10699
-
#1573 jolvan hotman:)
hitman -
#1572 ok, csak tudod... jobb csírájában elfojtani. -
#1571 /off
legelso palyan probald ki a hotman 3-at amikor a feher termeben vagy es belepsz egy ajton egy kis szobaba.
ott nezd meg filterrel es filter nelkul, nagyon sok a kulonbseg.
on/ -
davos80 #1570 Van ilyen, h net vampire, meg getright, de nem ismerem egyiket sem, ha te is a flashgetet ismered használd azt, jó az. -
CUCLI #1569 fuck..nah jó. de tényleg nincs más? ami jó és nincs tele szar spamekkel -
davos80 #1568 Hát tedd fel!
Szerintem az a leghasználhatóbb letöltésre.
Persze tele van kémprogramal, de utána mindig le kell írtani őket. -
#1567 OFF
A Hitman 3-ban végül visszaraktam azt a Post Filter effektet, csak azért, hátha sikerül rájönnöm mi a fityfenére jó ez a homályosítás (miután az ATI control panelen levettem az élsimítás, az AF-et meg 8x-ra visszaállítottam - Post Filterrel is jól futott!!! - élsimítást ugyse használ sajnos a játék).
Némi játék után kiderült, hogy ez olyasmi, mint pl. a Silent Hill-ben az a szemcsésítés, régi film effekt szerűség.
A hitman Contractsban pl. néhány helyszínen jobban beszemcsésíti a képet, ill. fekete fehérbe vált a kép, meg ilyesmi, valószínűleg ezzel akarták növelni a horrorba hajlás fílinget, ami szerintem egy barom próbálkozás volt...mármint ez az egész horrorosdi a Hitmanben... -
#1566 nagyra értékelem a segítségedet, de ezzel sajna nem lettem okosabb... :DDD -
CUCLI #1565 *szeretem -
CUCLI #1564 nincs fent most és nem is szertem. -
#1563 iszonyat jo nagyon feelinges, az orok dumalnak, van belso nezet :) (muszerfal nincs), es ilyen lila barna feket az alapszin. Ennyit tudtam kihamozni eddig, ja meg 20fps :)
amugy meg sose probaltam -
davos80 #1562 FlashGet miért nem jó? -
#1561 az az ertelme ha fullrateszed a 100fpsbol lesz 15 es vehetsz uj vidkartyat - minden uj gameba teszen ilyen featuret :) nemelyekbol meg ki se lehet szedni :) -
antijedi #1560 off hegyek meg abból születek hogy behozták a képbe hitman -t amikor én aszitem még mindig a thief gépigényéről és configolásáról van szó :D -
#1559 mondjatok már valami véleményt a játékról...
(csináljatok nekem kedvet, hogy megvegyem...) -
antijedi #1558 tévedsz, egy ember izzad itt a hülyeségeivel ..., én pl egy szóval nem mondtam hogy az ati jobb vagy rosszabb csak anyit hogy ez hogy nvidiára van optimalizálva és azal menyire hűdejobbb csak mese habbal... :) -
#1557 hozzászokás... -
#1556 + off hegyek. -
#1555 Ja, az csak a szokásos. :-) -
antijedi #1554 jaaah
hitman 3ban is bloomnak nevezték azt az izét? :) én azt azért kapcsoltam ki mert kurvára idegesitett az a homályoság, hogy mi értelme van mai napig nem jöttem rá :) -
#1553 Az aurára nincs valami gyóccer? Jó lenne, ha csak simán kivilágosodna. -
#1552 Nvidia Vs Ati... -
#1551 ezt a hitman 3ra irtam :)
ott lehet. -
antijedi #1550 amugy először énis visszavetem a felbontást mert belső nézetre aszitem akad :D de aztén viszaraktam és ugyanolyna jól megy :)
(amugy ez a belső nézetes dolog tényleg kicsit idegesítő :P) -
antijedi #1549 ja oks
bloomnál lehet állitani hogy medium emg iylenek? mert nekem csak pipa vagy nem pipa..., és ha felhuzom multisampot akkor kiveszi a pipát rögtön -
#1548 Na basszus én vissza nem olvasom ezt a 160 hozzászólást! :-D
Történt valami érdekes? -
CUCLI #1547 hm... tudtok valami más progit flessgeten kivül? -
#1546 ezerkettonyocvanszorezerhuconnegy + minden koxon kivetel a bloom az mediumon :) -
davos80 #1545 Töltsd HTTP-ről. -
antijedi #1544 mit értesz te "ugyan iylen" alatt? :) -
#1543 /off/
itt ugyan ilyennel minden koxon kivetel a bloom (marmint ha hitmanrol van szo) meduiumon az 20fps korul.
es anitalisra abszolut nem reagal nem tudom bekapcsolni se - hatastalan.
/on/ -
CUCLI #1542 mert kifizettem píz..
és nem látom FTP részlegen. vagy csak ekkora láma vok? -
#1541 haverom épp most fogja onnan szedni hamarosan. Mert ? -
antijedi #1540 1280*1024 minden maxon igaz bloom nicns bekapcsolva mert akkor nem engedi 4xresre nyomni a multisamplinget
bár igazáűbol nem tom melyikel nézne ki jobban
jah és a hangoknál az ucso kettő -t (eax meg a másik aminek már nemtom nevét :P) nem engedi bekapcsolni de akkor ez amiatt lesz emrt nem audigy 2-m van :) -
CUCLI #1539 senki nem tölti W.C.O? -
#1538 CSAK a videokártyával és a látvánnyal nem lehet lemérni, hogy melyik játék mennyi hardwert zabál -
#1537 mer ha a regi "énemet" veszem alo akkor 800x600ba full ba azert ma mar minden megy csak kicsit tulleptem ezen a felbontason :) -
#1536 milyen felbontas milyen gfx reszeltesseg milyen hw? :) -
#1535 Jah és milyen beállításokkal? -
davos80 #1534 Jön a szokásos ATI <-> NVIDIA vita.