72
Tiësto in concert DVD meg van valakinek?
-
Corleone55555 #72 Szevasztok!
Az in concert 2 Tiesto-nak az új dvd-je?És ha igen akkor honnan lehet leszedni?Torrent file vagy valami!? -
OPM #71 akkor innen -
#70 Csak az a baj hogy Jelszoval van tömöritve ZIP-be. -
milan #69 Letölthető
DJ Tiesto - Live In Concert 2 Day 2 Gelredome Stadium Arnhem Netherlands (30 October 2004)
http://www.uktrancealliance.com/site/djmixes.html
-
enginer #68 Pedig
Video Format: Anamorphic 1.78:1 Widescreen
Audio Format: Dolby Digital 5.1
DVD Format: DVD-9
Language Tracks: English
Subtitle Tracks: English
Length: 208 minutes
Rating: NR
Release Date: 05/22/04
A subtitle nincs meg valakinek?
-
OPM #67
én most indulok, jó bulizást mindenkinek, aki velünk tart!
remélem felejtehetetlen élmény lesz az a beígért 3 óra... -
forzajuve #66 Kedves látogatók, DJ-k!
Hosszas tervezői, programozói és gyűjtőmunka eredményeként elkészült DJ Tiësto magyarországi weboldala, amely a magyar kiadó (Record Express) támogatását is élvezi. Jelenleg még a holland kiadó válaszára várunk, hogy ők is szentesítsék a weboldalt. Ezáltal nemcsak egy Tiësto weboldalról lesz szó, hanem a magyar hivatalos oldal jogot is hamarosan megkaphatjuk.
Pár szóban bemutatnánk, hogy mit találtok a weboldalon:
Törekedtünk egy modern, de nem túl hangsúlyos design kialakítására. Célunk nem az volt hogy a tiesto.com website-ot másoljuk le. Inkább portálosabb jelleget adtunk mind kinézetben, mind pedig felépítésben a weboldalnak. A művészről szóló alapinformációk (Biográfia, Diszkográfia) mellett első kézből értesülhettek Tiësto-vel kapcsolatos hírekről, aktualitásokról.
Fellépések: naprakész listával rendelkezünk, amely dinamikusan változik, ezáltal próbáltuk elérni, hogy régi aktualitását vesztett dátum ne jelenhessen meg az oldalon.
Galéria: Ezen oldalra a szerkesztőség által készített anyagokat rakjuk fel, de várjuk a Ti fotógalériátokat is, ha jártatokban keltetekben eljutottatok egy Tiësto partyra is. (Aki rendelkezik tavalyi vagy azelőtti fotókkal a magyarországi fellépésekről kérjük jelentkezzen!)
Interaktív: Ezen az oldalon a későbbiekben képernyővédőket, háttérképeket, videóanyagokat tölthettek le.
Fórum: A mai igényeket kielégítő fórum motort helyeztünk a weboldal mögé. Bízunk benne, hogy kialakul egy olyan tábora Tiësto-nek hazánkban, akik állandó látogatói lesznek a fórumnak. Ezen felül ezt a felületet szeretnénk felhasználni arra is, hogy fogadjuk a különböző észrevételeiteket, megjegyzéseiteket a weboldallal kapcsolatban.
További terveink a közeljövőben:
- 2004. szeptember 11-e nagy nap lesz számunkra, ugyanis a Sziget Evens Hall-ban fog fellépni Tiësto. Hamarosan olvashattok további információkat is a partyval kapcsolatban és hírlevélben is be fogunk számolni.
- Beszámolunk nektek a szeptember 10-ei sajtótájékoztatóról is.
- Minden valószínűség szerint szerkesztőségünk is készíthet interjút a művésszel.
- Tevezzük online shop beindítását is, amelyet egy szavazás fog bevezetni.
- Ezen felül egy exkluzív meglepetéssel is készülünk a hazai fellépést illetően, de ez egyenlőre maradjon titok.
Nézzetek szét weboldalunkon és várunk vissza minél többször!
Üdv:
Dexter & Blaz
Tiësto.hu crew
Web: www.tiesto.hu
E-mail: [email protected] -
OPM #65 én nem találtam :( -
#64 -
#63 hát, nem tudom.
