35
-
#35 én várom a half life 3-at -
Tokman #34 Hi all nézzétek meg az oldalamat :)
http://www.idsoftware.uw.hu
Most csináltam ! nem gagyi! ha tetszik írjátok le persze oda :) Mirc en általába fent szoktam lenni és ha van Quake3 szerveretek akkor én szivesen kíron na enyi bye-ez -
villi #32 http://kukac7.cjb.hu -
#31 Szerintem csak IDŐ kell a Valve-nak!! -
#26 Eltűnt?!?
Attól, hogy ellopták, még nekik megmaradhat, nem?
Mellesleg ez az anALFAbéta verzió sztem még a e3 előtt került ki, csak eddig trtott egy hl1 portolás megcsinálása. Túl sok benne ui. a változtatás. De ez csak szvsz! -
#24 Szerintem ez nem igaz. Nem hinném el, hogy a hl2-es adatokat egy ekkora cég nem mentette volna ki legalább egy olyan háttértárolóra, amihez semmiképpen sem lehet hozzáférni (-->offline).
-
#20 jah, és még valami ...
nehezen hihető, hogy egy több millió dolláros bevételt hozó programnak egy azaz 1 darab forráskódja van ...
... nem hinném, hogy pont ezek nem ismernék a backupot ... amikor nekem a programjaimból verzószámonként van egy legaláb egy változatom
... pedig annak az értéke ehhez képest 0.
-
#19 csak nehogy negativan süljön el a dolog és sokmillió gyerkőcnek tömeges hányingere legyen a végleges verzió idejére a fullbugos bétától -
draki #18 Jól szóltál, szerintem ezek többet költenek a biztonságra, mint a fejlesztésre. De az tuti, hogy a marketing osztály idén nagy prémiumot kap karácsonyra. -
#15 Az én véleméynem:
A devteam tájékoztatta a tulajdonosi érdekkört hogy a HL2 - 100%-os bizonyossággal nem lesz kész a karácsonyi szezonra. A marketingesek feladata adott volt. A felbőszült játékra váró tömegek száját be kell tömni valamivel a cég image vesztése nélkül.
Ígyhát a valve önbetörést hajtott végre. (technikailag lehet hogy meg sem történt a behatolás).
Ezáltal egyrész óriási nagy hírverés csináltak, másrészt időt nyertek. Az időt addig húzzák amíg össze nem rakják a végleges bugmentes verziót. Még nyilatkozni sem kell miért késik a gama,
mindeki (úgy)tudja, hogy ellopták tőlük és újra kell írni a kódot ...
A mezei userek pedig bár tombolnak, sajnáják őket, mert szegény kiadó nem tehet a csúszásról ...
Egyébként meg mi a legjobb terjesztési forma ?
A wareznek beállítani egy alfát v. bétát és úgy tenni mintha ellopták volna.
Boldog-boldogtalan le fogja kopizni vagy tölteni mert ez bazze "prerelease". Az játékosok fantáziáját jobban megmozgatja az
illegális free stuff ;) Az hogy az milyen bugos és mennyi minden hiányzik belőle majd csak akkor fog kiderülni ha megjelenik a final retail.
Addig is elérik, hogy még többen megismerjék és kipróbálják a gamát, mintha csak egy mezei demot dobtak volna fel a netre ...
szal' ilyen egyszerű ...
összeesküvéselmélet rlz !
-
#6 Ha holnap kijön a teljesen játszható, valóban szinte végleges PRE-GOLD, mint ahogy a hacker igéri, akkor nem az év, hanem az évtized botránya lesz belőle! :-) -
#5 mér ez ott fenn van? :) -
#3 hat az e3 demo kikerult az tuti ;) -
#2 :((( -
Flashy #1 evvan.