Söldner: Secret Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OFP, csak tudnám mért cseszödik el a link, ha utólag átméretezem a képet. Ráadásul a kiskép hivatkozás is a fene tudja hogy van ennél az új fórumnál.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Büntetõ! Söldner egyenlõre csak másodhegedûs lehet.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Oho, ilyet is lehet , akkor már megyek is 

Ezzaz Zaki, én is be akartam neki szólni, de aztán meggondoltam magam, mert ha ez is moderátorhoz siet, akkor törlik a registrym 

figyu, egy ilyen kijelentés után (Hi,de egy ratyi játék lesz ez! Grafika, 99-ben elment volna. Engen a deltaforce voxeles grafjára emlékeztet.
No, meg a képek is unalmasak. Hogy lesz ebbõl jó játék?) ne is csodálkoz, hogy belédkötünk... nem akarok veszekedni, de jobb, ha inkább csöndben maradtál volna
No, meg a képek is unalmasak. Hogy lesz ebbõl jó játék?) ne is csodálkoz, hogy belédkötünk... nem akarok veszekedni, de jobb, ha inkább csöndben maradtál volna
Naaa, nehogymám én legyek az ügyeletes gec, grafika ügyben... Egyébként nekem is tök mindegy hogyan néz ki.
Valamiért nem hiszek a fejlesztõknek. De ahogy azt már irtam, legyen igaz. Biztos kipróbálom.
Valamiért nem hiszek a fejlesztõknek. De ahogy azt már irtam, legyen igaz. Biztos kipróbálom.
(Gamers Hell) Megérkezett a heti ügyeletes kép a Wings Simulations G.I. Joe szimulátorából. Söldner Józsi áll a vízzel kevélyen körbehullámzott szigetecskén. A távolban néhány genetikailag manipulált, szõlõlevelû fenyõfa feszeng, katonás egyenességben. Józsi kezében TÁVCSÖVES, krómozott bocilövõ Magnumpisztoly éktelenkedik. A kamera mögött álló fákon kornyadozó mûanyag madarak belsejébõl idõnként magnóra felvett madárcsiripelés jajdul fel. Egyébként idilli csend borul a mûgazzal borított tájra. Szigorú, fehér ikonok õrködnek a nyugalom felett.
Megjelenés: Jövõ év februárjának végén
info: hardwired
Megjelenés: Jövõ év februárjának végén
info: hardwired
huha nem rossz.
sztem egyáltalán nem rossz a grafija.CS-nek sem szebb...
az egészben az alakitgatás lesz a legjobb, ugyhogy én a grafit le is szarom :)
az egészben az alakitgatás lesz a legjobb, ugyhogy én a grafit le is szarom :)
köszi
Mert fiatal vagyok.
Red Faction nem volt olyan jó egyébként.
Ez meg tuti jó lesz, nagyon sok újdonság lesz benne!
Red Faction nem volt olyan jó egyébként.
Ez meg tuti jó lesz, nagyon sok újdonság lesz benne!
Írni sok mindent lehet. Egyébként meg, azért lehet eltérõ véleményem is, nem ? A red faction-ben is azt mondták ,hogy mindent szét lõhetsz, aztán azért nem egészen lett úgy. A grafika meg szerintem, önmagáért beszél. No, de neked legyen igazad és legyen jó game! Aszem az mindkettõnknek az lenne a jó, nem ?
És hová ez a fiatalos lendület?
És hová ez a fiatalos lendület?
ne is húzd fel magad miattuk, nem éri meg velük vitatkozni, már rájöttem, bejönnek ide, lefikázzák a játékot, de én biztos vagyok benne, hogy kifogják majd próbálni a játékot
LoL Bazdmeg, menj el az oldalra, és nézd meg mennyi minden lesz a játékban, aztán pofázz hogy milyen szar lesz ez!
Deajka, Rata, DNS5000 Kattints ide, olvasd el mirõl van szó, aztán pofázz!
Ti a tipikus n.0.0.b kategóriába tartoztok, úr Isten!
Deajka, Rata, DNS5000 Kattints ide, olvasd el mirõl van szó, aztán pofázz!
Ti a tipikus n.0.0.b kategóriába tartoztok, úr Isten!
Hi,de egy ratyi játék lesz ez! Grafika, 99-ben elment volna. Engen a deltaforce voxeles grafjára emlékeztet.
No, meg a képek is unalmasak. Hogy lesz ebbõl jó játék?
No, meg a képek is unalmasak. Hogy lesz ebbõl jó játék?
No hát azért annyira nem csúnya szvsz...
mikor jon ez ki?
kicsit csunya, de talan jo lesz
kicsit csunya, de talan jo lesz
May the force serve you well!
Honnan a faszomból tudjam?
Egyébként, érdekes dolgot lehet megfigyelni, az alsó képen, a bal fölsõ sarokban! (Cash) Szóval, a pénzen biztos lehet venni valamit.... pl.: felszerelést, de ez csak az én agyszüleményem. :D
Egyébként, érdekes dolgot lehet megfigyelni, az alsó képen, a bal fölsõ sarokban! (Cash) Szóval, a pénzen biztos lehet venni valamit.... pl.: felszerelést, de ez csak az én agyszüleményem. :D
Nincs vmi új kiadási dátum?
Ahh, ez valami lövöldözõs-b...szos game :?

Windows XP/2000 oder Windows 98/ME mit 256MB Speicher
Pentium - 1.4 Ghz oder entsprechende Leistung
DirectX 8.1b kompatible 3D-Grafikkarte mit 32MB Speicher
Empfohlen - Ajánlott
Windows XP/2000 mit 512MB Speicher
Pentium - 2 GHz
DirectX 8.1b kompatible 3D-Grafikkarte mit 64MB Speicher
Co-educált laktanya power :)
Sõt, abban az is jó, ha felettese vagy a csajanak :P Vagy aki úgy szereti, ha a csaj a te felettesed :D
Sõt, abban az is jó, ha felettese vagy a csajanak :P Vagy aki úgy szereti, ha a csaj a te felettesed :D
5 perc alatt lejött, nem vészes...de megérte:)
kár hogy belülrõl nem lehet majd nézni :(