1340
SG - Az új design. Miéééééért?
-
#1300 nem rossz ötlet. én arra gondoltam, hogy gombokra lehetne lehullott havat, de sajnos rajzolni nem tudok havat, máshogy meglehetne oldani de nem tom hogy nézne ki. -
#1299 az még nagyon jól mutatna rajta, hogy bal fölül ahol a fejléc megsüllyed, oda rakni leesett havat, amiből egy kisebb karácsonyfa lóg ki :D a fejemben nagyon faszányosan néz ki :P -
#1298 tavaly sem volt:( -
#1297 Köszi mindenkinek. a véglegesnél levettem a fejlécben levő izzósort -
Hymtozis #1296 Jó lett!
Először túlosnak tűnt, de sztem jó. -
#1295 tökéletezs. -
#1294 na itt van kb a vége, véleményezzétek hogy kell e a fejlécbe a kék csikra az izzósor.
Itt a kép -
#1293 sztem jó lenne egy kis halvány csíkozással, de csak nagyon halványan:) -
#1292 Köszi mindenkinek, nagyon jól esik.
Mint PJack ajánlotta, kérvényeztem a design használatát, amugy most is azon dolgozom.
Majd beteszek még róla képet, ha ugy érzem hogy többet változott. Sztetek egy gyenge csikozás a kéken jól néz ki? kiprobáltam, nekem tetszik, de nem tom hogy ti mit szóltok hozzá. tudjátok olyan userbaros csikozás, ferde csikokkal -
#1291 vajon lesz ajándék vip? -
#1290 szerintem is nagyon jó lett! jó lenne, ha tényleg ilyen lenne az sg design-ja:) -
blackgamer #1289 -
#1288 Köszi. Kit?:D
Akkor még dolgoznék rajta, amugy óriási megtiszteltetés lenne -
#1287 aranyos :D
persze zsír is emellett(Y)
beszéld rá St-t hogy rakja be Karácsonyra! :) -
#1286 thx :P -
#1285 -
#1284 Halihó. szórakozásbol csináltam téli design-t az sg-nek :D
-
#1283 jó ez a desinges reklám :) ződ... -
blackgamer #1282 lol :)
"© fszidonia16 tegnap 16:48 | privát | válasz erre | #38
s legyen rossz húsvétotok!"
ezt megkaptuk rendesen -
#1281 "ti szemetek" -
blackgamer #1280 nem volt idén húsvéti logó :( -
#1279 Tudni lehetett, hogy ez lesz. Igazabol mar nincs is jelentosege ennek a topiknak. -
bracsek #1278 minden esetre más, nekem viszont mind1 ami nem tetszik rajta átírom -
#1277 én se nagyon, de tudom hogy ízlésesebb volt.. na de mostmár tökmind1 -
Mirk #1276 én már annyira megszoktam az újat, hogy nem is emléxem milyen volt a régi:) -
#1275 hm mért 50-50 % az eredmény a szavazásnál ? Ennyire ízléstelen emberek vannak az sg-én ? -
Cat 02 #1274 most olyan "üres" a design :D -
#1273 Visszatértünk a megszokott kerékvágásba. -
#1272 rózsaszín???:S ez már bordó,de minimum sötétpiros,de hogy nem rózsaszín az 100 -
#1271 Ezt tök egyszerre írtuk. :D -
#1270 rossz monitorral annak látszik.
de kitudja lehet ez is egy feature: vizsgálja a hozászólásaidat é az alapján eldönti f/l :DDD -
#1269 Igen, jól látod. Rózsaszín. :D -
#1268 hát akkor sötét rózsaszín...vagy világos lila,vagy halványitott piros,mitomén... -
#1267 Rózsaszín?! -
#1266 nekem ismét ez is teccik,nem zavar a rózsaszín háttér,és nem is az a kényeg,inkább maga a sg.hu felirat feletti cucc ^^ -
#1265 lehet rendelni olyna sapkát??:D:D:D -
#1264 megint mostmeg szilveszteri... de elsiettétek 2 perccel:DDDD
amugy jóa!(Y) -
#1263 Jo ez a piros
-
#1262 áz, már énis látom -
#1261 Én is csak most látom
piros háttér -majd szétmegy a szemem
meg egy hóember:)