817
Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
Phat Smoker #57 köszi meglesz ;-) -
#56 ah...mind1. További jó szórakozást!
Bye! -
Phat Smoker #55 "..nem vagyok még manager..de ez múló állapot.."
ezzel azt szerettem volna kifejezni a #49-es hozzászólásodra válaszolva, hogy még nem vagyok manager, de hamarosan az leszek!
hogy kapcsolódik a ranglétrához, ez az érdekelt cégről jót vagy semmit, avagy minden szentnek maga fele hajlik a keze ?
-
#54 Érdekelt cégről jót vagy semmit. Ennyi...
-
Phat Smoker #53 öö..kifejted bővebben jelen esetben mire gondoltál ? -
#52 Minden "szentnek" maga felé hajlik a keze. -
Phat Smoker #51 nem vagyok még manager..de ez múló állapot ;-) -
Phat Smoker #50 jah..de nem tartom valószinűnek, hogy tartalmazna aloe verát (bár fertőtlenítő, meg gombaölő hatású) ..de tisztítószernek pl. felmosásra, inkább maradnék valamelyik clorox vagy domestosnál :) -
#49 Nosza csak nem egy managert tisztelhetünk benned? -
Mentol #48 Kösz a linket.
Egyben válaszolok is egy korábbi kérdésedre: MPD (Multi Purpose Detergent) - itt van az a tisztítószer... -
Phat Smoker #47 sikerre fogod vinni az flp-nél! Míg más friss diplomás éhbérért robotol a mekiben, te szép kényelmesen megalapozod jövődet és rövidesen, mint manager integethetsz le a szinpadról az flp rendezvényén (Jonathan nap) -
Phat Smoker #46 bár nem ez az flp hivatalos oldala, de itt egész szép és átfogó leírást lehet találni a termékekről.
nézd meg -
#45 :))
Remélem is, mert elegem van már a kilátástalan helyzetből ami rám várna a iskolák elvégzése után! Nem akarok olyan sorsra jutni mint a frissen diplomázottak többsége: egyszerűen nem tudnak állást szerezni, így egyre elterjedtebb a munkanélküli diplomás, mint fogalom.
Sajnos úgy látszik ma már nem elegendő a puszta ész, abból már nem lehet megélni, bármennyire is művelt az. :( -
Phat Smoker #44 keress az ismeretségi körödben olyan személyt aki már tag az flp-nél, ő majd segít neked a regisztrációban, majd ezt követően már tudsz vásárolni a nagykerből. -
Phat Smoker #43 120 pont ? na az már szép! Manager szint
ha vki szivvel-lélekkel csinálja és kitartóan, meghozza a gyümölcsét bőségesen!
nem kis pénz van ebben a dologban!
Remek döntést hozol, ha belépsz!
-
Phat Smoker #42 szegény menedzserek akik több millát keresnek havonta ..rossz nekik :)
persze ez nem lehet mindenki számára szimpatikus, mint ahogy egy jövedelmező vállakozás sem :) (belegondolni is rossz)
ők bizony fasza gyerekek, nem ültek a babérjaikon, hanem tettek valamit a céljuk elérése érdekében, míg mások csak álmodozgatnak a nagy világba és irigykedő pillantásokat vetnek rájuk.
"..Persze közben a termékről min. info az is 100-szor ismételve, más-más emberektől.."
ez valószinű az a része lehetett az előadásnak, mikor a fogyasztók beszámolnak terméktapasztalataikról...előfordulhat bizony, hogy egy termék neve akár 100-szor is elhangzik, ha egyszer annyira sikeres és bevált (talán nem véletlen )
A szakember doki valószinű azért nem tért ki rá, hogy a praktizálása során miképp használja a termékeit, mert másról szólt épp az előadása. (a termékek hatására vonatkozólag, ott vannak az elhangzott terméktapasztalatok a fogyasztóktól..kell annál hitelesebb, mint amikor valaki elmondja a saját bőrén tapasztaltakat ?)
Azt sem árt tudni, hogy rengeteg orvos van az flp hálózatában..vajon miért ?
Kell meggyőzőbb érv a termékek hatékonyságát illetően ?
Nem tartom valószinűnek, hogy a nevét adná bármilyen orvos a termékekhez, ha azok olyan rosszak volnának és nem válnának be ;-)
A prezentációk valóban rém gagyik, de valószinű nem is az volt vele a céljuk, hogy egyfajta multimédia show-val kápráztassák el a tisztelt nagyérdeműt.
add meg öcséd elérhetőségét és majd beajánlom őt ;-))
-
#41 Én már szinte biztos vagyok benne hogy belépek.
