1340
SG - Az új design. Miéééééért?
-
#172 he????????? -
#171 ??????????????? -
Madmaxx #170 micsoda megtiszteletés hogy minden kivánságom teljesitik! :)) meggondoltam magam maradok a haygományosnál :) -
#169 Mármint képméretező UBB kódra gondoltam.
-
Madmaxx #168 Wow kivolt ez a rendes fickó :)) aki ezt csinálta! előre is gratula neki :)) -
#167 Már én is írtam korábban, de legalább egy képméretező makró kéne, elvégre html-ben is van ilyen.
-
#166 szar lehet:) -
Madmaxx #165 PÖRGŐ SPIRÁLOKAT AKAROK!!!!!!!!!!!!!! -
#164 a régi háttér miért nem volt jo? ha jol emléxem kissé cskos volt.. az tök királyságos volt.. -
#163 nah akkor megenn leírom amit akartam emrt az elöbb megen béhalt az Sg.szal ottan van a pörgő kis hülye képecskék.. és királyságosan hosszabb az üzenet mint a többi.. St azhem veled már erről beszéltem.. nem lehetne akkor megcsinálni hogy az üzenetben alapbol tördeli a képek számát vagy betüket vagy lekicsinyíti a 1600 as képeket pont akkorára amekkorák a normális üziablakok? -
#162 már tényleg fáj a fejem, sürgösen cseréljétek le ezt a szar hátteret -
#161 nah most mivan?? olyan rohadt lassu hogy a privát üzimre 8 percre cárok és ide is kínok között jutottam el.. esküszöm egy 14 es modemes gyorsabb...csak nálam van ez? -
#160 -
#159 Mert neked akartam írni, hogy szerintem semmi gond az aláírással.Aki akarja kitölti, aki akarja nem.
De nem ment el az üzenet, visszaadta az üres kommentmezőt, viszont érdekes módon a mellékelt ábra szerint a "Válasz erre" funkció meg valahogy benne maradt a köv. hozzászólásomban. -
Madmaxx #158 Én pörgő kis fekete fehér spirálokat szeretnék háttérnek!! valami ilyesmit!
-
#157 nyah nyah.. a szöveg háttere nem fárasztó...viszont ezek a pöttyök igen:) -
#156 Otthon megcsekkolom, de igaz lehet... -
#155 hemzseg az SG grafikusuktól, dobj fel egy kompót
-
#154 szöveg háttere nem változott -
#153 És legyen mán a szöveg háttere a világosabb! Ez így kurva fárisztó! -
#152 aszittem elsőre hogy a trinitron szál az :D csak feltünt hogz több van belőle -
#151 hátterek folyamatban, türelem, grafikusunk küld párat, majd kiteszem és megszavazzuk -
#150 Ugyan azt mondtam :P -
Madmaxx #149 És ezt mrt nekem mondod??? -
#148 Nagyon halvány...picit nem lehetne erősebb? -
#147 Jé, van vonal!
Nem lehetne 16-tal, vagy 32-vel sötétebb? -
#146 nem zavaró egyáltalán csak ronda, de ettöl szép :D -
#145 Már harmadjára nem jelent meg az üzenetem.Pedig a Mehet gombot nyomtam.Utolsó hozzászólóként látszom, de az üzenet nem
-
Madmaxx #144 igazán megmondhatnátok melyik szemüveggyártó cég szponzorálja az oldalt! -
#143 vagy halványan pulzáló sárga
-
#142 akkor legyen fekete fehér pöttyökkel :D -
#141 baloldalon tré az aláírás
és Opera alól nem tudok bejelentkezni. a javascript miatt -
#140 szerintem is
esetleg az adatlapra mehet
viszont a rádió nálam nem jó
-
#139 Az lehet, de vilagos hatternel nagyon zavaro. pl a HardWired tok jo a sotet szineivel fel kepernyon :) -
Madmaxx #138 Öszintén szólva az aláirás kiba felesleges -
Madmaxx #137 CSak azért mert már sokat nézted a pötyöket! -
#136 Igen egy vonal és/vagy egy középre rendezés sem ártana szvsz. -
#135 Látom megtörtént az első változás . :) -
#134 folyamatban... -
#133 Az aláírás fölé kéne egy vonal, nem?