10699
-
#1653 Lennie kell egy szobának azon az emeleten ahol megölted a papot. A szobába van egy nagy ágy az ágytol nem messze van egy beugró egy asztallal az asztaltol jobbra van egy fáklya ami nem ég kell elfordítani és kinyitja a rácsot. -
#1652 jjó -
#1651 4.3 ill 4.5ös catalyst -
#1650 hálistennek :)) -
#1649 Időközben rájöttem, hogy az ati9600hoz a 4.03 catalyst volt fent és akadozott. (nem voltak felvillanó faldarabjaim)
Nosza letöltöttem, feltettem a 4.05-öt ! Nagyon szépen, gördülékenyen fut. (már vannak felvillanó faldarabjaim)
Ezt orvosolja az a tolerance 10 & 30 amit írtál ? -
#1648 Ha még nem lett volna szó róla: közben kijött a demó is 450 mega. -
#1647 -
#1646 -
#1645 Volt egy szoba benne egy pap kinyirtam volt nála egy "key" kulcs az mire jó????
Meg van lent a pincében ahol a csö elvan törve egy ajtó rácscsal hogyan jutok be oda??? -
#1644 csa
leszedtem a thiefet a 7wrz-vip.smsftp.hu oldalrol, de ilyen rzr-tdsc filékba jöttek le
na szal azokat mivel lehet kibontani? -
#1643 egyszerűen nem találok már cuccot amit felvehetnék -
antijedi #1642 a 67% minden? -
#1641 hmmm....valószínűleg én vagyok béna, de az 1. elakadtam...mindeent felszedtem ( 67%) és ezek után? -
#1640 Bocs, fogalmazz pontosan legközelebb. Nálam Soundstorm van és be lehet kapcsolni. Erről többet nem tudok mondani. Kérem kapcsojja ki... -
#1639 én ezt is belőttem, kicsit segít a mozgás folyamatosságán
Disable First-Person Head Bobbing
Contributed by Komag
This tweak will remove the up-and-down bobbing motion of the camera in first-person mode. Note, however, that this also disables head bobbing in third-person mode, which will look rather odd, but in first-person mode you will of course probably not notice, unless you happen to be studying your shadow on the wall while moving back and forth.
In T3PlayerAnims.ini:
Find the "-- NORMAL GROUND MOVEMENT --" section
Change all [Forward1] through [Forward6]
Change:
'Translate=false'
to:
'Translate=true'
-
#1638 *félmegoldás -
#1637 gyakorlatilag MINDENT be lehet állítani, de a fileokban lévő kommentekből nekem az jön le, hogy valszeg a kiadó nem adott elég időt mindent befejezni és letesztelni, mert sok "félemgoldás" van beállítva -
#1636 lehet azt is, figy:
Increase mouse speed
Contributed by Redearth
In DEFAULT.INI,
[Flesh]
MouseLagThreshold=75
change to:
MouseLagThreshold=0
If you want mouselook to respond a bit faster.
Snowmit has another idea:
To increase your mouse sensitivity open default.ini and find:
[Engine.PlayerInput]
MouseSensitivity=50
I raised mine to 70 and found that the turning was much more responsive. I also found that if I had my MouseLagThreshold set to =0 at the same time that everything was kind of twitchy. So I'm running with MouseLagThreshold=75 and MouseSensitivity=70 and it feels great to play.
-
#1635 ...lamanak ne nezzel mar legyszi....8)
tudom hol van de nem lehet bekapcsolni, mintha nem tamogatna a kartya erted.....
hykao- 1024x768-32 2x multisampling minden fullon...
eleg kielegito voltam? -
#1634 Ezeknek a jól fut / akad hozzászólásoknak nem sok értelme van beállítási adatok nélkül.
Nyilván elég sok mindenkinél jól fut minden alacsonyan, 640x480 16-en... -
#1633 Felejtsd el! A Splinter Celles hullafelvételt levédette az UBI, a Hitmanest meg az EIDOS nem engedélyezte az Ion-nak, úgyhogy maradt a "felugrik a hulla a vállamra" hullafelvétel... -
blazini #1632 Hi!
