10699
-
mike369 #7855 de csak hogy igazad is legyen:
alig van néhány játék, ami nem válik pár pálya után kicsit monotonná...sajnos... -
mike369 #7854 hű, de kár...
mellesleg nem tudom mi bajod azzal, hogy mások ismeretlenül véleményt alkotnak rólad, hiszen te is ezt teszed:"...nem töltöm minden időmet a gép előtt mint ti..."
akkor meg? -
blackgamer #7853 nemtom mi a lófütty bajotok van, én max 2 napot szánok egy gáméra
azért mert nem töltöm minden időmet a gép előtt mint ti, még visszafoghatnátok magatokat
igenis monoton és SZAR egy idő után a játék
semmi új kihívás
semmi új látványvilág
ebbe a topic-ba se jövök többet -
#7852 Különbségábra: KATT IDE! -
#7851 John P. nagyon belehúzott, szinte minden nap van frissítés.
Tegnapi: -
Prince007 #7850 Az árvaházból kiugrás után?Mert utána követned kell Lauryl szellemét és ha minden elrendeztél,akkor kell menned a Szobros Tér melletti könyvtárba a Piacon. -
big boss #7849 Ja ! Ha ez a játék valakinek monoton,az verje a f....rkát! -
big boss #7848 Hi Ho !
Az ablakkiugrás után nem tudok hol bemenni a " keepers library "-ba.Hiába próbálom a jeleket,csak egy sufnit nyit ki.Most akkor hol? -
#7847 Én nem vagyok fan, csak ezzel játszottam, az elődökkel nem, de szerintem egy idő után sem válik monotonná a játék!
Ha szerinted igen, akkor ez nem a te játékod.
Ne csalj! Ennek a játéknak pont a lényege veszik el, ha csalsz! -
#7846 Én átlagos játékos vok,de egyáltalán nem találom monotonnak a játékot....sőt! -
blackgamer #7845 gondolom te fan vagy a nevedből itélve, de egy átlagos játékosnak egy idő után monotonná válik a játék
sajnos a default.ini átirásával sem történik semmi
nincs hozzá müködő cheat? -
#7844 Hát igen, csak a MISC önmagában több idő, mint magának a játéknak a telepítése, és akkor még a sok kisebb NPC változtatások telepítéséről nem is beszéltünk... -
#7843 Ó,el is felejtettem bekommenteni,hogy kössz a tippet=az új textúra pack qrva jó!
Bár egy "kicsit" hosszú volt az install :P -
thief3 #7842 Mit akarsz te csalni, hajjaj
Egyébként én kipróbáltam már, a configurációs fájlt kell megbuherálni(melyik sorokat azt már nem tom, de az ellenfelek észlelési szintjét pl. le lehet venni teljesen)
(google-lel keress rá)
Viszont elég vacak érzés ugrálni az őr előtt aki rám se hederít :/ -
blackgamer #7841 sajnos nem müxik :(
1.0-val sem
1.1-el sem -
Windhover #7840 Attól függ milyen patched van a játékhoz. Ha csak a sima játék akkor sztem ez a cheat müxik: trainer 15+ by:Cr@ck it
(megagames.comról tölthető)
A csalások elrontják a játék hangulatát és a játékélmény ezért csökken... -
Windhover #7839 Köszi a segítséget. :) és megfogadom a tanácsod:) -
blackgamer #7838 hi! valaki ismer hozzá működő cheat-et?
