1340
SG - Az új design. Miéééééért?
-
#1340 Új fórum design nem lesz rossz, legalábbis jobb mint amire mindenki számított :) -
sedward #1339 Kiváncsi vagyok mennyire esett vissza a forgalom, a cikkek olvasottsága az új design miatt. Nálam a hírek között a második helyen volt ez az oldal a kedvencek között, naponta 10x néztem, most meg be se nézek. -
TokraFan #1338 Katasztrófa az új design. Átláthatatlan, ronda, káosz az egész. Mióta ez van, egyetlen hírt sem olvastam el, pedig előtte nagyjából mindent... -
Dracad #1337 fos ez az uj design sajnos -
#1336 Alakul ez az új design, már átláthatóbb, mint induláskor. Viszont a cikkek alatt lévő hozzászólásokkal is kezdeni kéne valami, rettentően egybe folyik . Például: nagyon árnyalatnyival sötétebb háttérszínt adni minden második hozzászólásnak, vagy egy vonalat biggyeszteni közéjük. -
#1335 Írd be: m.sg.hu, sokkal átláthatóbb. -
Tsol #1334 +1 -
#1333 Jézusom, merem remélni ez csak vicc. Teljesen átláthatatlan, csúnya is, körülményes és kényelmetlen használni stb. Tiszta káosz. Keresnem kell másik hasonló oldalt, amit 2-3 óránként megnézek. Valaki tud ajánlani? (Prohardveren kívül.) -
iMagination #1332 Ez mi? Hideg és visszataszító. Hogyan mehettek ebbe bele, nem értem. -
1JaegeR1 #1331 Iszonyat az új dizájn: összefolyó, logikátlan, max. méret, min. információ. Talán fogyatékos tableteseknek készült...
Azt hiszem sikerült beverni az utolsó szöget is az SG koporsójába.
Nálam mindenképpen...
-
bandypappa #1330 Rakás szar, már megérett az oldal elhagyása úgyis. Szevasz sg... -
Zero 7th #1329 Ja, kicsit tovább kéne faragni azzal a baltával a nyakcsigolyáit annak a baromnak, aki ezért a váltásért felelős. -
#1328 Mivel van mobil verziója SG-nek, nem magyarázza, hogy miért kell mindenkinek ilyen hányás formában használni az oldalt. -
Hawaii #1327 A trendcunami már innen is elmosta az áttekinthetőséget, olvashatóságot. Értem én, hogy megnőtt a tableten és okostelefonon való megjelenés fontossága, meg spórolni kell a nyomdaköltségen is (oh wait...), de miért kell a vízzel együtt kiönteni a gyereket is? -
#1326 Mivel a topik 10 éve nyílt, gondolom a szavazás is régebbről maradt itt, és nem a mostani dizájnváltás miatt került be. (És épp ezért már nem is működik, mert azóta nem nyúltak hozzá.)
Ja igen, ótvar és gagyi az új dizájn, hányingerem van tőle.
Átláthatatlan, bántja a szemet. A jó öreg bulvár SG-s hírekért és cikkekért jöttem ide, nem másokéért. Ezt nagyon nem gondolták át, szerintem. -
#1325 Borzalmas, gagyi, szemét. A cikkek végén, ha hozzá akarok szólni, átdob a fórumlistára, így ha még hozzá se szólt senki a régi dizájnban, akkor nem is fog. Rakás hulladék az egész. -
#1324 nem lenne rossz, de kellene rajta csiszolni kicsit, mert ez olyan baltával faragott
főoldal pedig pozicionáljon lefelé, ne váltogasson, ha már modernkedünk -
M0RN1NGST4R #1323 van ennél lejjebb? teljesen összefolyik minden, nemcsak az egyes kategóriák, hanem a partneroldalak hírei is ide vannak keverve, hozzászólás esetén behozza a fórumokat, melyekben a legújabb hírek természetesen nincsenek listázva, elcseszett színkódok jelölik az egyes kategóriákat, amik újra és újra felbukkannak, hogy még véletlenül se legyenek egy helyen. mindezt megfejelve a letisztultság látszatát sugalló minimalista flat design-nal. ez hatalmas mellélövés. az ember nem azért jön egy ilyen oldalra olvasgatni, hogy még itt is felbssza magát a totál áttekinthetetlen elrendezésen. Kíváncsi leszek az olvasottság visszaesésére. -
#1322 Úgyis ez marad. :( -
Moha Mahnian #1321 Megnőtt a kezdőképernyő mérete, miközben csökkent (?) az azon megjelenő cikkek száma. A kategóriák, de még az egyes cikkek sem különülnek el, egybefolynak, ráadásul az első kategória akkora, hogy a közepén már nem látszik, melyikben is van az ember? Személy szerint engem elsősorban a Tudományos cikkek érdekelnek, most vagy görgetek orrba-szájba, vagy egyből ráklikkelek a szóra fent - ha erre szokok rá, akkor halál fölösleg a kezdőképernyőre bármit is pakolni, legalábbis számomra.