Valaki írja már meg hogy mivel lehet bekapcsolni a külső nézetet meg pár okosságot amit lehet használni!
Én még nem játszottam az előző résszel ezért valaki egy pár okosságot írhatna!
Köszi! -
#1631 Mi az hogy nem tudod bekapcsolni? Nem találtad meg az optionsban? Ott van az alján.
BTW nem ájultam el a progitól igy elsőre. Fel akarom venni a leütött faszit erre hopp ott terem a vállamon. Azt hittem ennél már előbbre tartunk.
Tutorial pályán lelövöm a tüzet, erre megszólal a hapi, hogy "hé ez nem vicces, nem látok", de meg se moccanak, nem kezdik keresni, hogy ugyan ki lőtt vizet a tűzre. Hát ez nem valami fényes AI. -
#1630 elfelejtettem valamit!
nem tudom bekapcsolni a hardweres hangot!! tud ra valaki mondani valami okosat? SB live legutolso driver (mas jateknal semmi problema)
thnx -
#1629 nekem nagyon bejon a jatek..!! ha kijavitjak az iranyitas/grafikai hibakat amik tenyleg elegge bosszantoak egy patch-csel akkor mondhatni tokeletes lesz szerintem! maris magabaszippantott az univerzum es a hangulat , atom!!
lattam olyan hozzaszolast hogy akadozik mint a deus ex2... en nem talalkoztam ilyesmivel halistennek, tokeletesen fut.
na megyek is vissza jatszani 8) eddig azt mondhatom hogy azt kaptam amire szamitottam jeeeeeeeeeeee vegre egy jo jatek a nagy ehinseg idejen.. -
#1628 Azaz! :-D
Ilyenből lesz 15 pálya, majd jön a főszörny, akinek el kell lopni az egyik csápját. :-D -
#1627 igen és közben meg kell szereni a piros/sárga/kék keycardokat. :D
-
#1626 ehh ehh :) Lord ember szobájában meg kell találni a titkos kapcsolót. Átkapcsolni lemenni a pincébe ellopni az Opal-t és elszaladni ki a kezdőre. -
#1625 Meg kell ölni mindenkit, majd eljutni a kijáratig. -
#1624 hmm..lehet hohy én vagyok a béna, de az első pályát végigjártam felszedtem a poharakat stb.... és mit kell csinálni? -
#1623 Ebből is látszik hogy nem CSzel :D -
#1622 Igen, de az csak úgy műxik, hogy ha folyamatosan nyomvatartod, az engem meg idegesít. -
#1621 Mouse sensitivity-t miért nem lehet állítani sehol. :(
FREAK: ua.a problem. késve reagál az egér, ill. a movement key-ekre egyaránt. Kb egy tizedmásodperc, de úgy érzi az ember, mintha Garrett közeledne a nyugdíjhoz... -
#1620 A Light-ot 10-re a Shadow-t 30 ra kell állítani ? -
#1619 hát szvsz a thief 3 minden volt csak nem melléfogás. DE lehet elfogult vagyok. -
#1618 hmmm...tolja itt valaki WIN9X -en ? :D -
#1617 Egyelőre még nincs megerősítve az információ, de a Shaknews több forrásra hivatkozva jelentette, hogy az Ion Strom házatáján komoly gondok vannak: 20-25 ember távozott a cégtől és a hírek szerint Warren Spector is letette a lantot az austin-i cégnél. Ennyit tudni eddig, ha lesz további info, majd szólunk :). Valahogy nem lep meg a dolog, a Deus Ex 2-nél éreztem, hogy ebből komoly gondok lesznek...
Hardwired -
#1616 Mer akkora feje van hogy lehúzza :) -
#1615 ami viszont engem kib ul idegesít amozgásban az a lean left/right ot hogy elbaszták. HA pl 1 szakadék, párkány akármi szélén nyomok 1 kifele lean-t. mondjuk meg akarom nézni mi van alattam, akkor fogja magát és leesik... -
#1614 ezt viszont kipróbálom. Mert 800x600 ba ha ráhúzom a shadow detail-t kicsit magasabbra akkor játszhatatlan.