én sterby nevét inkább kisbetűvel írtam volna... :) -
#62 -
#61 Bővebb infot itt találsz! http://www.szigeteventshall.hu/ -
Vödi #60 Nincs mit, majd a további részletekről még adok ide tájékoztatást, de most csak egyenlőre ennyit tudok -
köszönöm az infot -
Vödi #58 Szeptember 11. - Events Hall Heineken DJ TRUST verseny döntőjén lesz Dj Tiesto, DJ Daniele Davoli, DJ Miss Motif
Hivatalos forrás vagyok -
#57 na tegnap kaptam egy fülest, miszerint szeptemberben jön Tiesto
most keresek infokat, mert inkább hiszek egy "hivatalos" forrásnak, de azert remelem ugy lesz ahogyan hallottam -
Garfield #56 Szerintem nagyon állatok a lassabbak (Sweet misery, UR) is. (Lásd az előzőn a Battleship Grey-t.) -
Vödi #55 Traffic és az Adaigo for Strings is bőraj :) -
OPM #54 én nem tudom melyek a slágerek rajta. pl a traffic?
meghallgattam, letöröltem amelyek nem tetszettek
és igazából csak a forever today meg a nyana fogot meg vmilyen szinten -
Vödi #53 Gondolom melyikek...a slágerek -
OPM #52 hát nekem valahogy az In my memory jobba tetszik. ezen max 2-3 szám jön csak be -
Vödi #51 DJ Tiesto - Just be
Ez a lemez, váááááááá -
#50 -
Vödi #49 na üdv Tiesto rajongók, végre mehetek haza
Dj Tiesto - Adaigo for strings
ezzel zárom a napot :)) -
OPM #48 ok, kössz -
Vödi #47 asszem én is elmegyek, bár nem vagyok nagy trances (inkább techno) de tiestot a dvd-je után asszem meg kell nézni, bár nem lesz akkora party, mint ami ott van, de bizti tele lesz jó nőkkel :)) -
Vödi #46 Nah ez jókérdés, de amint tudok vmit beírom ide :) -
OPM #45 jegyek mikortól/hol/mennyiért kaphatók? :) nem tudod? -
Vödi #44 Heineken Thirst DJ
Thirst Gála
2004. szeptember 11. – Budapest Events Hall
Dj-k: DJ Tiesto, DJ Daniele Davoli, DJ Miss Motif -
#43 igen...valamiert csak 5.0 :-( -
enginer #42 Nálatok is csak 3/2 a hangja LFE nélkül? -
OPM #41 van valakinek pontos infója a magyarország fellépésről?
szeptember 11? hol?
mert egyre kevesebbet kell már aludni... :)) -
Kadlevi #40 Na igen ez nekem is feltűnt, hogy helyenként nem színel a hang a képpel, de én nem vagyok meggyőződve róla, hogy ettől már rögtön playback (persze lehet hogy az). Csak én úgy tudom hogy elég nagy késése lehet egy ekkora helyen a hangnak a képhez képest. A másik meg hogy csak nem annyira hülyék a dvd gyártói, hogy hagyják hogy majd fél másodperc késés legyen Andain feltételezett tátogása és a tényleges zene között. De ha valaki ért ehhez jobban, kíváncsi lennék. Mert amúgy én is gyűlölöm a palybacket. Az kb vetekszeik azzal mint utólag nézni valami sporteseményt... -
#39 Szebb mint a Lauryn Hillé? Autotune nélkül is? :D -
#38 meg az andain énekes csajnak a vongalása a beautful things alatt.. hát kicsit Lol, bár talán a legszebb hangja neki van a földön :D -
#37 mondjuk az ultragáz,hogy az előadók playback-ről nyomják..pffff.....illetve a hallható egy-két igen gáz keverés is...de ettől függetlenül nagyon komoly a dvd. -
Kadlevi #36 Egyszer hallgassd meg dvd minőségben és már nem csak majdnem fogsz sírni... :)) -
#35 na ugy az elsö 80 percet szinte végig hallgattam ebböl a tiesto dvd-böl és jesszus mekkora te atyaég.
az andain-os résznél teljesen libabörös lettem meg szinte sirtam. várom h lejöjjön a part2,part3
-
#34 -
#33 itt azt reklámozol amit akarsz, még a szomszéd kiskutyáját is ha ugy akarod.:D