10699
-
#173 Végre egy igényes játék a sok igénytelen rókabőrös fantáziátlan szemét között.
Off remélem ez a Sims 2-re is igaz lesz... -
#172 az tuti, hogy elkapott a régi hangulat
ha rossz lesz a game, gyűjtök repülőjegyre, kiutazok Austinba, és az ION Storm HQ előtt felrobbantom magam egy furgonban :)
ki vállalkozik ugyanerre az EIDOS-nál? :) -
#171 jah király az oldal. Csak kár hogy az Art work oket v.mi miatt nem nyitja meg nekem :/ -
#170 Királyak az oldal hangjai! -
#169 Na végre!!! Már vagy fél éve várom, hogy legyen valami a thief3.com-om. -
#168 ahogy mondod tesó
de kifelejtetted a gyertyákat és a füstölőket :) -
Árnyvadász #167 Elkezdtem kicsavarni az égőket, villanykapcsolókat leszigetelőszalagozni, ablakokat bereteszelni ÉS VÁRNI!!!
Májusi árnyvadászat kezdetét veszi. -
#166 a picsába csak hitelkártyával lehet előrendelni... micsoda kibaszás -
#165 Pre-Order: Ships on 05/17/2004
Majdnem szülinapomon jön, KURVAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ -
#164 JUPPIIIIIIIIIIIII -
#163 mikor jön már !?!? -
galocza #162 a remény hal meg utoljára - feltett szándékom utolsóelőttinek lenni! -
Gandibá #161 UP -
#160 Reménykedek a reményben. -
Gandibá #159 Akkor még van remény :) -
#158 Igen, de annak a csapatnak a felét a volt Looking Glass-osok teszik ki, akik az első két részt csinálták. -
Gandibá #157 Lehetséges :)) -
Braveheart #156 Akkor már kezdhetek is gyűjteni egy atomerőműre :) -
Gandibá #155 Haverom azt mondta, hogy a Thieft 3 szar lesz, mert nem ugyan az a cég csinálja mint az előzőket, hanem az amelyik a Deus Ex 2-t. -
Gandibá #154 #152 -
#153 Tom, hogy nem szép. Bár ez engem teljesen hidegen hagy, ha egyszer jó a gém. Ez az amiről a SW: Battlefront topicban dumáltunk. :-) -
Gandibá #152 Ezt mondtam én is :) -
#151 technikailag elavult, de ha nem állsz fel egy óra után, magába szippant a látvány -
Gandibá #150 Az rendben van, de be kell látnod hogy nem egy mai gém, és azért elég kockás minden, meg a texturák se a szépek, de annyira nem érdekel a dolog. Lényeg hogy a game jó. -
#149 motognak=mozognak :-D -
#148 ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
Ez fájt!!!!!!
Amugy ha a grafikája szebb lenne (bár szerintem szép), akkor akadna, mint állat, ugyanis az egész pályán lévő őrőknek a mozgását egyszerre számolja a proci, hiába vannak akár a pálya másik végén. Szal nem akkor tölti be a karaktert, mikor te oda mész, hanem végig ott vannak, és végig motognak, gondolkodnak, keresnek. -
#147 fél óra alatt már nem azt figyeled, és rájössz, hogy jó az
én sem a maga korában nyomtam, de voltak olyan részek, ahol csak néztem -
Gandibá #146 Jaja, tegnap kipróbáltam de nem nyomtam vele sokat. De tetszik, csak ocsmány a grafikája :) -
#145 ne baszd már seggbe ezt a szerencsétlen magyar nyelvet plz :) -
#144 Thieffel játszasz már Gandi? -
Gandibá #143 Nem egy extra kép de jó :) -
#142 Zsiradék -
#141 nincs mit :) -
#140 -
Gandibá #139 Végre logo :) -
Gandibá #138 Inkább játszatok, és kész :) -
#137 ahogy a normal és hard módnak a thief szeretetéhez
de mégis jó indok a vitára :/ -
#136 Az MSZP-nek és a Fidesznek semmi köze a hazaszeretethez. Legalábbis szvsz. -
#135 naja, 10 millió ember szereti Magyarországot, csak az egyik fele MSZP-s, a másik Fideszes
szóval nézőpont kérdése :) -
#134 Ez egyáltalán nem osztja meg, hisz mindenki egybehangzóan mondja, hogy jó a Thief, csak épp valaki hardon szereti valaki easyn.