29
-
#29 hát ez már hihetetlen
Perrel fenyegetik a shiftes CD-törőt
Index
2003. október 10., péntek 17:11
Három nappal azután, hogy Alex Halderman weblapján közzétette, hogyan lehet kijátszani egyetlen gombnyomással a SunnComm Technologies CD-másolásvédelmi rendszerét, a cég bejelentette, hogy beperli a princetoni diákot. Egyes információk szerint a SunComm elnöke még aznap este visszakozott.
...
http://index.hu/tech/mp3/shift1010/
-
Aspyrin #27 Miért gondolom vajon azt, hogy a SunnComm Technologies nevét nem sokszor fogjuk hallani a közeljövöben ? :-)))) -
SirBubu #25 remélhjetöleg ennek a forradalmi másolásvédelmi eljárásnak a csillagászati ára be van épitve a CDkbe jól. legalább lesz aki kifizeti, igy gond 1 szál se. "A mütét sikerült - a beteg meghalt". -
Diver #24 Az átlagfelhasználó másolt CD-t vesz a nem átlagfelhasználóktól. Szerintem. -
#23 ide ezek után a legmegfelelőbb: NO COMMENT :DDDD -
Csatti #21 Inkább fogjátok fel pozitívan. A BMG nem akarta elszarni a cd minőségét egy kretén másolásvédelemmel inkább probálkoztak vmi középút szerűséggel. Bár nem igazán jött be. :) -
#20 Az átlagusernek vannak átlag feletti user ismerősei, akik elmondják neki :) -
#18 Hát ez égő!!!
-
Wilddog #14 Ez nagyon gagyi megoldás... harmatgyenge. Visszalépés történt a másolásvédelmek fejlesztésében? Ettől sokkal durvábbakkal is találkoztam. Jahh... és mi van, ha le van nálam tiltva az autorun... -
#13 amugy nem jogsértő a tudtom nélkül programot futtatni a gépemen? a virus is ezt csinálja. -
#12 mostantól csak capslock al irhatunk nagzbetüt :D vagy jön a jogvédő... -
#10 lol hegyek -
#5 -
#4 ;,,,,,,-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nnnna SG cikken se röhögtem még ekkorát!
Büdös MS! -
#1 Hát ez LOL! :DDD