10699
  • hiba
    jolvan hotman:)
    hitman
  • Takimate
    ok, csak tudod... jobb csírájában elfojtani.
  • hiba
    /off
    legelso palyan probald ki a hotman 3-at amikor a feher termeben vagy es belepsz egy ajton egy kis szobaba.
    ott nezd meg filterrel es filter nelkul, nagyon sok a kulonbseg.
    on/
  • davos80
    Van ilyen, h net vampire, meg getright, de nem ismerem egyiket sem, ha te is a flashgetet ismered használd azt, jó az.
  • CUCLI
    fuck..nah jó. de tényleg nincs más? ami jó és nincs tele szar spamekkel
  • davos80
    Hát tedd fel!
    Szerintem az a leghasználhatóbb letöltésre.
    Persze tele van kémprogramal, de utána mindig le kell írtani őket.
  • hykao #1567
    OFF
    A Hitman 3-ban végül visszaraktam azt a Post Filter effektet, csak azért, hátha sikerül rájönnöm mi a fityfenére jó ez a homályosítás (miután az ATI control panelen levettem az élsimítás, az AF-et meg 8x-ra visszaállítottam - Post Filterrel is jól futott!!! - élsimítást ugyse használ sajnos a játék).
    Némi játék után kiderült, hogy ez olyasmi, mint pl. a Silent Hill-ben az a szemcsésítés, régi film effekt szerűség.
    A hitman Contractsban pl. néhány helyszínen jobban beszemcsésíti a képet, ill. fekete fehérbe vált a kép, meg ilyesmi, valószínűleg ezzel akarták növelni a horrorba hajlás fílinget, ami szerintem egy barom próbálkozás volt...mármint ez az egész horrorosdi a Hitmanben...
  • PAYNE
    nagyra értékelem a segítségedet, de ezzel sajna nem lettem okosabb... :DDD
  • CUCLI
    *szeretem
  • CUCLI
    nincs fent most és nem is szertem.
  • hiba
    iszonyat jo nagyon feelinges, az orok dumalnak, van belso nezet :) (muszerfal nincs), es ilyen lila barna feket az alapszin. Ennyit tudtam kihamozni eddig, ja meg 20fps :)
    amugy meg sose probaltam
  • davos80
    FlashGet miért nem jó?
  • hiba
    az az ertelme ha fullrateszed a 100fpsbol lesz 15 es vehetsz uj vidkartyat - minden uj gameba teszen ilyen featuret :) nemelyekbol meg ki se lehet szedni :)
  • antijedi
    off hegyek meg abból születek hogy behozták a képbe hitman -t amikor én aszitem még mindig a thief gépigényéről és configolásáról van szó :D
  • PAYNE
    mondjatok már valami véleményt a játékról...
    (csináljatok nekem kedvet, hogy megvegyem...)
  • antijedi
    tévedsz, egy ember izzad itt a hülyeségeivel ..., én pl egy szóval nem mondtam hogy az ati jobb vagy rosszabb csak anyit hogy ez hogy nvidiára van optimalizálva és azal menyire hűdejobbb csak mese habbal... :)
  • Takimate
    hozzászokás...
  • Takimate
    + off hegyek.
  • Bandew
    Ja, az csak a szokásos. :-)
  • antijedi
    jaaah
    hitman 3ban is bloomnak nevezték azt az izét? :) én azt azért kapcsoltam ki mert kurvára idegesitett az a homályoság, hogy mi értelme van mai napig nem jöttem rá :)
  • Bandew
    Az aurára nincs valami gyóccer? Jó lenne, ha csak simán kivilágosodna.
  • Takimate
    Nvidia Vs Ati...
  • hiba
    ezt a hitman 3ra irtam :)
    ott lehet.
  • antijedi
    amugy először énis visszavetem a felbontást mert belső nézetre aszitem akad :D de aztén viszaraktam és ugyanolyna jól megy :)
    (amugy ez a belső nézetes dolog tényleg kicsit idegesítő :P)
  • antijedi
    ja oks
    bloomnál lehet állitani hogy medium emg iylenek? mert nekem csak pipa vagy nem pipa..., és ha felhuzom multisampot akkor kiveszi a pipát rögtön
  • Bandew
    Na basszus én vissza nem olvasom ezt a 160 hozzászólást! :-D
    Történt valami érdekes?
  • CUCLI
    hm... tudtok valami más progit flessgeten kivül?
  • hiba
    ezerkettonyocvanszorezerhuconnegy + minden koxon kivetel a bloom az mediumon :)
  • davos80
    Töltsd HTTP-ről.
  • antijedi
    mit értesz te "ugyan iylen" alatt? :)
  • hiba
    /off/
    itt ugyan ilyennel minden koxon kivetel a bloom (marmint ha hitmanrol van szo) meduiumon az 20fps korul.
    es anitalisra abszolut nem reagal nem tudom bekapcsolni se - hatastalan.

/on/
  • CUCLI
    mert kifizettem píz..
    és nem látom FTP részlegen. vagy csak ekkora láma vok?
  • Takimate
    haverom épp most fogja onnan szedni hamarosan. Mert ?
  • antijedi
    1280*1024 minden maxon igaz bloom nicns bekapcsolva mert akkor nem engedi 4xresre nyomni a multisamplinget
    bár igazáűbol nem tom melyikel nézne ki jobban
    jah és a hangoknál az ucso kettő -t (eax meg a másik aminek már nemtom nevét :P) nem engedi bekapcsolni de akkor ez amiatt lesz emrt nem audigy 2-m van :)
  • CUCLI
    senki nem tölti W.C.O?
  • Takimate
    CSAK a videokártyával és a látvánnyal nem lehet lemérni, hogy melyik játék mennyi hardwert zabál
  • hiba
    mer ha a regi "énemet" veszem alo akkor 800x600ba full ba azert ma mar minden megy csak kicsit tulleptem ezen a felbontason :)
  • hiba
    milyen felbontas milyen gfx reszeltesseg milyen hw? :)
  • donneck
    Jah és milyen beállításokkal?
  • davos80
    Jön a szokásos ATI <-> NVIDIA vita.