nekem egyiksem megy -
#7837 a tobbire tenyleg szanj ra egy kis idot, neha komolyan turelmesnek kell lenni, de ra lehet jonni... -
#7836 ha jol emlekszem, amikor mar a celok kozott szerepel, hogy el kell menni Bagolyvolgybe Gamall buvohelyere, es megszerezni ezt-azt, akkor eloszor Dianne-t kell megtalalni a poganyok "parkjaban", elotte lesz egy amulett, amivel kinyitod az indakkal lezart ajtot (ez is Bagolyvolgyben van, es a csatornakezelobe vezet), csak az amulett segitsegevel nyithatod ki. Bent megtekered a forgatmanyt (gyorsan nem tudtam hogyan nevezzem), ami kovetkezteben lejjeb esik a viz szintje. Majd be kell ugrani a csatornarendszerbe, ami csak egyfele vezet el - Gamall buvohelyehez. -
Windhover #7835 Lécci vki segítsen! nem találom a mocskos gammal relytekhelyét a remetevölgyben. jól elbujt a kis szemét vki árulja el légyszives.:) legalább hogy melyik részén van. -
thief3 #7834 na erre én is kíváncsi vagyok -
KGy #7833 Ismét bekövetkeze egy jelentősebb frissítés honlapomon, minekutána az elmúlt napokban szorgalmasan fordítgaték vala.
A megfogalmazásból pedig sejthető, hogy leginkább a Kapalácsosok pallérozták magyartudásokat az utóbbi időben.
Egy furcsa pillanatomabn pedig elküldtem John P-nek az élsimított betűkészletemet - kíváncsi vagyok, ihletet kap-e tőle... -
#7832 Hát azért a szenteltvizen pl. javíthatna még. -
thief3 #7831 Szegény már nem tudja mit csináljon
Pályaszerkesztőt vagy kieget a népnek! -
#7830 John P. mai frissítése ez volt: -
#7829 Hát nyüstöld magad egy kicsit, hidd el úgy élvezetesebb lesz! Egyébként lényegében minden infót megkapsz a játékban, feltéve, hogy elolvasod az elolvasni valókat! -
Windhover #7828 Sziasztok! Elakadtam a játékban az egyik küldetés elején. A feladat meg kell keresni Gammal-t a Remetevölgyön belül. Hol találom gammal búvóhelyét??? -vmi pontosabb meghatározást kérhtnék? kérlek segítsetek nekem! Vagy magyar nyelvű végigjátszás? -
#7827 -
mike369 #7826 a P-csába, hogy mennyit dolgozik ez a gyerek... -
#7825 Újabb frissítés John P.-nél. -
#7824 Azt hiszem, ez kimarad az eletembol, mert XP-m van, es mostmar nem is tartok 98-at masik particion.
Azert koszonom, annyibol jobb, hogy nem fut el, hogy tobb idom marad masra, mert a jatekok igy is sorban allnak :) -
thief3 #7823 Örülök hogy szívesen segített egy hozzáértő :) -
#7822 Én a könyvet nem olvastam, a film meg 2003-as, így a játékkal játszottam először.
A filmet látva, nekem olybá tűnt, hogy a játék alapján csinálták.
Azt hiszem 2000-es játék. Sajnos nagy bukás lett, így már nem, hogy XP peccs nem készült hozzá, de már a készítő cég sem létezik, az oldaluk sem él...
Ha 95/98/ME van fenn neked, oda tudom adni, ha érdekel. -
#7821 Ez elkeszult jatekban is? Mikori jatek?
En olvastam a konyvat, nagyon kiraly, ajanlom mindenkinek. Aztan megneztem filmen is, az mar nem volt annyira jo, elegge leegyszerusodott a konyvhoz kepest, de azert elment. De nem tudtam, hogy jatekban is letezik?!
Regi? -
#7820 Örültem, hogy segíthettem egy arra rászorulónak... :)) -
thief3 #7819 Hogy mik vannak...
Kössz a tippet. -
#7818 Ha a bannernél a jobb felső sarokban rákattintasz a sárga csillagra (ami ezután piros X-re vált), akkor bekerül a topik a kedvencek közé.
A kedvencek a fórum főoldalon "gyülekeznek", és ha új hozzászólás kerül be egy topikba, akkor pirossal megjelenik a topik címe után, hogy "x új hozzászólás" (X=utolsó topikba lépés után bekerült üzenetek száma)
Így nem kell keresgélni, variálni, csak berakni a számodra érdekes topikokat a kedvencek közé, és ahogy a fórum főoldalra lépsz, látod, hol, mennyi új hozzászólás született... -
thief3 #7817 Tyű de régen néztem be ide.
Látom azóta történt 1smás
-
#7816 Ez igaz