10699
  • bon
    Lennie kell egy szobának azon az emeleten ahol megölted a papot. A szobába van egy nagy ágy az ágytol nem messze van egy beugró egy asztallal az asztaltol jobbra van egy fáklya ami nem ég kell elfordítani és kinyitja a rácsot.
  • Takimate
    jjó
  • ubi
    4.3 ill 4.5ös catalyst
  • Takimate
    hálistennek :))
  • Takimate
    Időközben rájöttem, hogy az ati9600hoz a 4.03 catalyst volt fent és akadozott. (nem voltak felvillanó faldarabjaim)
    Nosza letöltöttem, feltettem a 4.05-öt ! Nagyon szépen, gördülékenyen fut. (már vannak felvillanó faldarabjaim)
    Ezt orvosolja az a tolerance 10 & 30 amit írtál ?
  • hykao #1648
    Ha még nem lett volna szó róla: közben kijött a demó is 450 mega.
  • Takimate
  • Takimate
  • grebber
    Volt egy szoba benne egy pap kinyirtam volt nála egy "key" kulcs az mire jó????
    Meg van lent a pincében ahol a csö elvan törve egy ajtó rácscsal hogyan jutok be oda???
  • raziel.
    csa

leszedtem a thiefet a 7wrz-vip.smsftp.hu oldalrol, de ilyen rzr-tdsc filékba jöttek le
    na szal azokat mivel lehet kibontani?
  • Sil3nt
    egyszerűen nem találok már cuccot amit felvehetnék
  • antijedi
    a 67% minden?
  • Sil3nt
    hmmm....valószínűleg én vagyok béna, de az 1. elakadtam...mindeent felszedtem ( 67%) és ezek után?
  • pluhi
    Bocs, fogalmazz pontosan legközelebb. Nálam Soundstorm van és be lehet kapcsolni. Erről többet nem tudok mondani. Kérem kapcsojja ki...
  • FREAK
    én ezt is belőttem, kicsit segít a mozgás folyamatosságán

Disable First-Person Head Bobbing
    Contributed by Komag

This tweak will remove the up-and-down bobbing motion of the camera in first-person mode. Note, however, that this also disables head bobbing in third-person mode, which will look rather odd, but in first-person mode you will of course probably not notice, unless you happen to be studying your shadow on the wall while moving back and forth.

In T3PlayerAnims.ini:

Find the "-- NORMAL GROUND MOVEMENT --" section
    Change all [Forward1] through [Forward6]
    Change:
    'Translate=false'
    to:
    'Translate=true'
  • FREAK
    *félmegoldás
  • FREAK
    gyakorlatilag MINDENT be lehet állítani, de a fileokban lévő kommentekből nekem az jön le, hogy valszeg a kiadó nem adott elég időt mindent befejezni és letesztelni, mert sok "félemgoldás" van beállítva
  • FREAK
    lehet azt is, figy:

Increase mouse speed
    Contributed by Redearth
    In DEFAULT.INI,

[Flesh]
    MouseLagThreshold=75

change to:

MouseLagThreshold=0

If you want mouselook to respond a bit faster.

Snowmit has another idea:

To increase your mouse sensitivity open default.ini and find:

[Engine.PlayerInput]
    MouseSensitivity=50

I raised mine to 70 and found that the turning was much more responsive. I also found that if I had my MouseLagThreshold set to =0 at the same time that everything was kind of twitchy. So I'm running with MouseLagThreshold=75 and MouseSensitivity=70 and it feels great to play.
  • PTW
    ...lamanak ne nezzel mar legyszi....8)

tudom hol van de nem lehet bekapcsolni, mintha nem tamogatna a kartya erted.....