El is kezdtem gyűjteni a meglévő 40 ezrem mellé (alapból videokamerára gyűjtöttem, de asszem ráér :D) és sztem januárban meg is lesz a maradék :) Ma beszéltem 2 ismerősömmel is akiknek már bejött, és nemsokára meglesz a 120 pontjuk, és akkor a jogdíjak után közel 500 ezret kapnak havonta... mondjuk így se keveset. majdnem 300 ezret :o -
#40 Szikrányi kedvem sem volt elmenni az egész "okításra", csak a barátnőm unszolására kénytelen voltam, mivel őt akkor érdekelte a téma. 3,5-4 órát ültem végig max 10 perc szünettel, miközben hallgattam a topmenedzserek ömlengését, hogy ők milyen fasza gyerekek és mennyi pénz is van ebben az üzletben. Persze közben a termékről min. info az is 100-szor ismételve, más-más emberektől. A szakembernek meghívott doki is minderől beszélt (egészségügy mai helyzete /politika/, lázcsillapítás, stb) de, hogy ő konkrétan miképpen használja nap mint nap a gyógyászatban az FLP termékeit 0 infó. A képekkel illusztrált prezentációtól a végén pedig már nem tudtam eldönteni, hogy síró vagy nevető görcsöt kapjak-e! Ettől még a számítógéppel 1 éve ismerkedő öcsém is komolyabbat állít össze. -
Mentol #39 Erre sajnos nem tudok reagálni, mert ezeket a dolgokat a toborzó előadáson hallottam. Az FLPnek meg nincs sehol egy elérhető katalógusa a neten(én nem találtam), csak az online üzletük, oda meg nem tudsz belépni tagsági nélkül.
Amúgy nem szomorodtam el. -
Mentol #38 Na, ja.
Akkor azt a 2 pontot, hogy is lehet összekaparni? Csak azért kérdem, mert ha jól értettem, akkor a "diszkont" tagságival(55EUR) nem lehet magad alá embert toborozni, viszont tagsági nélkül meg nem tudsz vásárolni. -
Phat Smoker #37 vmi amatőr pancserek lehettek...nem jó dolog semmit sem ráerőszakolni a másikra, az embereknek ritkán van hirtelen 100e forintjuk egy 'Touch of Forever Combo Pack'-ra...nem hatja meg őket az sem, hogy 140e forintnyi árút tartalmaz.
bár tény, hogy a 2 pontod így lesz meg a leghamarabb (aminek elérésekor már csatlakoztathatsz magad alá munkatársakat), ha nincs hirtelen 100e ft-od (nekem se volt :) akkor gyűjts össze a környezetedből 4-5 nagyker megrendelést, és rövidesen meglesz a 2 pontod. -
Phat Smoker #36 miért sajnos ? -
Phat Smoker #35 el kell, hogy szomorítsalak, de sem aloés padlóápolót, sem aloés wc papírt nem gyárt az flp ;-) -
#34 Ja. Sajnos... -
Mentol #33 Ja, igen a tagság: az első beavatón, illetve a személyes megkereséskor azt súlykolták, hogy vedd meg a pakkot! Most akkor nem kell kiadnom 100eFt-ot, hogy olyan tag lehessek, aki maga alá gyűjt embert? -
Mentol #32 Valóban, szeretem én eldönteni, hogy mire költsem a lóvém.
A minőségről: én nagyon(rendkívül) szeretném, ha az általam vásárolt -bármilyen- termék a minőséget képviselné, az árral szemben. Azonban ennek van egy akadálya: az általam felhasználható összeg véges. Magyarul, én is szívesen használnék aloe-s WCpapírt, de nem bírom megfizetni... -
Phat Smoker #31 mitől vagy benne olyan biztos ?
voltál talán már ilyenen ?
-
Phat Smoker #30 "..Az a bizonyos 2 pont ugyebár: 2pont=100eFt(kezdőpakk).." nem fontos megvenned a kezdőpakkot, de ha van rá pénzed akkor rajta :)
"..nekem lehet akármilyen minőségi a cucc, ha min.négyszer annyiba kerül, mint egy non-flp termék.."
te döntöd el mire költöd a pénzed, de ha neked szimpatikusabb az olcsóbb és tizedannyi hatóanyagot tartalmazó termék, akkor vegyed csak azt..hisz az olcsóbb :))
én úgy vagyok vele, hogy szeretek is kapni valamit a pénzemért, mégha elsőre nagyobb kiadásnak is tűnik..de hát a minőségnek ára van, és még nem csalódtam a termékekben.
-
Phat Smoker #29 tényleg kiváncsi lennék ennek a terméknek a nevére :)) -
Mentol #28 "diszkont tagsági" meg "rendes tagsági" LOL :)) ezt a hülyeséget meg honnan szedted ? csak egyféle tagság létezik a forgalmazóknál, azonbelül pedig szintek a pontértékük függvényében.
(a minimális 55 eurós megrendelés esetén tudod magad regisztráltatni a szponzoroddal az FLP-nél, mint forgalmazó, majd 2 pont elérése esetén csatolhatsz magad alá munkatársakat)
Most akkor nekem van csokköent képességem, vagy....
