55
Akadémiai MoBiMouse plus
-
borgia #55 Talán még él ez a topic...
MobiMouse 6-tal van problémám (Win 7, en-hu szótár). Egy idő után lelassulnak a képernyőműveletek, a felugró ablak a képernyőn marad vagy az utoljára keresett szó marad az ablakban, akárhova mutatok. Amiatt, hogy rámutatáskor átveszi a vezérlést, második gombot próbálok használni, de ezzel is állandó probléma van (néha el is felejti a 2. gombot). Csak a kilépés (Feladatkezelő) segít, majd újraindítás. Mintha a Windows 7 felületkezelővel akadna össze? Találkoztatok ilyennel? -
#54 1.Nem túl szerencsés itt crack-et ajánlgatni.
2.Szerintem az a gond, hogy az abban a programban használt betűstílus nincs hozzáadva a Mobi-ban.
Az élsimítást meg fölösleges kikapcsolni, hiszen a progi ki fogja kapcsolni az induláskor. -
teologin #53 Sziasztok!
Nekem 1 problémám és 1 felajánlásom van. Kezdjük a másodikkal:
- Ha valakinek nem megy a MobiMouse Plus 2006 angol-magyar van hozzá működő crackem (már jó néhányszor újra lett installálva a gépem és mindahányszor működött. (Azt gondolom, hogy az összes többi szótárat is hozzá lehet adni, nem vagyok benne biztos, mert csak az angolt használom)
- A problémám az, hogy Win 7-et használok (amitől nem szívesen válnék meg)és a Mobi-t főleg a Subtitle Workshop (film-feliratozó progi) mellé használom. A gond az hogy hiába kapcsolom ki az élsimítást a betűknél a Mobi a szóból csak egyes betűket ismer fel és azszerint fordítja. Le lehet ugyan tiltani a teljes win 7-es megjelenési funkciókat, de akkor az olyanná válik, mintha win 95-t használnák..
Ha valaki talált már más megoldást esetleg frisebb Mobi verziót szóljon., please. email: [email protected] -
chop #52 Ha valaki még szív az Adobe Readerrel, akkor a megoldás az, amit Greegko mondott, először a Reader, utána a MobiMouse. Azt nem tudom, hogy a 9-essel is megy-e, nekem most a 8-assal igen. -
#51 legujabb verzio, plugin firefoxhoz es acrobat readerhez is benne van:
http://thepiratebay.org/torrent/5590552/Akademiai_MoBiMouse_6_Angol_Magyar(AKTIVALT)
http://thepiratebay.org/torrent/5590554/Akademiai_MoBiMouse_6_Nemet_Magyar(AKTIVALT) -
kollektor #50 Patch is jó lesz, marycold ?
Ha jó, akkor töltsem fel, vagy küldjem el mailban ? -
marycold #49 Sziasztok!
Segitsen valaki ha tud... Elfogyott az 'ingyen' akadémia mobimouse. Ha valakinek lenne hozzá termékkódja nagyon tudnám értékelni..;) -
Greegko #48 Helló,
Ha késöbb telepíted az acrobatot akkor nem lesz jó ... de ha utána megint telepíted akkor jó lesz ( leirás szerint )
Ha nem akarsz ezzel szenvedni akkor itt 1 link a honlapjukról
PDF Plugin for MobiMouse Plus -
#47 Azt hiszem a 2003-as kiadásban volt még PDF-hez kiegészítés. Talán szerezned kellene egy olyat, felrakni, majd azt frissíteni. Talán beválik. -
Dj Siegfried #46 Sziasztok
nem tudom hogy működik e még a fórum de remélem
Az a kérdésem, hogy nektek működik a MobiMause Adobe Reader alatt???
Mert hiába nyitom meg a pdf-eket, hiába megyek rá az egérrel nem történik semmi.
Van valami olyan pdf olvasó ami alatt működik, vagy ha nem mi lehet a probléma??
Ja a 6-ost használo, lehet frissitenem kellene?
Köszi -
blackgamer #45 nekem telepítésnél belső hibát jelez :( -
rolyx #44 valamiért nem engedi letölteni,pedig be vok jelentkezve:S -
#43 Itt keress, regisztráció szükségeltetik, letöltés menüpont. -
rolyx #42 hy!
Akadémia mobimouse 2003-hoz kellene nekem aktiváló kód,akinek van légyszives küldje már el,mert negyon fontos!
[email protected] -
BIT #41 Hi!
A MobiMouse Plus v5.0 mennyivel tud többet, mint a Akadémiai MoBiMouse Plus 2003?
