10699
-
#333 De nekem igeeeeeeen!!!!!!!!!!!! -
#332 Ohhh...
Köszönöm! -
#331 persze, de valahogy.... ronggyá játszani egy ilyen gémet nekem nem fér bele -
#330 11 UszkárCongratulation -
#329 Sztem simán lehet, hisz egy ilyen játékot többféleképpen végig lehet nyomni. -
#328 ezeket nem is biztos hogy lehet/szabad többször végigjátszani
maradandóbb és szebb az élmény, ha egyszeri és megismételhetetlen (ez kb. olyan mint 2x egymásután ugyanoda menni nyaralni, az első mindig emlékezetesebb) -
_Vegeta_ #327 Jaa, boccs. Kicsit Bamba vagyok. :>
("Bankosat :)") -
_Vegeta_ #326 Hat kaland.. khm nemtudom thief2-t csak eccer jaccottam vegig. Az a lenyeg mindenkinek teccen vmiert. punktum :)) -
#325 _vegeta__ a szakdolgozatra :)))
Lesz itt para, meg hangulat a thief 3-ban is sztem.
-
#324 azért a T2 sztorija sem volt egyszerű, sőt
a T1 inkább volt meseszerű, míg a T2 "kalandfilmes" -
#323 Mintha úgy olvastam volna , hogy lesznek benne lények is.....persze kevesebb mint az előző részekben.
Nem lesz olyan jó?---De az lesz meglátod -
_Vegeta_ #322 "Megyek oszt lopok." Ugy ertettem h pl a Thief 1ben normalis volt a sztory (foenemy: Constantine, egy ördög vagy mifene):) es nem csak olyan palyak voltak h csak "megyek oszt lopok" ala Thief2(tudom T2ben is volt egy ilyen hangulatosabb palya amiben szellemek voltak, de az keves). T1-ben voltak amolyan hangulatgerjeszto palyak. Ahol zombik, meg pokok, meg majomemberek, meg saskaemberek leselkedtek rank, es indonkent a hangjuktol jol megilyedtunk. Na ilyesmi nem lesu a Thief3ban imho, ezert nem lesz "Olyan" jo. -
_Vegeta_ #321 "Bankosat :)" ? ezt mire erted ? :|
Ugyemlexem a Thief2nek volt Escape! palyaja. De lehet keverem kavarom, már 1 éve nem vettem elo. :\
-
#320 Amúgy csakis a legnehezebb fokozaton szabad végigvinni a játékot......disszízgonnabífan -
#319 Nekem a zombik is tetszettek benne.....főleg a hangjuk
"megyek oszt lopok"------szted méé ez a neve a játéknak?
lopakodás és akció keveréke....a legjobb game amivel valaha is játszottam....a nagybetűs HANGULAT -
#318 Sztem a 3.rész most mindenféle lécet meg fog ütni. Attól azért parázok, hogy a hangulata megmaradjon.
Ez a sci-fi mágia középkor mix, eleve olyan hangulatot teremtett a Thief 1-2 -ben, hogy akkor is magam alá fostam amikor nem is sunnyogtam sarokról sarokra. (pl. Thief 1 Escape!-pályája)
_vegeta_: bankosat :) -
_Vegeta_ #317 jaja :DDDDD -
#316 na igen, így hangzik röviden fogalmazva :) -
#315 A Thief egy új műfaj. Saját világa van, akár a Star Wars-nak, vagy a Gyűrűk Urának. -
_Vegeta_ #314 ebben van vmi Freak, aszthiszem egyet kell h ertsek veled.
Galocza: nem. -
galocza #313 mond valamit az hogy steampunk? -
#312 Ennyire talán nem egyszerű a dolog. A ruhák és a "díszletek" egy része a középkort idézi, ez tény. Más dolgok egyértelműen a sci-fiből jöttek (utcai világítás, nagy piros fejes kapcsolók, robotok), míg tipikus fantasy környezetek is szerepeltek az eddigi epizódokban.
Sőt egyes levelek simán nevezhetők avantgarde-nak, mert egyszerűen csak megmagyarázhatatlanok és művésziek.
A páncélos őrök középkoriak, a majmok, szellemek és zombik a fantasy-ből jöttek, a robotok hozták a science fictiont. A THIEF mindegyik egyszerre, és egyik sem. -
_Vegeta_ #311 Mindenkinek a Zombik nem teccenek, hat behalas.
Az eg adja h a T3 ne T2fele megyek oszt lopok jatek legyen.
Szerintem a Thief vilaga inkabb kozepkori (hogy kinek mi a fantasy az 1 dolog) tudjuk h kozepkorban voltak boszorkanyegetesek, meg feltek farkasembertol meg ilyen "szornyetegekrol" szoval imho nyugodtan mondhatjuk ra a kozepkori jelzot.
Ez csak a szemelyes velemenyem! Lehet anyazni meg stb. -
#310 Igen halottam.
Akkor bocsi rosszul tudtam. -
#309 Május eleje -
#308 Mikor jön már a kedvenc játékom???
Nem győzöm kivárni -
#307 ki mondta neked, hogy a Thief egy középkori játék??? fantasy-ről hallottál már? -
#306 jók a thiefek nekem mind2 eredetiben van meg csak a zombi meg az ilyenek sztem a gáz :(
királyság lenne ha valódi középkori lenne csak emberekkel
a hitmanba is ez nem teccet egy normális bérgyilkos gamet akartam erre jött hogy klon meg mit tudom én :( -
_Vegeta_ #305 Haldoklik a topic. :\
Szia Takimate!
Mien szakdolit irtal ?
Suliba, vagy ECDL, vagy miffajta? :) -
#304 Sziasztok !
Szakdolgozatot írtam, és csak a word volt fenn a gépemen. :) Nem hittem a szememnek, hogy végre elindult a thief3-oldal. Hé ! Decemberben a tippem 05.15-volt !Majdnem eltaláltam nna.
FREAK: #27 :))) -
Gandibá #303 Így van :) -
Gandibá #302 Jaja, nekem is a legújjabb detonator van fent, és 800*600ba akadt!! Mondom mi a picsa.. :)) -
_Vegeta_ #301 A GYU tenyleg fa**a film...ahhoz kepest mennyire mas mint a konyv. Pont ugy csinaltak meg h filmbe is jo legyen. ;) -
#300 Ő rendező, aki a saját, vagy mások filmjén néha "producerkeskedik". Az mázli. Pl. Peter Jackson is producer volt a Gy.U.-ban, ezért is nem lett elb@szva. -
#299 pl. Tarantino? :) -
#298 De ha egyszer nem értenek hozzá... -
#297 -
_Vegeta_ #296 Rajottem mia hiba, miert nem megy XP alatt! Sajna eleg gáz.
Az uj Detonator miatt van! Nvidia no komment. :D
Mos nekemse megy, tok ideg vagyok mer nincs kedvem visszatenni regi detonatort.
Szal nemtom mi lesz peccs se segit rajta. :\ -
Gandibá #295 Még Viggo Mortensen (Aragorn) is jó lenne, amilyen csuhában volt a LotR 1ben, simán el lehetne képzelni Garretként. -
#294 Ja már megnéztem Google-n. De amugy tudtam kiről beszélsz.