817
Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • Mentol
    Én azt tudom, hogy ha be akarsz "társulni", akkor 3 dolgot tehetsz:
    - veszel FLP cuccot valakitől, aki benne van az üzletben (szerintem az isemrőseid közül min.1 ember ilyen)
    - ún.Diszkont tagságival Te magad veszel egyenesen a raktárból FLP cuccot
    - "rendes" tagságival közvetlen a raktárból vehetsz cuccot, illetve beszervezhetsz magad alá embert (ha tudsz)

Namost. Ahhoz, hogy "rendes" tag legyél(és elindíthasd a saját piramisod) ki kell fizetned 100eFt-ot. Igaz, ezért kapsz 100e forintnyi terméket egy csomagban, amivel azt csinálsz, amit akarsz (ha ügyes vagy nullszaldós lehetsz). Ha ez megvan, akkor már viheted is az új embereket előadást hallgatni, és ha az új ember is belép ("rendes" tagként - 100 rugó tőle is), akkor őutána már Te is kapsz jutalékot.

Az egésznek én 2 hátrányát látom:
    1. szerintem aránytalanul drága a termékskála nagyobb része
    2. hibás a cég megítélése + a lakosság nagy részét már megkörnyékezték -> nem sokan fognak beleugrani
  • HuAn82
    Elég drágán adják a termékeiket, ill. ez a piramis rendszerű terjesztési mód nekem nem igazán szimpatikus. Más negatív dolgot nem tudok róluk mondani, mert amit vettem tőlük az hatásos volt.
  • geri15
    És magáról a Forever Living Products-ról mi a véleményed?
  • HuAn82
    A First az tényleg hatásos. A többi terméket még nem próbáltam.
  • geri15
    tényleg átverés? vagy igaz?
  • Jockey Ewing
    Erre nincs is mit válaszolni!!!
    Süllyedj topic!
  • TheZsenyka
    Kromofág rulez.
  • Guest
    Loál, vietnami balzsam és WD-40... :DDD
  • Guest
    Aloe Vera? Én erről a lányról nem tudok semmit...
  • ThePartyFace
    Ha jol tudom, ennek a cegnek sikerult eloszor tartositani az Aloe Vera hatoanyagat, amit egy kaktuszfajbol nyernek ki.

Persze lehet, hogy tevedek!
  • Pempő
    Nem vágom miről van szó, de ez olyasmi lehet, mint a WD-40, ami viszont tényleg mindenre jó.
  • gz8
    Ja, például nem kéne 8 ropit elkérni egy liter berrys szmötyiért :-o
  • Pheel
    Nekem az a véleményem, hogy a hülyék még az ablakot is ezzel tisztítják, mert állítólag hatásos. Kicsit ilyen Vietnámi balzsam érzése van az embernek. Talán okkal...
  • Taranov
    De fő profilja a MacOS :))
  • Taranov
    Én pedig kifejlesztettem egy mobiltelefont, amire ultraerős szigetelőszalaggal szerelhető a mellékelt két bébielemmel működő 2W-os lila-fehér, illetve zöld-fehér színben választható zseblámba, van rajta ultraerős barna, illetve átlátszó (választható) szigetelőszallaggal integrált bicska, és természetesen a mobiltelefon a Debian Woody 3.1 telepítésével :))
  • ThePartyFace
    Siman:)
    Van ilyen szpréjnk, ami mindenre jo.
    Akinek kell, az szoljon! Linuxot is telepit!
  • Jockey Ewing
    Védjük meg az üzletünk és az Aloe Vera-nk tisztaságát!
    Kinek mi a véleménye a céggel és a termékekkel kapcsolatban?
    Esetleg változtani kellene-e a marketing tervünkön?

ui.: Egyáltalán tudjátok mi ez a cég?