29
  • mikike
    hát ez már hihetetlen

Perrel fenyegetik a shiftes CD-törőt
    Index
    2003. október 10., péntek 17:11
    Három nappal azután, hogy Alex Halderman weblapján közzétette, hogyan lehet kijátszani egyetlen gombnyomással a SunnComm Technologies CD-másolásvédelmi rendszerét, a cég bejelentette, hogy beperli a princetoni diákot. Egyes információk szerint a SunComm elnöke még aznap este visszakozott.
    ...
    http://index.hu/tech/mp3/shift1010/
  • Aspyrin
    Miért gondolom vajon azt, hogy a SunnComm Technologies nevét nem sokszor fogjuk hallani a közeljövöben ? :-))))
  • SirBubu
    remélhjetöleg ennek a forradalmi másolásvédelmi eljárásnak a csillagászati ára be van épitve a CDkbe jól. legalább lesz aki kifizeti, igy gond 1 szál se. "A mütét sikerült - a beteg meghalt".
  • Diver
    Az átlagfelhasználó másolt CD-t vesz a nem átlagfelhasználóktól. Szerintem.
  • [HUN]PAStheLoD
    ide ezek után a legmegfelelőbb: NO COMMENT :DDDD
  • Csatti
    Inkább fogjátok fel pozitívan. A BMG nem akarta elszarni a cd minőségét egy kretén másolásvédelemmel inkább probálkoztak vmi középút szerűséggel. Bár nem igazán jött be. :)
  • Pheel
    Az átlagusernek vannak átlag feletti user ismerősei, akik elmondják neki :)
  • HuAn82
    Hát ez égő!!!
  • Wilddog
    Ez nagyon gagyi megoldás... harmatgyenge. Visszalépés történt a másolásvédelmek fejlesztésében? Ettől sokkal durvábbakkal is találkoztam. Jahh... és mi van, ha le van nálam tiltva az autorun...
  • Laalee
    amugy nem jogsértő a tudtom nélkül programot futtatni a gépemen? a virus is ezt csinálja.
  • Laalee
    mostantól csak capslock al irhatunk nagzbetüt :D vagy jön a jogvédő...
  • ollie
    lol hegyek
  • RelakS
  • Munch
    ;,,,,,,-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Nnnna SG cikken se röhögtem még ekkorát!
    Büdös MS!
  • FtranX
    Hát ez LOL! :DDD