A tagságról: most akkor ahhoz, hogy magam alá gyűjtsek embert, mi a feltétel? Az a bizonyos 2 pont ugyebár: 2pont=100eFt(kezdőpakk).
Az árakról: nekem lehet akármilyen minőségi a cucc, ha min.négyszer annyiba kerül, mint egy non-flp termék(tea: 20filter=3500Ft - ha jól emléxem).
-
Mentol #27 Nem. Az első beavatáson hallottam róla. -
#26 Aki már végig ült egy FLP "szeánszot", az már tudja ezt. -
#25 értem :)
egyébként te honnan tudsz ennyit erről? te is tag vagy netán? :) -
Phat Smoker #24 érdemes belépni?
ha van heti szabad 10 órád és szimpatikus számodra, hogy szép mellékkeresetre tehetsz szert, amellett, hogy egészséges leszel te és a környezeted, akkor ne habozz! :)
nem kell 100.000 forint ahhoz, hogy elkezd.
elég egy 55eurós (kb. 16 ezer ft) nagyker rendelés, azután már te is nagyker áron (azaz 40%-al olcsóbban, mint a kisker ár)fogod tudni megvásárolni magadnak, illetve ismerőseidnek a termékeket.
-
#23 akkor most azt kérdem meg:
érdemes belépni? És hogyan lehet 100 ezer forint kezdőtőke NÉLKÜL elkezdeni? -
Phat Smoker #22 igen az FLP szabadalma alatt áll, az a speciális eljárási mód, mellyel a feldolgozás során stabilizálják, a növény húsos leveleiből kinyert kocsonyás gél hatóanyagait.
ellenben a konkurenciával, akik beledarálják az egész levelet az aloe italba (ezzel keserű ízt és az arra érzékenyeknél hashajtó hatást elérve)az FLP csak a növény leveleinek belsejében levő kocsonyás réteget használja föl.
amúgy az FLP fennhatósága alá tartozik a világ aloe forgalmának 90%-a -
Phat Smoker #21 ennek semmi köze a piramishoz meg a piramis játékokhoz..
mondd neked valamit a multi level marketing kifejezés ? :) -
Phat Smoker #20 "diszkont tagsági" meg "rendes tagsági" LOL :)) ezt a hülyeséget meg honnan szedted ? csak egyféle tagság létezik a forgalmazóknál, azonbelül pedig szintek a pontértékük függvényében.
(a minimális 55 eurós megrendelés esetén tudod magad regisztráltatni a szponzoroddal az FLP-nél, mint forgalmazó, majd 2 pont elérése esetén csatolhatsz magad alá munkatársakat)
ki kell fizetned 100eFt-ot. Igaz, ezért kapsz 100e forintnyi terméket egy csomagban, amivel azt csinálsz, amit akarsz
megint hülyeséget beszélsz ;-))
"ki kell fizetni" ez úgy hangzik mint, ha bárki is kötelezne rá téged.
ha nincs ennyi pénzed, vagy nem akarsz egyszerre ennyit kiadni, gyűjtsd össze a környezetedből a megrendeléseket..(kb. 3-4 megrendelés) és máris meg lesz a 2 pontod, amivel már "rendes" tag lehetsz ..azaz üzleti szintre jutsz, tudsz magad alá csatolni munkatársakat stb..
amúgy a legjobban egy Touch of Forever Combo Pack-al jársz, mely 100.000 huf-ba kerül, de 140.000 ft-nyi árú van benne ;-)
"..amivel azt csinálsz, amit akarsz.." szobadísznek sem utolsó a sok szines doboz és flakon, amit rejt a csomag, de a legjobban akkor jársz, ha kipróbálod őket és ajánlod másoknak ;-)
"..a lakosság nagy részét már megkörnyékezték.." egy felmérés szerint abszolút nem telített a piac, tehát nincs mitől aggódnod ;-)
"..szerintem aránytalanul drága a termékskála nagyobb része.." nem olcsók a termékek, de így van ez minden minőségi termékkel...itt annyi a különbség, hogy ha mégsem válna be a termék, a vásárló visszakapja a pénzét...de minőségi kifogásokról eddig még nem lehetett hallani :)
-
Phat Smoker #19 megtudod nekem mondani melyik az FLP aloe vera alapú padlóápolója ? -
Mentol #18 Az a vicces, hogy - szerintem is - így van! Most őszintén: van náluk AloeVera hatóanyagú gél(ami valóban lehet egy jó étrendkiegészítő), DE ugyanez a hatóanyag van a fogkrémjükben, vagy a padlóápolójukban is... Én kicsit szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy egy bizonyos anyag mindenre jó, és a még a padló is fényesebb lesz tőle. Na, itt jön a képbe a vietnámi balzsam effektus.