Half-Life 2 - az év botránya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi all nézzétek meg az oldalamat 😊
http://www.idsoftware.uw.hu
Most csináltam ! nem gagyi! ha tetszik írjátok le persze oda 😊 Mirc en általába fent szoktam lenni és ha van Quake3 szerveretek akkor én szivesen kíron na enyi bye-ez
http://www.idsoftware.uw.hu
Most csináltam ! nem gagyi! ha tetszik írjátok le persze oda 😊 Mirc en általába fent szoktam lenni és ha van Quake3 szerveretek akkor én szivesen kíron na enyi bye-ez
http://kukac7.cjb.hu
Eltûnt?!?
Attól, hogy ellopták, még nekik megmaradhat, nem?
Mellesleg ez az anALFAbéta verzió sztem még a e3 elõtt került ki, csak eddig trtott egy hl1 portolás megcsinálása. Túl sok benne ui. a változtatás. De ez csak szvsz!
Attól, hogy ellopták, még nekik megmaradhat, nem?
Mellesleg ez az anALFAbéta verzió sztem még a e3 elõtt került ki, csak eddig trtott egy hl1 portolás megcsinálása. Túl sok benne ui. a változtatás. De ez csak szvsz!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szerintem ez nem igaz. Nem hinném el, hogy a hl2-es adatokat egy ekkora cég nem mentette volna ki legalább egy olyan háttértárolóra, amihez semmiképpen sem lehet hozzáférni (-->offline).
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
jah, és még valami ...
nehezen hihetõ, hogy egy több millió dolláros bevételt hozó programnak egy azaz 1 darab forráskódja van ...
... nem hinném, hogy pont ezek nem ismernék a backupot ... amikor nekem a programjaimból verzószámonként van egy legaláb egy változatom
... pedig annak az értéke ehhez képest 0.
nehezen hihetõ, hogy egy több millió dolláros bevételt hozó programnak egy azaz 1 darab forráskódja van ...
... nem hinném, hogy pont ezek nem ismernék a backupot ... amikor nekem a programjaimból verzószámonként van egy legaláb egy változatom
... pedig annak az értéke ehhez képest 0.
By the perception of illusion we experience reality.
csak nehogy negativan süljön el a dolog és sokmillió gyerkõcnek tömeges hányingere legyen a végleges verzió idejére a fullbugos bétától
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Jól szóltál, szerintem ezek többet költenek a biztonságra, mint a fejlesztésre. De az tuti, hogy a marketing osztály idén nagy prémiumot kap karácsonyra.
Az én véleméynem:
A devteam tájékoztatta a tulajdonosi érdekkört hogy a HL2 - 100%-os bizonyossággal nem lesz kész a karácsonyi szezonra. A marketingesek feladata adott volt. A felbõszült játékra váró tömegek száját be kell tömni valamivel a cég image vesztése nélkül.
Ígyhát a valve önbetörést hajtott végre. (technikailag lehet hogy meg sem történt a behatolás).
Ezáltal egyrész óriási nagy hírverés csináltak, másrészt idõt nyertek. Az idõt addig húzzák amíg össze nem rakják a végleges bugmentes verziót. Még nyilatkozni sem kell miért késik a gama,
mindeki (úgy)tudja, hogy ellopták tõlük és újra kell írni a kódot ...
A mezei userek pedig bár tombolnak, sajnáják õket, mert szegény kiadó nem tehet a csúszásról ...
Egyébként meg mi a legjobb terjesztési forma ?
A wareznek beállítani egy alfát v. bétát és úgy tenni mintha ellopták volna.
Boldog-boldogtalan le fogja kopizni vagy tölteni mert ez bazze "prerelease". Az játékosok fantáziáját jobban megmozgatja az
illegális free stuff 😉 Az hogy az milyen bugos és mennyi minden hiányzik belõle majd csak akkor fog kiderülni ha megjelenik a final retail.
Addig is elérik, hogy még többen megismerjék és kipróbálják a gamát, mintha csak egy mezei demot dobtak volna fel a netre ...
szal' ilyen egyszerû ...
összeesküvéselmélet rlz !
A devteam tájékoztatta a tulajdonosi érdekkört hogy a HL2 - 100%-os bizonyossággal nem lesz kész a karácsonyi szezonra. A marketingesek feladata adott volt. A felbõszült játékra váró tömegek száját be kell tömni valamivel a cég image vesztése nélkül.
Ígyhát a valve önbetörést hajtott végre. (technikailag lehet hogy meg sem történt a behatolás).
Ezáltal egyrész óriási nagy hírverés csináltak, másrészt idõt nyertek. Az idõt addig húzzák amíg össze nem rakják a végleges bugmentes verziót. Még nyilatkozni sem kell miért késik a gama,
mindeki (úgy)tudja, hogy ellopták tõlük és újra kell írni a kódot ...
A mezei userek pedig bár tombolnak, sajnáják õket, mert szegény kiadó nem tehet a csúszásról ...
Egyébként meg mi a legjobb terjesztési forma ?
A wareznek beállítani egy alfát v. bétát és úgy tenni mintha ellopták volna.
Boldog-boldogtalan le fogja kopizni vagy tölteni mert ez bazze "prerelease". Az játékosok fantáziáját jobban megmozgatja az
illegális free stuff 😉 Az hogy az milyen bugos és mennyi minden hiányzik belõle majd csak akkor fog kiderülni ha megjelenik a final retail.
Addig is elérik, hogy még többen megismerjék és kipróbálják a gamát, mintha csak egy mezei demot dobtak volna fel a netre ...
szal' ilyen egyszerû ...
összeesküvéselmélet rlz !
By the perception of illusion we experience reality.
Ha holnap kijön a teljesen játszható, valóban szinte végleges PRE-GOLD, mint ahogy a hacker igéri, akkor nem az év, hanem az évtized botránya lesz belõle! :-)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
hat az e3 demo kikerult az tuti 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
evvan.