Schwarzenegger kormányzó lett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Õ a hatalomért.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Pénzért? NEM.
Hatalomért? Milyen hatalomért? Megszerezte maga. Valszeg gazdagabb mint maga az elnök....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
kormányzónak nem olyan emberek kellenek, akik HÛDEKIBASZOTTNAGY POLITIKUSOK, hanem olyanok, akikben megbíznak az emberek.
Az eddigi kormányzócskáknak mi a legnagyobb gondjuk????
Hogy olyan korruptak mint a gép, lévén elnökök akarnak lenni, ahhoz meg ugye kurvasok geppa kell.
Namost kérdem én, egy olyan ember, akinek 63 oldalon fér el a vagyonnyilatkozata, AZT KI A FASZOM TUDJA MEGKENNI????????
Ráadásul tisztában van vele, hogy elnök nem lehet, le van fektetve az alkotmányban. Tehát még csak nem is ezért lett kormányzó...
Ha ezeket a tényeket figyelembe vesszük, akkor kalifornia kurvajól választott....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Érdekházasság? Talán elõre gondolkozott? Remélem nem,mert eddig szimpatikus egy fickó.
Ha legalább olyan jó kormányzó lesz mint a filmjei,akkor Californiában szerencsés emberek élnek.

Egyetlen dolgot mondj, amiben nem tér el a véleményed másoktól, vagy legalább közel hasonlót gondolsz!
...sose azt nézd...
Aki szeretné egy kicsit az igazi személyiségét megismerni, feltétlenül nézze meg a Pumping Iron c. dokumentum filmet!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
azt meg nem értem miért bunkó ? a szerepei miatt ? ugyan kérem...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Igen, valóban különleges, de ezért nem kell isteníteni. És manapság a World Trade Center tragédiája után az amerikaiakkal vigyázni kell.
Nem biztos, hogy a megválasztásával itt vége is a történetnek...
talán aktuális

De valószínûleg Schwarzenegger nyalt/nyalni fog neki erõsen, és ebbõl még rosszabb is kisülhet, mint az iraki háború.
És Bush is a Monica Luinski ügy kitálalásával került az élre, akkor még nem is tudták az amerikaiak, hogy késõbb a háború ellen fognak tüntetni, pedig õk szavazták meg Busht Al Gore helyett.
Persze most megint meg fogják szavazni, hogy folytassa Koreával és nem is érdemes tovább találgatni.
- Látod kisunokám, ez akkor készült, amikor a Terminator-t forgattuk amiben Én játszottam a fõszerepet, utána készült még pár rész, de hagyjuk, ez még jóval azelõtt volt, hogy kormányzó lettem...
Vazz, már CSAK ezért megérte, a hárommillió többi indok mellett.
Mondjál már egy híres embert akit nem vádoltak meg karrierje során szexuális zaklatással, kábítószerrel való visszaéléssel, alkoholizmussal, szerencsejáték hajszolásával, gyorshajtással, gyufásdoboz ellopásával!
Ugyan kérem. Ott rúgnak bele a feltörekvõ emberbe ahol lehet. Sok az irígy. Amíg színész volt, miért nem kerültek elõ a "szexuális agresszió" áldozatai? Hiszen eddig is híres ember volt... Milyen furcsa, nem? Ember politikai pályára lép és máris elõkerül egy régi áldozat, egy rég elfeledett sértett. Ilyen mocskos játék a politika. A felek hozták a formájukat. Ennyi.
Igenis fantasztikus amit csinál: elérte amit akart és ezt bizony kevés ember mondhatja el magáról.
schwarczenegger nem politikus, DE!
eddig is a "nagy emberek" között mozgott, tudja õket kezelni, milyen stilusban hogyan kell velük beszélni
egy többszázmillió dolláros költségû filmforgatás szervezés szempontbol nem kevésbé bonyolult, mint az államigazgatás - látott már pár ilyet, nem lesz neki ujdonság
a felesége a kennedy család tagja! Amcsiban ez nagyon sokat számit, a legmagasabb körökig ér el a kezük, és meg tudják mondani neki hogy egy adott gond megoldásához hol kit kell keresni. Ugyan õk csak megmutatják hol az ajtó, és azon utána schwarcinak kell bemenni, de céltudatos, van akaratereje (hisz másképp nem építheti a testét évtizeden át), és el tudja érni amit akar
(utolso érv, zárojelben az õt hülyének tartóknak, el kell ismernetek hogy bush még nála is hülyébb, és az meg elnök...)
Szánalmas próbálkozás...
Egyébként Davisnél csak jobb lehet!PONT
\"Life is around you and in you.\"
Robert De Niro, Gene Hackman, Jack Nicholson, õ jó amerikai színészek.
És még van sok, csak õk még mindig folyamatosan képernyõn vannak, és nem olyan filmekben, mint a Terminátor.
A magyar színészek között meg hemzsegnek a tehetségek, Arnold Schwarzennegger nagyon az alján van színvonalban a "listának".
Savanyú a szölõ
\"Life is around you and in you.\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)