A szavazás, szerintem, direkt lett elrontva. Mire is kérdez rá? Hogy melyik nem tetszik? A saját szavazatom azért kiteszem ide: inkább a régi dizájnt kérném! Ez nagyon elriasztó. -
-
#1319 az alap elképzelés nem rossz, csak lehetne kicsit tagoltabb a dolog. Felülre kerülhetnének az IT és tudományos hírek, és minden más utána. Nem az, hogy kb legfelül a ph hírek vannak... ha az érdekelne, átmennék a ph-ra és nem ide. -
#1318 Nekem sem tetszik, kusza, áttekinthetetlen. A + jelek azt sugallják, hogy valami lenyitható, de valójában új oldalra visz... a színek rendesen bántják a szemem.
Nincsenek éles határok a cikkek és a kategóriák között. Ez így nagyon nem jó, a fehérségbe minden egybefolyik.
Nem elfeledni: Az egyszerű, jól kezelhető, jól áttekinthető, egyszerű, de elegáns, design a siker egyik alappillére. Lásd: google (korábbi verziók, már ők is bonyolítják). -
#1317 Ez de hányinger külső lett. Nem értem manapság miért kell mindennek úgy kinéznie, mint egy fogyatékos blognak? Minden állandóan fehér. Az elrendezés pedig szinte kivétel nélkül a facebook átláthatatlan timeline stílusára hajaz. Azt hittem a PCguru után nem lesz még egy olyan bolond aki ennyire leépíti magát, tévedtem sajnos. De hogy ez pont az SG legyen. Nagyon szomorú vagyok. -
M2 #1316 Elcseszett, átgondolatlan design, részemről annyira bántja a szemem, hogy ide nem jövök többet.
-
joghurt3 #1315 Nincs eltolva a szavazás beágyazása? Engem mindig csak a snappoll "főoldalára" dob, konkrét szavazás vagy eredménymutogatás helyett. FF26, IE10 stb. egyformán.
Különben meg csak nézek ki a fejemből, hogy WTF. Ha a PH! lapcsaládot akarom olvasni, akkor a PH főoldalt nyitom meg. Eddig a tudományos hírekért jöttem ide, amik a PH-n nem voltak. A filmeket konkrétan letojom, kiváló helyen voltak az eddigi eldugott dobozban. Most meg ez foglalja el a kezdőképernyő felét. Eleve: nem vagyok látássérült, hogy ilyen ló nagy bármi is kelljen nekem. Sok cikk-kivonatot akarok, kevés görgetéssel. Mint korábban. -
#1314 Na, akkor lehet kezdeni. Nem tetszik. Nem vagyok az újítások ellen, mindig azt mondom, majd megszokjuk, de ez gagyi, jellegtelen, nehezen átlátható, a kategóriák elkülönülése nem elég hangsúlyos stb. Félreértés ne essék, a régi is elég oldschool volt, de ez olyan mintha félkész lenne. -
#1313 á, szerintem túl szögletes:) -
Eldián #1312 Az új jobban tetszik, de a réginek a logója az sirályabb. -
#1311 superwarez -.- -
#1310 Aztán a tényleg régi supergamez érára emléxik-e még valaki? :DD -
gyonax #1309 Tényleg jó, de mostmár nekem ha hirtelen visszaállnának az lenne a szokatlan... mondjuk azt megcsinálhatnák hogy lehessen váltani a 2 skin között(nem tudom mennyire lenne bonyolult) -
#1308 Hát nem szebb a régi?:D
http://web.archive.org/web/20050316055929/http://www.sg.hu/forum.php -
gyonax #1307 :D :D :D Már alig emlékszek a régire... Eléggé megszoktam ezt -
#1306 Élesszük fel a topikot. Én a régi dizájnt szeretném. -
#1305 Hát ha valaki csinál vmi jót és egyszerűt akkor talán :D enyémre azt mondták a főnökök, hogy nagyon bele kéne túrni, tehát nem éppen lenne egyszerü megoldani, de ha csinálnék csak egy karácsonyi headert akkor betennék. ahoz meg már nem volt kedvem :( -
#1304 Egyáltalán lesz új design télre? :$ :( -
#1303 Köszi.
St sajna nem ir vissza, hogy lehet-e használni :( -
#1302 frankó -
#1301 illetve ötletem sincs hogy hogyan lehetne megoldani :D