10699
-
#1693 hehe ilyen modot régen akartunk a t1 hez. Miután kitépték az egyik szemét, lásson csak félképernyőn. Nem is lett volna nehéz ;) -
#1692 ja, az előbb jártam ott, de én nem vagyok agresszív, inkább sunyi :) -
#1691 nekem átlag 2-2,5 óra 1 map. most járok a 4. en mer csak este jáccom. :D van idő -
#1690 na, még egy érdekes "tuning" :)
ha már zöld garrett műszeme, logikus lenne, ha zöldben látna vele
ezt kell megkeresni és beállítani a default.ini-ben
Tint_R=0.10
Tint_G=0.99
Tint_B=0.10
kész a nightvision :) -
#1689 aaa a legnagyobb lol az volt, mikor 1 sárc garrettnek adta ki magát a felbérlőjénél és ezért + zsetont akart elkérni. PErsze ő is elment aztán szunyálni :)
meg mikor belémszeretett a boltoscsaj :DDD -
#1688 mouse wheel le blackjack mouse wheel fel waterarrow. Tőrt még nem is használtam a játékban.
delete meg end pedig a broadhead és a noisemaker.
pageup inventory fel| pgdown inventory le|
nyilakon jáccom -
#1687 Engem nemzavart. aki mestertolvaj az messziről kiszúrja mit kell ellopni és még jól is néz ki ahogy csillog. :)
Nekem is volt 1 érdekes. inkább idegesítő jelenet: Az első utcai portyázássom alkalmával betévedtem 1 ékszerész házába. Épp 2 thug beszélt vele és ki akarták nyírni. A Párbeszéd végén kardotrántottak és üldözőbe vették az ékszerészt.
Az utcán 2 őr előtt!!! meggyilkolták, erre az őr nekiesett 1 járókelőnek és leszúrta, aztán egyenesen odarohant hozzám. (én ezt az egész jelenetet kb 1 utcahossznyi távolságból figyeltem a bokorból. És kérdés nélkül nekemesett. A nagy poén az hogy valódi tettesek is elkezdték keresni ki ölte meg az előttük fekvő embert. :DD (akit ugye fél mpe öltek le.
GG a scriptelőbajnokoknak az ion stormnál. Ha már beletesznek 1 ilyen jelenetet, akkor tehettek volna valami AI-t is a játékba. (hozzáteszem az ai nem változott a t1 óta szerintem semmit. -
#1686 1-es: tőr, 2-es: blackjack. az első volt amit megcseréltem :)
+ a flash bomb, és a fire arrow is áthelyezendő 4 évvel ezelőtti helyére -
#1685 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
Ez kurva jó!!!! Mingyá orgazmusom lesz!!!!!!
Annyira jó, hogy alig birok vele játszani!!! :-D
Ez hülyén hangzik, de tényleg így van. :-) -
#1684 ez mondjuk igaz, utánanézek, ki lehet-e kapcsolni :D -
#1683 Nem tom, ez nem Diablo, hogy csillogjon, mutatván, hogy "héééé vegyél már fel!".
Ha észreveszed, hogy értékes, akkor jó. Az előző részekben is meg lehetett különböztetni az értékes cumókat a sima cumóktól.
