1340
SG - Az új design. Miéééééért?
-
#92 Mi a pedofil egy bazinagy seggben?!? -
#91 Kapsz egy darab, fél liter html kódra beváltható ajándékkupont. -
#90 És akkor mi van? Kapok valami üdvözlő szöveget? Les**p Nemcsakfél? Vagy mi? -
#89 Oké -
#88 "Születésnapod:
ha beállítod, akkor szerepelni fogsz a születésnap naptárban"
Erről beszélek:) -
Ramza #87 Nekem bejön a design is, az új funkciók is.
Csak egy dolog nem jön be, hogy Hangianix már Twin Peaks "aláírással" operál, így én nem tehetem :D Erről lekéstem :) -
#86 de mérnem látom az aláírásomat? -
#85 Ja nem, másra gondoltam. :D -
#84 na uj funkciók roxx! végre! -
#83 Főoldalon a beállításokra kattintva. -
#82 Első dolgom volt megváltoztatni a mailcímem:DD -
#81 Esetleg a háttérrel kapcsolatban annyi módisítást lehetne eszközölni, hogy a vakító fehér helyett valami pihentetőbb színt használni háttérként, bár az nem tudom mennyire passzolna a designhez, és mennyire lenne harmóniában a többi színnel. -
#80 - Sajnos a horoszkóp nem jó nálam, ugyanis a Szűz csillagjegybe sorol, pedig asztrologiailag bizonyított, hogy Oroszlán vagyok. :( -
#79 Nem tudom észrevettétek-e, de van e-mail váltás lehetőség is!Akit érint az most örülhet:)
Egyébként:
-Szerintem az oldalváltás kicsit kényelmetlen.
-A jobb felső nyíl és csillagikon fehér alapja valahogy nem az igazi.Szerintem nem kell bele a fehér alap, vagy max. helyette egy 1-2 pixeles fekete keret nézne ki jól.
-A privát üzenet érkezett megjelenését szembetűnőbbé lehetne tenni a szöveg fekete-piros villogásával.
-A pöttyöket egy lehelletnyivel halványabbra kéne venni, úgy mint a jobb oldalon.
-A születésnap naptárat továbbra sem találom:)
Különben alapjában véve tetszenek az újítások, inkább formailag kellene még egy kicsit dobni rajtuk. -
#78 a legjobb hogy nincs rtl csík a lap tetején :D
pöttyök roxxx -
#77 pontosan -
#76 Ez egy magánvélemény volt:)
1024-ben remekül látható minden:) -
#75 Így visszaolvasatlanul énnekem 1 problémám lenne az új design-nal , ez pedig ez a pöttyös háttér .Az hogy minden más a kék kölönböző árnyalatában díszeleg és új betűtipusok és sok más újdonság , jópofa dolog került be az oldal újdonságaihoz nagyon tetszik és ezért is szeretm az SG-t .De én is és mások is a PT-ből megjegyezték , hogy ez a pöttyös háttéralap ez elég r*tyi .Nekem sokkal jobban tetszett/ne a sima fehér vagy inkább a fórum hozzászólásainak háttérszíne alapként .Így az pont úgy nézne ki , mintha nem lenne "határa" 1-1 hozzászólásnak , szóval sokkal jópofább lenne ... -
#74 Hat 1280x1024-es felbontasban mindennek neveznem, de pofasnak nem... A fel kepernyo ures. -
Madmaxx #73 A dizájn RANDA! -
#72 Akkor azt lehet, de ©-t, és ®-et nem. -
#71 Már hogyne lehetne ™-et berakni!:)
Egyébként nekem minden nagyon tetszik, a pöttyöket is meg lehet szokni, az meg szerintem nem gáz, hogy a szövegnek van egy kerete, és nem lehet a végtelenségig írni.Így sokkal pofássabb az egész. -
Cat #70 ja, ez tényleg durva logo -
#69 de pedofil
-
#68 K***va élet!
Beírtam vagy 10 sort és nem jelent meg!!Király!
Pedig ott volt a topikcímeknél utolsó üzenetként a nevem 10:11-kor.Fasza.Na én nem írom be mégegyszer -
#67 Mé, nagy jó, csak én mindig aps-nek olvasom -
#66 A keresésnél ki lehet választani, jobb felső sarok! -
#65 Ezt sem engedi az a fostaliga: -=RelakS=- :((( -
#64 és mikorra várható Hogy ujra lesz ? Lehet javasolni oldalakat amik benne lehet ? -
#63 - Az is jó, hogy már nem a főoldal alján vannak a kedvencek. -
#62 milyen szótár? hol? -
#61 - A szótár egyszerűen óriási! -
#60 - A privát üzenet küldési lehetőség is jó! -
#59 - Ja, a 8k-t majdnem elfelejtettem! Azt hiszem egyértelmű a véleményem: -
#58 - A pöttyözött háttér gondolom megosztja a véleményeket, szerintem egy kicsit elrontja a hozzászólások eddigi harmóniáját. -
#57 - Az aláírás lehetősége szintén jó, kár, hogy ™, ©, ® nem lehet benne. -
#56 Logodat jó lenne, ha megváltoztatnád, köszi -
#55 Látom az illetékesek is olvassák ezt a topikot, darabonként leírom a véleményemet, mert sokmindennek örülök!
- Nagyon jó, hogy a főoldalon a kedvencekre rákattintva, majd a kedvenc topikban egy (BACK)-et nyomva gyorsan vissza lehet térni a főoldalra, és ELTŰNIK A MEGTEKINTETT KEDVENC TOPIK MELLETT AZ ÚJ ÜZENETEK SZÁMA! -
#54 Ózdi? -
#53 (éppen zavartak, uhhogy szmájli, meg egy kis irónia kimaratt... [kétté, mert múltidő :P])