19
-
#19 Nagyon rég írtak már ide és én most állok egy vid. kártya vásárlás előtt. Megköszönném, ha vki segítene nekem, ugyanis nem tudok dönteni. Vagy 9600-as Ati-t veszek, vagy 5600-as nVidia-t... Melyik jobb?? Melyiknek jobb a Benchmarkja?? Előre is kösz.. -
#17 kevered a szezont a fazonnal. jelen esetben szincsatornánkénti 16bitröl van szó, nem pedig 16bites renderelésröl... -
#15 "A vállalat ily módon egyrészt megszabadul az amúgy eladhatatlan grafikus processzoraitól, másrészt pedig közvetlen ellenfelet állít az ATI Technologies féle Radeon 9600 SE videokártyáknak"
HÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁ!!! ROTFLROTFL!!! -
TheZsenyka #10 "Összehasonlításképp, míg a GeForce FX 5600-as kártyákon a grafikuschip, illetve a memória az Nvidia ajánlása szerint 325 MHz-en, illetve 550 MHz-en üzemel, addig a GeForce FX 5600 XT alapú megoldásokon a grafikus processzor, illetve a memória mindössze 235 MHz-es, illetve 400 MHz-es működési frekvenciával rendelkezik."
Avagy: hogyan épitsünk várat szarból... nem volt elég gagyi a cucc egyébként is? -
#9 XT?? ez most divaT? atinak nicns véletlen pont egy pár XT-s kártyája? :) -
#8 A 3DMark már rendesen leszerepelt, mint tesztprogram, inkább nézd meg Aquamark 3-al és hasonló tesztprogramokkal.
Az FX 5600 amúgy csak a Dx9-es programoknál jelentene teljesítménytöbbletett, mint a Ti4200, csakhogy a Dx9-es programokban iszonyú lassú (az azonos árkategóriás Radeon 9600-os durván 2x olyan gyors). Dx8-as programokban pedig sokszor gyengébben teljesít, mint a Ti4200...
Szvsz nagy hiba volt lecserélni 5600-ra a Ti4200-at... -
#3 Javaslom mindenki kerülje az FX-szériát, önmagában is eléggé gyenge a teljesítményűk, különösen az árukhoz képest, hát még a butított verzióknak.
Az FX 5600-as tesztek alapján az 5600XT csak akkor érné meg, ha 30e Ft alatti áron jönne ki, amire viszont nincs esély (talán a 64bites memóriákkal szereltek, de azokat még a Gf3 Ti200 is le fogja nyomni...). Szerintem aki olcsón akar videókártyát venni, vegyen Radeon 9100/9200-ast (de ne az LE-ket!), amelyek mostmár ~20e Ft-ért kaphatóak, és ha ATi-t nem akar, akkor pedig Gf4 Ti4200-ast, amelyeket 24-30e Ft-ért vesztegetnek. -
#2 5600 nagy kaki volt, de aki ezta sazr kártyát megveszi azt cska sajnálni tudom. a másik ez a parasztság hogy a szar chipeket belerakják ezekbe. :/