Egyszerüen csak illúzióromboló, hogy a töksötét szobában 100 méterről csillog valami a polcon. -
#1682 nem, valahogy meg kell különböztetni az értékes cuccot, a junktól, és bár Garrett tudja, melyik a loot, a játékos nem tudná enélkül megkülönböztetni
persze lehetne a színekkel operálni meg stb. de jó ez így, egy csomó rejtett cumót így is picsa nehéz kiszúrni -
#1681 Ázáz! :-)
Téged nem idegesítenek a csillogó értéktárgyak? -
#1680 na talán holnap -
#1679 LOL
készségfejlesztő szoftver kattant marháknak :D -
#1678 ja, egy érdekes történés (ha jól vettem le)
mászkál az utcán egy pap féleség 2 értékes cuccal (villog rajta), a környéken meg csövezik két tolvaj
na mondom, kipakolom a papot, kerestem egy sötét helyet, várom, hogy jöjjön, jön is, de NINCS NÁLA SEMMI :)
visszakolbászolok a tolvajok mellé, erre az egyik mondja a másiknak, hogy milyen könnyen kirabolt egy bizonyos illetőt... hát hamar rájöttem, ki lehet az :D -
#1677 Próbálkoztam a ToggleRun paranccsal, de sajna nem jött össze. :-D -
#1676 Az nem ártana. -
#1675 Kezd megfelelni a magas elvárásaimnak. :-D
Egész jó ez a csináld magad Thief játék. :-D -
#1674 lassan össze kéne állítani egy listát az install után rögtön átírandó ini értékekről, nem? -
#1673 én nem tapasztaltam
gondolom, HW függő -
#1672 Amúgy még átállítottam a menüben a fegyverek gombjait a régi Thiefhez viszonyítva. Már rég játszottam velük, de amikor le akarok ütni egy manust, a kezem automatikusan a 2-es gombra megy. :-D -
#1671 Ok thx! -
#1670 A Catalyst 4.4-gyel tényleg nincs árnyék bug/villogó falak!
És még a graf card check is rögtön OK-t mond rá, Radeonhoz ezt használjátok! -
#1669 az első 10 a második 30 -
#1668 0.7 asszem nálam, az kb. finom :) -
#1667 Hm. Nem tud vki orvosságot a tízpercenkénti hosszú beakadásokra? -
#1666 Ez hogy 10-30-ra? -
#1665 Freak amit te írtál értéket a mozgás sebességéhez (0.500000) az meg túl lassú. :-D
Az már a lopakodás. Ennél picit gyorsabb a sima séta. Annak mekkora a sebessége?
Bocs, hogy ilyen kielégíthetetlen vagyok. :-)
Amúgy ami még felbasz, az az, hogy azok a tárgyak, amik érnek valamit már távolról csillognak. Pfff...
DE KIRÁLY MERT VÉGRE THIEFEZHETEK!!! :-D -
#1664 ó persze, csak felbasz, hogy szívok a driverekkel.
Ezek szerint az átmenet, a Catalyst 4.4 lesz a jó.
Catalyst csak a neve a drivernek nekije. :)) -
#1663 he? minden ok? :) -
#1662 Lázasan készül a Thief3. Csörög a telefon.
- Üdvözlöm, Paul Sherman vagyok az NVidia-tól. Hogy haladnak a munkálatok?
-Haladnak, haladgatnak...
-Mit szólna, ha Nvidia termékekre optimalizálnák a játékot, valamint az elejére kerülne a LOGO-nk 250.000 dollárért ?
- Hm köszönjük elfogadjuk.
Bemegyek egy szobába. A gyertya árnyéka behülyül ,mert végülis jó lenne az a szoba megvilágítás így is, meg úgy is, de a program szembetalálta magát egy Ati kártyával, és képtelen eldönteni, hogy most mi is legyen.
Inkább villogok. A gémer meg tolerál.
-
#1661 ja látom már ati.com-on, akkor a 4.4 kell? -
#1660 öööö én felraktam a legújabb drivert (9600), de nem tom mi az a catalyst, help pls -
Curtis #1659 Hi,
Figyelem!
Az Ati 9700 tulajoknak írom, hogy a Catalyst 4.5 nem működik jól a Thief-nél, a fényforrások / árnyékok megjelenítése igencsak bizonytalan, sokan a TTLG fórumán a 4.4 -est javasolják. Feltettem én is, és már nem villognak a fények, jók az árnyékok...stb. Tehát nem minden esetben a legfrissebb driver a megoldás. Persze lehet, hogy a 9800-nál más más a helyzet.
Curtis -
#1658 Kösz már rátaláltam magamtól is.ahogy elnézem ez hosszu game lesz legalábbis nekem. -
#1657 nézsd meg a térképet.... -
#1656 én még a papot sem találom...merre van? fönt lent? már végigjártam az egészet de pass... -
#1655 miért mondtad el neki, :D én 3/4 ed órán át kerestem :D -
#1654 winrar...