1340
SG - Az új design. Miéééééért?
-
#52 na, itt a hös... -
#51 A hírfigyelő nem szűnt meg, csak átalakul, a legutóbbi formájában kissé hiányos volt már, ezért még lesz munka vele -
#50 Hol? -
#49 Szívesen nincs mit... -
#48 hová tünk a hirfigyelo ? csak nem megszünt ?? Nagyon fog hiányozni ! -
#47 köszönjük hogy minden változást ELŐRE megbeszéltek velünk!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#46 Ööö izé, hol is van a születésnap naptár? -
Tomcat #44 tényleg faszák az újítások, designfrissítés, de ezek a pöttyök... ehh szedjétek ki szerintem is. Vagy tegyétek ki/be kapcsolhatóvá, ilyesmi :) -
#43 EL A PÖTTYÖKKEL!!! -
#42 nekem bejön! -
#41 Egyetertek, a pottyoknek menniuk kell! :) -
#40 ja a pöttyök szarok
le velük
vagy a beállítások közt legyen háttér megadás
-
#39 JA meg sokszor nemmegy a vissza gomb a topicból pl az topicok listájához. -
#38 Csatlakozom a pettyes háttér nekemse tetszik amúgy biztos jó még nem nézegettem meg az uj funkicókat. -
#37 Nagyon jó! -
#36 8k logó? ez tuti?
-
#35 Ja, meg legyen a szöveg háttere fehér, és a pöttyös terület szürke -
#34 pöttyöket plz pusztítsátok ki..... -
#33 hová tünk a hirfigyelo ? csak nem megszünt ?? Nagyon fog hiányozni ! -
#32 -
#31 hát a RelakS már egy többjelentésú multifunkcionális szó :) ez neki már sok -
#30 Ez ultraszar! Miafaszom az, hogy az aláírásod nem tartalmazhat html kódot? Hol van abban html, hogy: -=RelakS=- , he?!? -
#29 le a pöttyökkel :) vonalasat vissza...ahhoz legalább lehetett logót igazítani :D -
#28 aláírás rulzik :) pöttyöket meg nagyobbra, és pirosra! túrórudi feelinget akarok :)) -
#27 mérT? tök j -
Xboxman #26 hát a régi dizájn bejövősebb volt ,de ez sem rosz...
A pöttyöket viszont vegyétek LE -
#25 hát nem rossz.. -
#24 Az új lehetőségek jók, a design már kevésbé. :) -
#23 Minden újítás nagyon tetszik, kivétel a pöttyök -
#22 10K-s logo? :D -
#21 szebb :) -
#20 Lécci pöttyöket tüntessétek el. Hozzászólások szélessége is lehetne nagyobb! -
#19 szép lett -
#18 :) -
K.András #17 Az a baj,hogy aki csinálta az nyilván nincsen tisztába azzal hogy ezek a pöttyök beleégnek a monitorba!!!Minden más fasza! -
#16 Akkor visszaszivom, nekem csak most tunt fel :))
/me a homlokara csap es csendben elkullog... -
#15 kedvenceknek már rég itt volt az ideje??????? mindig is voltak kedvencek. -
#14 tényleg zavaró egy idő után ez a sok kicsi pötty... -
#13 Nekem nagyon nem tetszenek a fooldalon a szinek, szerintem nem igazan passzolnak egymashoz. (Az a bőr szin a kék mellett elegge broáf.) Kicsit a pottyok is bantjak a szemgolyoimat.
A tobbi ujitas nagyon kiraly lett, ugy erzem a kedvenceknek mar reg itt volt az ideje :))
HAJRA SG! -
#12 Ha a kedvencek visszakerülnének középre-alulra, azt hisszem meg is tudnék barátkozni vele....Privát üzenet lehetőség nagyon hasznos szerintem.