Schwarzenegger kormányzó lett

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Irigyled Amerikát? Hmmm...

Amugy Schwarzi tényleg ász!!!!!!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dynamic
Lásd Ronald Reagen

RelakSfromhome
Ehe! Volt egy üzim, ami itt nem jelent meg, és kint beleszámolja 😄DDDDDDD

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Hmmm... soha?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

amit õ csinált amögött iszonyatos teljesítmény van!

Schwarzenegger lett Kalifornia kormányzója

nemsemmi amit csinált ez az ember
elkezdte a testépítést, mindent elért amit lehetett, sokszoros mr. univerzum, stb.

ezután áttért a filmszakmára, gyakorlatilag a legnagyobb gázsiju sztárok közé emelkedett, nagyrészben azért mert nem fix pénzt, hanem a film bevételének pár %át kéri, ami olyan filmeknél mint pl a T2 volt iszonyatos összeg

évek ota kacsingatott a politika felé, és most megválasztották a legnagyobb és leggazdagabb amerikai állam kormányzójának, ami ha nem osztrák lenne, akkor sima ut lenne az elnökség felé

hogy ez miért érdekes: egy osztrák (alig pár száz kmre van tõlünk) emberke gyakorlatilag a semmibõl érte ezt el - ezért irigylem amerikát, az ÁTJÁRÁS lehetõsége miatt, vérrel-verejtékkel, sok munkával és persze hatalmas szerencsével lehetõség van a kiemekedésre

bárki felemelkedhet, és persze bárki el is bukhat teljesen
ugyanugy ahogy bill gates egy átlagos egyetemistából a világ leggazdagabb embere, ugyanugy lett õ is "valaki"

mikor lesz ez igy magyarországon ?

RelakSfromhome
You will be terminated!

The Garrett
Visszatért belém a remény. Az utolsó bunkó szinészbõl is politikus lehet!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

← ElőzőOldal 2 / 2