Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne má, azt se akarom hogy rossz kedved legyen.

->->->->->->->

Köszi, de jó napom volt, csak kiemeltem a szar részeket.
(jóindulatból vigasztaltalak)

Audi-val mentünk(A6), jót ettem, csajjal voltam etc.
Csak hogy letöröljem a vigyort a képedrõl

ja! mindig errõl álmodtam, hogy neked szar legyen a napod...

Horgászni voltam de:
-utálom a halat
-megettek a szúnyogok.

Remélem most már jobban érzed magad 😊

Hiába, no! Kegyetlen a munkásemberek sorsa...

Gunner
Már nem 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Sajnos nem

Mi ez a nagy pangás?
Rajtam kívül mindenki strandol?

Solid Snake
Ez az kilátóban, csak pongyolán írtam a részleteket de a Profi igy is tud!!! KÖSZI!
Ja a kilátóban vagy:Akkor asztal.Bocsi

Dolgozó Szoba,Fáklya a falon

Solid Snake
Egyébként köszi a gyors reagálást
Solid Snake
Esetleg valami utalás-alatt,mögött,felett kb. Sorry ha tényleg ilyen ilyen egyértelmû
Solid Snake
Esküszöm Neked minden pixelt tüzetesen átmolyoltam de semmi.
Mighty
A dolgozo szobában van a kapcsoló. Gondolkodj!!! Hova szoktak elhelyezni ajtónyitó gombokat?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Solid Snake
Üdv minden "tolvajtársamnak"! Fáradságos játszadozás után sikerült végzetesen elakadnom a játékban / pedig magyarul nyomom /. A helyzet a következõ: Találni kéne egy titkos kapcsolót a dolgozó szobában, ami kinyitna egy titkos ajtót pontosan a hálószoba alatt namost az ajtót megleltem de a kapcsolót azt nem 😞 az egész kastélyt tüzetesen átvizsgáltam de kapcsoló sehol ha valaki lenne olyan jóságos és segíttene, köszönöm elõre is!
tibor16
Sziasztok,
nahh befejeztem. Húztam amennyire tudtam, igyekeztem mindent és mximálisan megoldani. De eccer csak vége lett.
jó kis gém volt, most kis szünet oszt majd meglátjuk.
Ezer köszönet a magyarítók teljes társaságának, ahogy mondani szokták, nélkülök nem álltam volna neki. Túlon túl sok a szöveg, és ennyit nem volt kedvem szótárazni.
Az elején szokni kellett a kissé nyomasztó világát, de aztán belejöttem. Ami durva volt, az az árvaház. Ami nagyon teccett, az a gyíkváros és a múzeum. Az utóbbi a hitelessége miatt. Ami nekem eccerûnek tûnt az a végjáték volt...de azér ne vegy el a kedvét senkinek.
Végezetül, aki komolyan veszi a "játékot", annak ez kötelezõ darab.
Hát... mindenkinek további jó játékot, azér jövök, mer kitûnõ a társaság. Amit meg ki nem hagynék, az a végsõ fordítás.
Lehet hogy már most???? elvonási tüneteim vannak??? -mindenesetre egyelõre nem szedem le, az biztos....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Hát ha élvezhetõen akarod játszani...

Amúgy a Pixel Shader 1.1 alap.

De nálad megy ahogy nézem.

Tényleg ilyen nagy ennek a játéknak a gépigénye ahogy írtátok a topik elején?

remélem hamar, csak sajnos a hátralévõ angol szövegek mennyiségével egyenes arányban csökken a ráérõ idõm.
bár ma is dolgoztam rajta...

Mr_no_NaMe
Qurva jó 5let volt a Thief I intrózenét beletenni a magyarírtás telepítõbe😊
Egyébként a fordítás is super😊)))
BBird
Mikor lesz már kész a teljes magyar? Már alig várom, hogy újra az "itt akadtam el, miért nem indul a játék,..." kérdések lepjék el eme topicot.
Deadly surprise.

Andie
Easter egg?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

hykao
mondom én!!! 😊)
a köv. mondat amúgy:

kick his ass and get your keys

hykao
na akkor mégis van secret pálya a thief3-ban??? amiben postal dude I-es golfját kell ellopnunk? 😊))
például...
vagy mondjuk: Hey, dude, where's my car?

hykao
Postal?
LOL!

Ez a mondat volt a T3 szövegében:
Dude, where's your car?

Nem ismerõs?

Lezártam, 8-as nyert. Apellátának helye nincs!

A 4-es vezet.Vajon hogy?

Szándékos szabotázsért kizárjuk a 4-es bannert.

A 8-as nyert ez egyértelmû.
Felesleges tovább várni.

8.

te kis ravasz!

hykao
Kipróbáltam.
Sazvaztam kb. 15x a 4.-re... 😊))
Próbáld ki 😉
De lassan le is kéne zárni a szavazást nem?
Aki még nem szavazott az tegye meg.

Takimate
Júj valami nagyon rémlik.. kösz amúgy.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

A Thief Gold titkos pályája nem kapcsolódik a történetbe, és "szabályosan" nem is indítható (csak a user.cfg megbabrálásával). A pálya egy "bakiparádé", és arról számol be, milyen nehézségeket kellett leküzdenie a fejlesztõknek a játék elkíszítése alatt.

Thief: The Dark Project/Gold/Metal Age magyarítás: http://kgysoft.try.hu/darkhun Thief: Deadly Shadows magyarítás: http://kgysoft.try.hu/thief3hu

Andie
Monnyon le a fórummotor!

Bandew
Ejha! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Andie
Nekem elvileg van minden pálya elején egy mentésem. Küldeni csak otthonról tudom, úgy 18 óra körül, ha addig valaki nem lesz gyorsabb.

Andie
Nekem elvileg van minden pálya elején egy mentésem. Küldeni csak otthonról tudom, úgy 18 óra körül, ha addig valaki nem lesz gyorsabb.

Andie

Andie

Heeelp! A craddle-t csinaltam meg epp, mikor kozbejott egy win reinstall es elfelejtettem archivalni.. Tudna valaki kuldeni egy mentest? Msg please, akinek van!

(Nem akarom ujra elkezdeni, majd csak egy uj vga-val szeretnem ujrajatszani a progit.)
Takimate
Honlapodon olvastam, hogy van egy titkos pálya a Thief GOLD-hoz.
Mit kell ott csinálni? Kapcsolódik a sztoriba ?
(...mert csak este tudom megnézni... )

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Andie
3-as!

Sajna nem tudok még kártyát cserélni, nincs erre 30-40 rongyom. Majd talán aug, vagy szept környékén. Viszont ráapplikáltuk az új hütöt a geforcra öcsémmel, szóval most pörög mint Julcsa a vigadóban. Kicsit köszörülni kellett a venti hütöbordáiból, hogy beférjen, és az AGP port se tolja ki a kártyát