alcohol120%
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Valakinek meg van az Alcohol 120%-nak az új verzioja?
nekem az a problémám, hogy ha új meghajtót akarok létrehozni, akkor újraindul a gép.. mintha megnyomnám a reset-et.. O_o
de ugyanez van daemon tools-szal is, elindítom, reset..
sõt! ha új meghajtótt csatlakoztatok, akkor is (pl: mp3 lejátszó, pendrive,stb)
nem tudjátok mi lehet ez? mi rá a megoldás? O_o
elõre is köszi, szasztok!
Nos még egyszer köszi, ha tudtok segíteni, elõre is.
Üdv, és sry a dupla postért.
Elõre is köszönöm, ha tudtok segíteni.
(Amúgy megy a játék meg minden, csak hiányzik a zene, mert az valami fantasztikus volt és anélkül nem az igazi. 😊)
Üdv, Clive
Nem tudjátok, hogy mitõl van az, hogy amikor az Alcohol 120-at vagy a Deamon tools-t elindítom, akkor úgy lefagy a gép, hogy még a Ctrl+Alt+Del kombóra se csinál semmit és csak a reset segít a gépen.
Meg van a Metal Gear Solid 2,ez a játék boltban dupla rétegû dvd-n jött ki,nekem megvan két dvd-n és az elsõ lemezen egy mdf-mds fálj míg a másikon egy md0 fájl van.Ha jól gondolom egyesíteni kéne vhogy a kettõt,próbáltam alcohol-ba meg daemon tools-ba is becsatolni de semmi....mintha üres lenne az image fájl.
SEGÍTSETEK!!!!!
THX!!!
van egy 3cd-s játék,azt szeretném egy mds fileba menteni,szóval csak egy file legyen a dvd-n és abba benne legyen mind a 3cd... meglehet ezt oldani?
Amikr telepítem akkor ezt írja ki. Mitõl lehet és hogyan lehetne rajta segíteni?Töltsük le az internetet!
Mit tudok akkor tenni amikor az alcohol és a deamon minden képfáljra azt írja ki hogy "Nem hozzáférhetõ a fálj" ???
És vajon ha eredeti játékot akarok írni arra is kell valami feltörõ progi???
Please<#help>#help>
Elõreis köszönöm mindenkinek !!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ezt a két sort töröld ki és telepítsd újra a programot.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Rendszergazdaként telepitem, szóval az nem lehet a baja. 😊
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
van egy kis problémám.
Megpróbáltam különbözõ meghajtóra,különbözõ alcohol 120% verziókkal de az eredmény mindíg ugyan az.
A telepítésnél kiírja ezt,az utolsó másodpercben:
mi lehet a gond?
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
http://goo.gl/gd6Zi5
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A lenyeg az, hogy az About ablakban a "Regisztracio" gomb helyett "Rendeles Most" gomb jelenik meg. (verzio: 1.9.5.3105 trial)
Ezt a verziot hogyan kell crackelni?
Nem lehet sehova sem beirni a kodot.
ha kész, indítsd ujra a gépet, és telepítsd újra az alcoholt. ír valami 1.9.5.2802 verzióról, hogy ezt érdemes kipróbálni, nemtom lehet ez a legujabb, vagy ha nem, keress rá erre.
nah remélem ha rárakom az sp2 ö frissitéseket nem fog elbaszodni :S
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
mostmár direkt ez volt az elsõ progi amit felraktam reinstall után.
se tûzfal se semmit ezt elsõnek!
hivatalos fórumon vannak hibák stb de nemnagyon értek angolul meg próbálgattam de nem nagyon megy. nemsezretném megint reinstallálni. esetleg nerohoz nincs valami mount addon mert deamon tools is hibát ir ki. vagy valami egyéb mount program?
telepítésnél ezt a hibaüzit kapom:
Internal Error 25001. 25030 (0x61C6), 259 (0x103)
és nem engedi felrakni!
könyörgöm segítsetek naon fontos!!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Szóval van 1dvd filmem mdf/mds formátumban ,és azt szeretném kiírni egy ujraírható DVD-re, de amikor ott vagyok,hogy képfáljl írása DVD-re ,és ÍNDITÁS! akkor kijön 1kis ablak,hogy lemez inicializálás aztán kiirja,hogy formázatlan DVD és ennyi...nemlehet tovább ,v. ok-ra kattintani, csak arra hogy Mégse, azt kész,visszarak (RGO nemtom indítani az írást!)....most akkor mi van??? Formázni kell a DVD-t???????? (ezt nem hiszem)
HELP!!!!!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
AL4W2BCBCBCBCBCBCGH9F92787X4JPQQRB2M39F8DPQ6BM39QBBBCBCBCP4PQXYC3CDB2CCB289RTK234CD7MG7D42R99T8T8DFP4DDT8MPQRT8T8D
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"