Érdemes lecserélni a régit? -
Impi #40 ITT a megoldás a problémádra. Telepítsd fel az Angol és Német akadémiai programot (Angolt innen és a Németet innen majd ersztsd rá a lényeget. Mindkettőt használhatod egyszerre, illetve külön-külön a kiválasztás szerint :) -
#39 Ez ilyen. Én win reinstallnál először megnézem, hogy a mobi felmegy-e, ha nem újra felrakoma win-t.
Általában, ha frissítesz a netről, vagy kiegészítőt raksz fel a winhez, szokott csinálni olyat, hogy mejavul, és akkor regisztrálható.
Az ajánlatom: reinstall.
Ja, és van hozzá crack is, de azzal általában mindig leáll. -
TomBond #38 Miért van az hogy felrakom a progit de nem engedi aktiválni? Régen ugyanezt használtam mint most és akkor működött? -
Menotti #37 Ezt telepítsd fel:
http://www.loogoos.hu/php/download.php?list.18 -
blancer #36 up
-
blancer #35 up -
blancer #34 up -
blancer #33 Sziasztok!
Nekem a német nyelvű mobimouse-hoz (akadémiai mobimouse plus; mobimouse plus /Hessky/) kellene valami aktiváló vagy crack amivel végre normálisan tudnám használni:) -
somaaa #32 Kösz Neophyte, remélem, hogy jó lesz. -
Neophyte #31 Mobimouse patch -
somaaa #30 A crack problémát megoldottam, de most meg állandóan kilép a progi. Nem tudná valaki a 23-as hozzászólásnál csatolt patchet újra feltenni? Nagyom kéne. -
somaaa #29 Nekem is a crackel van problémám, nem tudná valaki újra felrakni ezt a patchet, mert már nem lehet letölteni. -
#28 Innen letölthető
klikk -
#27 Innen letölthető
klikk -
gyűjtő #26 Hello Neophyte!
Az üzenetedben szereplő MoBiMouse Patch fájlra szeretnék visszatérni.
Amikor felraktad, letöltöttem, de azóta op. rendszert cseréltem és valahogy eltűnt annak ellenére, hogy lemezre is mentettem, de mégsem találom.
Ha valamilyen módon el tudnád juttatni, keress meg privátüzenetben.
Előre is köszönöm. -
arkangel #25 Én is köszönöm!!!
Bejött. -
gyűjtő #24 Hello Neophyte!
Köszönöm a segítséget. -
Neophyte #23 Nálam is ez volt a probléma... a progihozz mellékelt crack nem jó..
Telepítsd újra... és az alábbi patch-et indítsd el a progi könyvtárába:
MobiMouse Patch -
gyűjtő #22 Hello arkangel!
Segíteni ugyan nem tudok, de ugyanilyen problémával küzködök.
Az az érdekes, hogy a szótárprogramot már másodszor telepítettem fel (nem a fenti probléma miatt), de az első telepítés után is ugyanez a problémám volt.
A gépemen XP van.
Nem tudom eldönteni, milyen programrésszel akad össze az Akadémiai Mobimouse Plus angol 2003. -
arkangel #21
Tudna valaki abban segíteni, hogy mi lehet a baj az Akadémiai Mobimouse Plus programommal? Angol, 2003-as. Használat közben, egy kis idő után hibaüzenetet ad, és kikapcsol. "A Mobimosuse.exe hibát észlelt, ezért leáll..." Eléggé idegesítő.
A gépemen XP van.
Kösz előre is. -
#20 A MobiCat sokkal királyosabb -
#19 nem is fogsz,pedig nagyon jó progi!!
csak mivel havi licenszes nincs áértelme kódot keresgélni.
de wan weboldal verziója,használd azt. -
kissjanko #18 Az Akadémiai MoBiMouse Plus-hoz kellene az aktiváló kod. Az enyém nem jó. Előre is köszönöm! -
gyűjtő #17 Akadémiai MoBiMouse Plus 2003-at telepítettem (angol,német).
A program -ha jól telepítik - fordítja az Acrobat szövegeket is. Én Adobe Reader 6.0 CE programot telepítettem, de sajnos a szótárprogram után.
Ha valakinek van jól telepített Akadémiai MoBiMouse Plus 2003 szótárprogramja, amelyik együttműködik a pdf fájlokkal, nézze meg, hogy az Adobe Reader program/ Reader könyvtár/ plug-ins nevű alkönyvtárába milyen programrészek települtek a szótárprogramból. A fájlnevekből ez kiderül. Szeretném, ha van valaki, akinek működik az Acrobat fordítás, megadná ezeket a szótárprogramból betelepült fájlokat.
Köszönöm. -
#16 Help pls!