74
Junkies Fun Club
-
#34 mitrohoksz??? HE??
:D -
Dani19.. #33 weheheheh -
#32 a nevhasonlosagod ugye nem azert van, hogy lejarass a stilusoddal? -
gyick #31 Attól hogy te nem érted az értelmét,az nem azt jelenti hogy nincs is!!!!!!!!! -
#30 megvétóztad az "Az égen át" című számot?!,
a legdepressziósabb, leglehangolóbb (szerintem a "Maszk"-on is túltesz), amolyan lemondok a világról számuk, lehet hogy te nem érted amit mondani akar, sőt biztos, de szerintem nem is hallottad még a számot max dalszöveget olvastál :) (vagy tán azt se), vagy inkább csak elcsípted belőle a refrént miközben a húgod hallgatta :)))
Gerzson
ui.: akinek teszik "Az égen át", annak ajánlom az "Alvin és a mókusok - Ilyen világ"-ot
uui.: Kolbee-nak pedig a "Junkies - Tulajdonképpen" dalának refrénjének az elemzését :)))))) -
#28 A jódli írta a kedvenc számomat világos?!Nézd meg a kazetta vagy cd borítóján! -
gyick #26 Ez az én topicom,úgyhogy tessék ide irni!!!!!!! -
gyick #25 A Maszkot nem is a Barbaró irta hanem a Jódli(régi dobos)!
Egyébként egyet értek! -
#24 Abban hogy a koncertek rosszak lettek volna abban egyáltalán nem értek egyet!A közönség az hulladék sokszor,de én akkor is élveztem. -
#20 Nemtom mi a francért kell itt tépkedni egymást... szerintem tök egyszerű a kérdést... Junkies-t hallgatnak a rockerek. És evvel nincs bajom (bár a furcsa fiúkat nem kedvelem). Én metálos vagyok, nem hallgatom.
Annak kevésbé örültem hogy a basszerosuk (nemi identitásában nem vagyok biztos) a wigwamban nekemjött (mondjuk véletlenül)... de nem foglalkozok vele. Ezért nem szeretem a wigwam féle "rokklubbokat" mert olyan zenét soha nem hallok amilyet én is szeretek... ebből a szempontból a TM a legjobb, csak az meg egy füstös, pici barlang :( -
#19 Zorall ez az együttes neve.Asszem erre gondolsz.De nem ritka hogy egy zenész több zenekarban játszik! -
#18 "Az égen át"
ez a szám nagyon el van találva, hasonló hangulatú a "Vigyél át!" is
érdekes, hogy legtöbben a "Maszk"-ot istenitik, és ismerik
mondjuk tényleg jó de olyan "Tankcsapda - Lopok neked egy könyvet" hangulata van
meg az utsó két album hangszerelése eléggé elüt a régiektől és a dalok nem annyira dallamosak mint annakidején
bár az SX7 albumon jók a szám végi refrének "Egy fát könnyen kicsavar a szél..." meg a "Ha le vagy törve dobd fel egy adag amszterdami kávéval magad".
Egyébként az énekes meg valami új együttesben is játszik, ja meg a többiek is
szóval akinek van épitőjellegű hozzászólása, az ne tartsa vissza magát! -
#17 Indok nélkül minősíteni valamit a világ legprimitívebb dolga...Bár én is szeretem...de a jó az relatív!(kinek mi) -
Zoleeca #16 A Junkies Jó.
nov. 22. DEBRECEN LOVARDA
Én ott leszek -
#14 Szerintem felesleges vitatkozni olyanokkal,akik nem veszik az adást!Hallottam már biohazardot,ég és föld a kettő között a különbség mondjuk nem tudom mi abban a jó de én nem mondom azt hogy SZAR! -
gyick #13 Látom te sok Junkiest hallotál!Attól hogy kétszer hallotad a Miattad iszom te állat-ot nem kellene elítélni a csapatot.
És nem tudom miért kell összehasonlítani akármelyik black,
death,trash,-metál együttessel.Ugyanis az más kategoria.
De arra kiváncsi lennék hogy a biohazardnak milyen sok
"változatos" témája van.Most ne értsetek félre,én is
imádom a zúzósabb zenéket,a topic nyitásával csak az volt a célom hogy megtudjam miért utálják a Junkiest(szerintem oktalanul).Ott van pl.a Pusztítsatok el,ne hogy azt mondja akárki is hogy az nyálas(még Mansonhoz képest sem)!! -
RadeoN #12 ezt most összekevertem...
tehát:
Kolbee:
egyetértek veled
Astaroth:
kifejettem a véleményem és felsoroltam néhány olyan zk-t, amelyek valódi zenét csinálnak, nem ilyen szart. pont.
-
RadeoN #11 1etértek... -
#9 "junkies minősége sz*r" ezt fejtse valaki miért?Mert az egy dolog hogy te nem szereted ezt a műfajt! -
#7 Hallottál olyat az emberek izlése különböző?
Most azt hiszed hogy aki betér a Junkies topicba kiváncsi rá milyen az izlésed? -
RadeoN #6 khm...
elnézést, cinikus leszek:
a junkies ELÉGGÉ sz*r és általában hülyék nyitnak neki [akármilyen] topicot...
ajánlatom jóféle muzsikák terén:
- Sick of it all
- Glassjaw (ez kérem naaon, naon yoo!)
- Blindside
- Converge (dhetoo)
- PoisonTheWell ( \m/ )
- Biohazard (alap)
stb.
mondjuk ezek nem kifejezetten "dzsánkíz"- fajta zenét nyomnak...
de akit érdekel, az járjon utánnuk (mint a mesében!)
-
#5 A Junkies nem olyan szar,de csak a HÜLYÉK nyitnak neki fun clubot!!!!!!!!!!!!!44444444 -
#4 LOÁL (kopiizé)
ez egy xar!!! :D -
#3 fan club -
gyick #2 Nem tudsz olvasni?
fasz!!!!!!!!!!!4 -
#1 fúj