10699
-
#1774 Ja, legalább hamarabb lép szintet. :-) -
#1773 nem az égőt kell... :D -
#1772 örülj neki.. unlimited money :D -
#1771 Basszus leöltél 5 őrt? Gratula. Amúgy ebben a játékban tolvaj vagy, csak úgy szólok. -
#1770 Egy dologban biztos lehetsz. Nem adja vissza őket!
A Thiefben nincs ilyen. Sztem megtalálták a hullákat azt odaözönlöttek, vagy ha elrejtettétek a hullákat, akkor csak keresik az őröket, de az is lehet, hogy nyomtál egy loadot, és nem emlékszel rá. :-)
-
#1769 eltűntek a hullák?
"nem kell nagyarc szöveg ki mennyit ölt nem ez a lényeg"
Hát pedig de. Itt ez a lényeg, ez nem Doom... -
#1768 Biztos multiba nyomják. :-D -
#1767 jo most nem kell nagyarc szöveg ki mennyit ölt nem ez a lényeg hanem hogy kinyirtuk a kint lévő 5 faszit vagy kb 10x er és visszaadta öket..... -
itldj #1766 És még véletlenül se vagytok skizofrének, mint ahogy a hangok is megmondták már...
Vagy akkor mi ez a királyi többes?? -
#1765 nem
de szvsz hagyd abba a játékot, ha már a 3. pályán ennyit öltél, nem neked való
én Thief 1-2 ben összesen nem öltem meg ennyi embert -
#1764 Hm 3. pályán tartunk.
Na és van egy kérdésem viszaadja az ellenfeleket???? mert akkor nagyon hányás sztem....
3. pályán már megöltük a kint lévő 4-5ört vagy 20x........
no comment -
#1763 hogytom elfordítani a fáklyát? 1-pálya.....asszem Lord szobájába vagyok...és ott van a nem égő fáklya..sehogysem tom elfordítanui...nem jelöli ki -
itldj #1762 Nah nekem is volt szerencsém a gamehoz, bár még vsak megnéztem h villognak-e a textúrák és kell-e másik driver...
Nekem is kifagyott ha át akartam konfigolni az irányítást (valaki már írta h neki is). A megoldás az hogy ki kell húzni mindenféle joystickot meg gamepadot meg kormányt a gépből...
Mondjuk én is csak tök véletlenül jöttem rá. Gondoltam elrakom má a gamepadot, ne porosodjon a gép mellett, úgyse kell egy darabig... -
#1761 többit nem látod??????? -
#1760 Ha valakit érdekel: ATI és nVidia OMEGA driverek -
#1759 A BLOOM az látszik nálam is, de hol a többi? -
#1758 persze, szépen tételesen lesz -
#1757 Danke! Ha lehet, azt is írd már oda majd, hogy melyik mit csinál. -
#1756 Én amúgy 4.5-ös Catalyst-on alapuló Omega drivert használok (többek közt a beépített softmod miatt), és nincsenek villogó textúrák, meg árnyékok, ezen felül az elején a check-el sincs gond! -
#1755 +bloom, +ligh cutoff (vagy mi) +multisampling, +LOD -
#1754 oks, csak előbb felébredek -
#1753 A menüből az összes grafikai beállítás a felbontás, és az árnyékrészletesség? -
#1752 FREAK: megcsinálod az összesített .ini buhera .txt-t? -
#1751 nekem is ez volt, megoldás lejjebb -
#1750 lol nekem ilyen nem volt :D -
#1749 hmm nekem azt se kellett csak deamon tollzal
mount cd 1 aztá unmound=> mount cd2... ment simán. a legvégén meg mikor kiírta hjogy a telepítés sikerrtelen Abort/retry/fail akkor betettem a cd-1et és retry. -
#1748 Hát telepítés közepinél elkezd abajgatni, hogy adjam vissza neki az 1-es cd-t miközben a 2-esről másol.... -
#1747 talán ha írnál valamit hogy mit ír ki :D -
#1746 nekem felment anélkül is, csak semmi más nem futott, és ISO cserénél hagytam egy perc szünetet -
#1745 értem köszi:) -
#1744 Két virtuális drive-ot csinálj. Az első CD mindig legyen bent az egyikben. -
#1743 mi a baja? -
#1742 #1737:
Én eloltottam a fáklyát, aztán bemásztam az ablakon. Nem így kellett? :D -
#1741 NEm értem... Dombon ülő fűcsomó legyek ha értem... De nem tudoim miért nem akar feltelepedni a Razor 1911-es 3cd-s Thief 3.:(((
VAlaki tud valami segítséget adni??? -
#1740 szerintem nálam sem tűnt el a bejegyzés (és egyik note sem tűnik el), csak a lista aljára került -
#1739 1: csak azt kérdeztem elrontottam-e valamit és ha igena kkor mire figyeljek...
2: csak annyi, hogy melyik városrészben keressem a térképen jelzett helyet.
3: csak a jutalom érdekel, hogy mikor kapom meg. -
#1738 biztos, hogy el akarod baszni a saját szórakozásod? -
#1737 Az első pályán a kastélyba valo belopozásnál én nem oltottam el a fáklyát, hanem bemásztam az ablakon! csinálta még valaki igy? nehogymár a visszajutásnál gond legyen!
A játék tényleg nagyon hangulatos! -
#1736 -
mike369 #1735 Viszont ami a játék tagadhatatlan előnye, hogy a szövegfájlok simán szerkeszthetők!!!
Úgyhogy asszem jövő héten neki is ugrok, ha más nem teszi meg addig...