1340
SG - Az új design. Miéééééért?
-
#212 szerintem ez nem megoldás, a többi oldalon meg kiég az ember szeme, nem értem miért nem volt jo a régi, ha már enniyen nyignak miatta igazán figyelembe vehetnétek...
-
#211 OK! :) Legalább azt nem lehetne, hogy a személyes háttérszín beállítás kiterjedjen a forum főlapjára is? -
#210 Nem tudom, hogy volt-e, de miért nem látszik az e-mail cím a felhasználó adatainál?????
-
#209 elmebeteg :DDDDDDDD -
#208 Dehogynem...az eredeti hibátlan volt, csak ahoz kelletek volna az új funkciók szerintem. Az hogy semmi nem jó nekünk az túlzás! A funkciók nagyon is jók. -
#207 Ja igen...és az se lenne rossz, ha alulra is kerülne egy oldalváltó, mert igy visszafele olvasni elég gázos, mert leérek a lap aljára, és aztán fel kell scroll-ozni, hogy tudjak lapozni. Nem igazán praktikus. -
#206 Vazzeg, nektek semmi nem jó? -
#205 csukd be addig a szemed -
#204 Igen és ez elég idegesítő...Szerintem jobb lenne, ha a fehér lenne az alapszín, és aki akarja az betölti magának érzékcsalódás gyanánt ezeket a cuki pöttyöket!... -
#203 Egy kis segítség a szín választásban -
#202 de azért amíg betöltödik egy topic addig ott maradnak a háttérben a rühes pöttyök -
#201 Ez igy barátságos... Picit nem lehetne valahogy karakteresebben elválasztani az aláírást az üzenettől? Jó ez a csík, de valahogy mégcsikkabbbat plíz! -
#200 Fórum skinezés rulez -
#199 az jo! thx :) -
#198 beállítások menübe raktam egy olyat hogy háttérkép és háttér szín beállítás, mindenki állítson be olyat magának amilyet akar. -
#197 ha jó leszel kicserélik ilyenre :D -
Madmaxx #196 nézzétek mit találtam!
-
#195 kommunista trükk
-
#194 lehetne javítás gomb is
sárgán pulzálót
-
#193 sárgán pilzálót nem kaptál?
-
#192 bal oldalon miért van ojan, mint a görgetösáv? -
Madmaxx #191 lesd meg a 180as üzenetet! -
#190 Királyos ez a privát üzenet... -
#189 mit? -
Madmaxx #188 úhhuhuhu kegyetlen büntetés!!! :))) -
#187 Mégegyszer valaki megkérdezi és nem olvas vissza, annak beállítom a spirálos hátteret... -
#186 Most akkor eltünnek a pötyök vagy nem?
Jó lenne -
#185 aha, akkor miattad tették át az aláírást... -
#184 jujj ez nagyon nem bejövős :( -
#183 tökjóneked :D -
#182 LOLASZTIKUS:))))))))))) -
harczos #181 -
Madmaxx #180 tessék a bizonyiték:
-
#179 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
#178 lol -
Madmaxx #177 ezek szerint kérhetek ciciset is :) -
Madmaxx #176 kaptam pörgő spirál háttért! :)) de csak én :) inkább lemondok róla :) -
#175 Azt ne mondd, hogy pörgő spiráljaid lettek:) -
#174 Hehe a 4. üzenetem ami nem jelenik meg.
Szal miről van szó??
-
#173 mit hol miért :)