hykao- 1024x768-32 2x multisampling minden fullon...
    eleg kielegito voltam?
  • hykao #1634
    Ezeknek a jól fut / akad hozzászólásoknak nem sok értelme van beállítási adatok nélkül.
    Nyilván elég sok mindenkinél jól fut minden alacsonyan, 640x480 16-en...
  • hykao #1633
    Felejtsd el! A Splinter Celles hullafelvételt levédette az UBI, a Hitmanest meg az EIDOS nem engedélyezte az Ion-nak, úgyhogy maradt a "felugrik a hulla a vállamra" hullafelvétel...
  • blazini
    Hi!
    Valaki írja már meg hogy mivel lehet bekapcsolni a külső nézetet meg pár okosságot amit lehet használni!
    Én még nem játszottam az előző résszel ezért valaki egy pár okosságot írhatna!
    Köszi!
  • pluhi
    Mi az hogy nem tudod bekapcsolni? Nem találtad meg az optionsban? Ott van az alján.
    BTW nem ájultam el a progitól igy elsőre. Fel akarom venni a leütött faszit erre hopp ott terem a vállamon. Azt hittem ennél már előbbre tartunk.
    Tutorial pályán lelövöm a tüzet, erre megszólal a hapi, hogy "hé ez nem vicces, nem látok", de meg se moccanak, nem kezdik keresni, hogy ugyan ki lőtt vizet a tűzre. Hát ez nem valami fényes AI.
  • PTW
    elfelejtettem valamit!

nem tudom bekapcsolni a hardweres hangot!! tud ra valaki mondani valami okosat? SB live legutolso driver (mas jateknal semmi problema)
    thnx
  • PTW
    nekem nagyon bejon a jatek..!! ha kijavitjak az iranyitas/grafikai hibakat amik tenyleg elegge bosszantoak egy patch-csel akkor mondhatni tokeletes lesz szerintem! maris magabaszippantott az univerzum es a hangulat , atom!!

lattam olyan hozzaszolast hogy akadozik mint a deus ex2... en nem talalkoztam ilyesmivel halistennek, tokeletesen fut.
    na megyek is vissza jatszani 8) eddig azt mondhatom hogy azt kaptam amire szamitottam jeeeeeeeeeeee vegre egy jo jatek a nagy ehinseg idejen..
  • Bandew
    Azaz! :-D
    Ilyenből lesz 15 pálya, majd jön a főszörny, akinek el kell lopni az egyik csápját. :-D
  • The Garrett
    igen és közben meg kell szereni a piros/sárga/kék keycardokat. :D
  • The Garrett
    ehh ehh :) Lord ember szobájában meg kell találni a titkos kapcsolót. Átkapcsolni lemenni a pincébe ellopni az Opal-t és elszaladni ki a kezdőre.
  • Bandew
    Meg kell ölni mindenkit, majd eljutni a kijáratig.
  • Sil3nt
    hmm..lehet hohy én vagyok a béna, de az első pályát végigjártam felszedtem a poharakat stb.... és mit kell csinálni?
  • The Garrett
    Ebből is látszik hogy nem CSzel :D
  • Bandew
    Igen, de az csak úgy műxik, hogy ha folyamatosan nyomvatartod, az engem meg idegesít.
  • Takimate
    Mouse sensitivity-t miért nem lehet állítani sehol. :(
    FREAK: ua.a problem. késve reagál az egér, ill. a movement key-ekre egyaránt. Kb egy tizedmásodperc, de úgy érzi az ember, mintha Garrett közeledne a nyugdíjhoz...
  • Takimate
    A Light-ot 10-re a Shadow-t 30 ra kell állítani ?
  • The Garrett
    hát szvsz a thief 3 minden volt csak nem melléfogás. DE lehet elfogult vagyok.
  • Kandurex
    hmmm...tolja itt valaki WIN9X -en ? :D
  • Seth
    Egyelőre még nincs megerősítve az információ, de a Shaknews több forrásra hivatkozva jelentette, hogy az Ion Strom házatáján komoly gondok vannak: 20-25 ember távozott a cégtől és a hírek szerint Warren Spector is letette a lantot az austin-i cégnél. Ennyit tudni eddig, ha lesz további info, majd szólunk :). Valahogy nem lep meg a dolog, a Deus Ex 2-nél éreztem, hogy ebből komoly gondok lesznek...
    Hardwired
  • Seth
    Mer akkora feje van hogy lehúzza :)
  • The Garrett
    ami viszont engem kib ul idegesít amozgásban az a lean left/right ot hogy elbaszták. HA pl 1 szakadék, párkány akármi szélén nyomok 1 kifele lean-t. mondjuk meg akarom nézni mi van alattam, akkor fogja magát és leesik...
  • The Garrett
    ezt viszont kipróbálom. Mert 800x600 ba ha ráhúzom a shadow detail-t kicsit magasabbra akkor játszhatatlan.