10699
-
#1293 Én nekem nem kell semmilyen kritika csak annyi, hogy méltó-e a Thief3 névre és nem szenved-e a DE2-höz hasonló f*szságoktól... -
#1292 Az Unreal 2-re épül a motorja nem? Az egész jól ment MX-en. Sőt még a Far Cry is ment -
#1291 nem megy a csucskategorias gef2mx400ammal?:( -
joe69 #1290 mar fennvan wco-n is! -
#1289 tuti nemmegy mivel az egész grafikai motor arra az effffektre épül. -
#1288 Valaki írjon már egy részletesebb, elsőbenyomásos kritikát, figyelembe véve a játék külső és belső értékeit is. Senki nem tud semmit :(..vagyis annyit, hogy atomerőmű gépigénye van...persze tudom, hogy nem lehet 5 perc alatt komplett véleményt alkotni, de ...az első pálya gondolom elég sok mindent elmond a játékról... -
#1287 Biztos nem megy? Benne van a readme-ben hogy nem támogatja az MX-eket? -
#1286 de kell. -
#1285 nem. -
#1284 Kell-e neki pixel shader támogatás? Ne kelljen már -
#1283 g-box.tx.hu->innen! -
#1282 Kérd meg Tomper-t, esetleg nézz fel a DC++, KOLI HUB -ra meg van vagy 20 embernek -
Firci #1281 HELP!!!
Valaki segítsen, letöltöttem a játékot de az 1cd utolsó (52) rar-ja hiányzik.
Ha valaki tudja honnan tölthetem le segítsen.
Köszi -
#1280 MX440-en fog menni? -
#1279 -
#1278 Bazz! Ne írjatok már olyan sokat! :-D -
sanyiiiii #1277 DC++
-
antijedi #1276 visszaolvasés rulz, a fél topic erről szólt eddig :P -
#1275 Egyébként megnézte már valaki DX9 kártyával is a játékot? -
#1274 Aki próbálta: Milyen? Hozza a hangulatot vagy DE2 betegség itt is? -
#1273 kemény vagy. -
#1272 Hú most látom NForce-on, hogy kijött. Merre találom (HDC-n nincs :-((( ).
-
#1271 na és? én már 2 órája. Sőt, most jött be még 2 LANos 30+ slottal, ennyi. -
#1270 Motorral semmi gond.
"Ne az ostort szidd, hanem a kezet aki üt vele" -
sanyiiiii #1269 vajon anyagilag is??? -
#1268 Szedem DC++on!! :DDD -
Corey #1267 Szó mi szó, akármilyen szépen néznek ki ennek és a DX2nek egyes részei, sztem az Ion Storm nagyot bukott ezzel az agyonficsörölt motorral -
#1266 a ultima online is ilyen. CSAKHOGY azt 7 éve folyamatosan peccselik. Igaz a peccsek nagyrésze újítás még 7 év után is.... Nemhiába a valaha volt legjobb legnagyobb mmorpg. -
Corey #1265 DeusEx2 után azért ez kicsit savanyúnak tűnik. Tanulhattak volna abból a hibából és kijavíthatták volna itt. Meg ez ugye jóval egy DX2 peccs után van, tehát csekkolhatták volna. -
sanyiiiii #1264 volt olyan játék amihez több mint ezer peccset adtak ki összesen(hivatalosat) -
#1263 ugylatom 1 beallitas azert mukodik,meghozza a low quality textures, ha kiveszem a pipat kb 10 fps-el lesz kevesebb -
sanyiiiii #1262 volt már jopár olyen eset -
#1261 najo, de azert igy kiadni a jatekot, betateszt kimaradt vagy mi? -
sanyiiiii #1260 ezért kell a peccs -
#1259 eh, nalam ugytunik nemmukodik a grafikai beallitasok, ugyanaz az fps, ha mindent leveszek, mint amikor felrakom maxra -
#1258 Árrggh...már megint ugyanaz lesz a helyzet mint DeusEx2 -nél.
Majd jön a patch amivel gorsabb lesz a cucc -
sanyiiiii #1257 érdekes -
#1256 azert a hangulat megvan:
amugy en voltam bena, van benne par grafikai beallitasi lehetoseg, tehat elvileg minden low-on van, es ugy fut ilyen nem tul eszveszto sebesseggel a lentebb emlitett konfigon. -
#1255 Wáh..amugy tudom hogy lehet benne lopakodni azért hülyének ne nézz..ez thief elvégre.. csak azt kérdeztem hogy nem e cseszték el.. mint pl a dx2ben..
Nah megyek WCO-ra át töltöm onnan tovább -
sanyiiiii #1254 hehehe dc-n is fennvan