Tiësto in concert DVD
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
honnan lett meg neki? 😊
Sziasztok!
Egy hónapja vadászok már a Tiesto DVD-re. Nagyon megköszönném, ha valaki valamilyen módon meg tudná osztani velem (ftp, dc, postai utánvét vagy bármi). Aki segíteni szeretne itt megtalál: [email protected]
Egy hónapja vadászok már a Tiesto DVD-re. Nagyon megköszönném, ha valaki valamilyen módon meg tudná osztani velem (ftp, dc, postai utánvét vagy bármi). Aki segíteni szeretne itt megtalál: [email protected]
Akit érdekel, az eDonkey-n ezt töltse le (el fog tartani egy ideig):
ed2k://|file|Tiesto.In.Concert.avi|1934514176|40dd615f7a8e04d6a0c2be303cdaee35|
Anno én is ezt töltöttem, ez okés.
ed2k://|file|Tiesto.In.Concert.avi|1934514176|40dd615f7a8e04d6a0c2be303cdaee35|
Anno én is ezt töltöttem, ez okés.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Steam: [HUN]Feriggno
Nem.
Megjelent egy DVD Tiesto: In Concert címmel, amely egy majd 3 és fél órás koncertfelvétel.
A "koncert" itt Tiesto bácsit jelenti a lemezek mögött n+1 kameraállásból, a cirka 10 ezres tomboló tömeget és a néha-néha megjelenõ vendég elõadókat (értsd: énekeseket - Tiesto meg nyomja a zenei alapot bakelitrõl).
Megjelent egy DVD Tiesto: In Concert címmel, amely egy majd 3 és fél órás koncertfelvétel.
A "koncert" itt Tiesto bácsit jelenti a lemezek mögött n+1 kameraállásból, a cirka 10 ezres tomboló tömeget és a néha-néha megjelenõ vendég elõadókat (értsd: énekeseket - Tiesto meg nyomja a zenei alapot bakelitrõl).
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
hi,
ha így ismeretlenül valamelykõtök szívesen megosztaná (kölcsönadná, lemásolná) a dvd-t, lsz írjon az emil címemre:
[email protected]
elõre is köszönöm!
ha így ismeretlenül valamelykõtök szívesen megosztaná (kölcsönadná, lemásolná) a dvd-t, lsz írjon az emil címemre:
[email protected]
elõre is köszönöm!
Nem, az asszem nem az.
Egyébként még mindig nem sikerült megszereznem. Tudna segíteni valaki?
Egyébként még mindig nem sikerült megszereznem. Tudna segíteni valaki?
Nikásze peeri menó
283 perc?? uhh, nekem egy 40 perces van asszem, valami Take Two COncert...
vagy a 2 nem ugyanaz?
mindenesetre ez a 40 perc is valami iszonyat, és az a 25.000 ember..pffffff
vagy a 2 nem ugyanaz?
mindenesetre ez a 40 perc is valami iszonyat, és az a 25.000 ember..pffffff

Steam: [HUN]Feriggno
Ez egy darab, jo hosszu dj-szett?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Óóóó Barátaim... :-]
Nikásze peeri menó
Igen.
283 perc, és naon állat lett.
283 perc, és naon állat lett.
részletek:
http://www2.dancegrooves.com/cdshop/index.php3?type_2_id=200&cd_id=27141
http://www2.dancegrooves.com/cdshop/index.php3?type_2_id=200&cd_id=27141
Nikásze peeri menó
Sziasztok!
Meg van vkinek a fennt említett DVD, vagy vmi DVDrip belõle?
Meg van vkinek a fennt említett DVD, vagy vmi DVDrip belõle?
Nikásze peeri menó
← ElőzőOldal 2 / 2