogy vmi baj legyen! :) Amiota fenn van azóta Mountolok vmit a Daemon Tools ba és ha rákattintok a Daemon virtuális meghatójának ikonjára jobb gombbal, vmi hibát kiír mindig. Szal mi lehet a gond? Előre is köszi!
  • lck #18
    Igen, valamikor én is kipróbáltam és télleg jó. Csak mostanában azért nem használtam mert úgy is Ghostolom a rendszert, és abban csak az van bennt ami bevált. Az Alcohol csere az most egy extra dolog volt.
  • ironmaiden
    Ilyen esetekre van a TotalUninstall.
    http://www.martau.com
    Bármilyen telepítést ebből lehet indítani, majd a telepítés végén índítani a telepített programot, utána pedig a TotalUninstall minden létrejövő változást feljegyez. Ha uninstallálásra kerül a sor ebből lehet csinálni azt is egy kattintással.
    Más program nálam is csinált ilyet, de én mindent ezzel telepítek, így még eddig mindent meg tudtam vele oldani.
    Megj.:Időkorlátos programokhoz kifejezetten ajánlott ez a progi.:)
    Van olyan 30 napos programom amihez nem sikerült még crack-et találni, de ezzel 30 naponként telepítve illetve uninstallálva mindig meg lehet hosszabítani a próbaidőszakot:)
  • lck #16
    Nekem most az új ( Build 2722-esnél ) csinálta.

Fennt volt már a korábbi. Először azt letelepíttettem, de ennek ellenére telepítéskor hibát írt ki továbbra is.

Erre a régit visszaraktam és beállítottam hogy nulla virtuális meghajtóm legyen. Aztán újraindítottam. Majd letelepítettem.

Azután a JV16 progiban megnéztenm hogy maradt -e Alcohol regisztrácíós bejegyzés, azt eltávolítottam. Azután a JV16-ban még lefuttattam a rendszerleíró adatbázis karbantatrtót, ami még kiszórt egy jó pár Alcohol-os bejegyzést.

Utána már feltelepült az új. - ( Mondjuk egész este szívtam vele. 64 bites béta winre még ez sem megy fel. )
  • ironmaiden
    Itt van hozzá:
    http://www.crackdb.com/index_1_a_5.html
  • Boyz
    Valaki tud ck-keyt az Alcohol 120% 1.9.2 Build 1705-höz?????????
  • Rage47
    Sziasztok!
    Épp raktam föl az alcoholt, mikor lefagyott a gép, ujra kellett inditanom, azóta nem tudom felrakni, mert az install vége felé ezt irja ki error-nak

Nem tudja vki esetleg, miért lehet ez??
  • titike
    Lenne egy kis segítségre szükségem
    van egy olyan gondom,hogy az alkohol120-al kellene kiirni egy cd-t képfájlból
    de ha az irás során beállítom a sefedisc2/3 at akkor valamiRAW SAO+SUB irási modszert ad meg de ezt amikor kiirom már semmi nem látja vagyis a cd-n az adat rajta van de nem lehet kiolvasni belöle semmit segitsen aki tud mit rontok el illetve ha tud irja le hogy csináljam
    a cd info filéjében lévó szöveg:
    1 Unpack it.
    Ű
    Ű 2 Burn CD1 with Alcohol 120% v1.9.2.1705, profile: SafeDisc 2/3,
    Ű speed: 4x
    Ű
    Ű 3 Burn CD2 with your favorite burning software.
    Ű
    Ű 4 Install the game with serial: BZTZ-UWG7-UNTN-J7RN-BDE5
    Ű
    Ű 5 Play and Enjoy!
    választ előre is köszönöm
  • tier
    Winiso egy jó progi erre.
  • davos80
    Milyen progival lehet ISO fájlt csinálni?
    Úgy értem, hogy van pl. a gépen egy könyvtár, és betömöríteni iso-ba.
    Szóval nem egy meglévő cd/dvd-t tömörítek, hanem egy könyvtárat.
  • davos80
    Köszi, a daemonos szarokat sikerült leszedni, de itt van még ez:
  • PetruZ
    Ezeket a "szemét" meghajtókat az Eszközök közül sem tudod kivenni? Az System eszközök között kell lennie egy "PnP BIOS Extension" nevű eszköznek. Ellenőrizheted a "Drivers" fülön, hogy ez a DTools szemete (a verziószám alapján). Ezt kell eltávolítani, majd reboot.
    (Az infó innen származik.)
  • davos80
    namá
  • davos80
    Ha alcoholt, ha daemon-tools-ot akarok telepíteni, ezt írja ki a görény állat.
    Tudni kell hozzá, hogy nem hajlandó a windóz leszedni kb 3 virtuális meghajtót, amit a dameon hagyott fent még régen (f,g)
    Mi a francot csináljak?
  • davos80

• prédikátor
    köszi
  • Taranov
    Üdvözöllek idegen, nékes a Nero Burning Rom-ra lesz szükséged. Az Alcohol egy emulátor, és arra való, hogy elkészített CD-képet írj meg, vagy CD-t másolj.
  • Tovi
    Hali idegen, rossz programot választottál erre a célra, próbáld a Feuriót vagy a Nerót!!!
  • prédikátor
    Hali idegen, kéne egy kis help
    Letöltöttem ezt a remek kis progit, és szeretnék Merevlemezröl cd-re zenét menteni, de nem tudom hogy kell, pedig a progi magyar nyelvü, de nem jutok 1-röl a 2-re elöre is kösz a segitséget