123
ingyenes MMORPG
-
#123 hi, fileplaneten promózzák a gémet, mert hogy ingyenes a lelkem meg minden, de jó ez? jójó csúnya, de terület nagy pl, vagy vki mondjon vmit aki jáccik :D -
TANKboy #122 Sziasztok!
Én is kipróbáltam ezt a játékot. Hmmm... hát nem is tudom, a harc vhogy nekem nagyon nem jön be. A táj úgy ahogy pofás bár néhol elég sivár. A karakterek elég bugyután néznek ki. A karaktergeneráláskor -a rengeteg specializálódás és szakma láttán- azt hittem vmi nagyon kafa gém lesz... Ingyen elmegy, de egy fillért nem fizetnék érte.
Mondjuk a Lineage 2 és a WoW után próbáltam ki. :) -
#121 melyik?:)
-
#120 Valaki tolja ezt a gaet?ha igen milyen servert valasszam?
-
MuldR #119 Eleg csunya szegeny jatek. Hihetetlen, hogy a vilagot normalisan meg tudtak rajzolni, de a karakterek nagyon nyomik lettek :(
De ingyen jo :) Meg sok szakma vagy mi van benne. Lehet ha elmelyul az ember benne, akkor tok jo game. -
Chaos Mad #118 én kiprobálnám -
Chaos Mad #117 jáccik még vki ezzel? -
ronhaven #116 Ha majd jon valaki jaccani, Vlodakaii a nevem ,ha akartok(meg ha lehet) akkor whispereljetek. -
#115 Csak a vége felé én már untam... elég nehézzé vált, amikor már a Skeleton Wizardokat kellett gyilkolni. Dinókat is csak nagy ritkán bírtam lekalapálni. :-) -
#114 Tom3: tudjuk jól, hogy az lett. :-) Ott "kóbászoltatok" Adam5-el... ;-))) -
#113 a Savege Eden-t én is nagyon szerettem csak fizetős lett :( -
#112 Savage Eden jobban tetszett. Ez még kicsit kihalt, és lagzik rendesen. Elszaladtam vmi vízesés felé, de ott se fa, se semmi nem volt. Csak egy óriás szúnyog, az meg lazán megszúrkált. :-)
Meg elsőre elég átláthatatlan, de már kezdem érteni. -
#111 Nekem is sokszor offline-t ír. -
#110 vagy /rttc -
#109 B-Bird Black. :-)
Lehet láttál, mert direkt ilyen városokban szaladgáltam. :-)) -
ronhaven #108 Ja B-Bird a neved nem valami B-Bird es megegy B betus szo? mer akkor lattalak:)
emlekeztem a nevedre innen,de mondom biztos nem te vagy -
ronhaven #107 Varni kell loginnal neha atvalt OPENra es akkor bemehetsz.
Enis meghaltam ugy 10 perce, ird be "/rtt" (return to temple) ,ezt ki is irja a chatben mikor meghalsz. Visszarak a templomba,aztan mikor jottem volna ki,ott mar nem volt turelemem kivarni a loadingot.:) -
#106 Nagy ritkán, de beenged. :-)
Sikeresen már meg is haltam... hogy állok talpra? :-) -
#105 És az offline az természetes állapot 19:16 körül? :-) -
#104 ja -
ronhaven #103 Oke koszi.
Es melyik server? Pegasus? -
#102 A #65-ösben lévő kép fogalmam sincs hol van szerintem még vannak városok. -
#101 Chatbe írd be ezt:
/exit a menübe megy
/quit kilép a játékból
Én diabloist vagyok azon belül summonerségre raktam és sword-ra meg armorra.
Abba Blood akármiben ami a tutorialos hely mellet van szinte. -
ronhaven #100 Aha.
Melyik varos? Vagy csak 1 van?:) Az a valamilyen blood, vagy mi. Es milyen kaszt vagy, mivel erdemes menni, nem tudod?
Es ami a legfontosabb: hogy kell kilepni a jatekbol?:D En csak ctrl-escapel tudom biztonsagosan kifagyasztani,aztan ugy jovok ki. -
#99 Oc'lus Swordmaster a város körül szoktam lenni.(Amikor fent vagyok.) -
ronhaven #98 Na ha valaki mas is jaccik ezzel, akkor milyen neven,hol,milyen karival, es akarunk e talalkozni majd eccer valahol, mondjatok. -
#97 nem kell tutorialt végig csinálni
a tutorialnal vannak ko emberek azok mogott el lehet menni ott talalsz egy to szeruseget ott tovabb mesz ott egy ajto oda mesz és akkor elkezd loadingolni és kint vagy a loading utan -
Bandeeka #96 hali!
tudnál nekem segíteni?
csinaltam 1 necrot de a tutorialt nembirom megcsinalni. Lehet hogy kicsit égő:) De nem nagyon értem amit leir a quest Thx -
Bandeeka #95 akkor a pegazus szerveren folytattom -
ronhaven #94 Ez altalaban igy szokott lenni. -
Bandeeka #93 az mert van hogy az egyik szerveren levo karim nemtom 1 masik szerveren tovabb jaccani? -
#92 mostanában nálam is
ott döglödök 2percet hogy be engedjen -
ronhaven #91 Minden szerver doglott,legalabbis nalam, ugyhogy nem vesztettel sokat.
De lehet hogy nalam van a hiba. -
#90 Háát vmi általad használtat, hiszen nekem pont az a problémám, hogy két különböző mélboxosra sem küldtek választ.
Nekem az lenne a segítség, ha user/pass.-t küldenél.
Egyébként nem gond; ha holnapig nem válaszolnak és nem tudsz segíteni, akkor csinálok vhol egy másik mélcímet és újra próbálom.
Ma már úgysem játszanék, valószínűleg. Mindenesetre köszi! -
#89 regelek én ha kell de azt sem tudom milyen email cimet írjak oda -
#88 Hogyhogy hogy hogy? Hogy?
Kétszer is regeltem, submit, aztán jönnie kellene egy mélnek, hogy aktiválhassam. (nem?)
Egyszerűen csak fék adatokkal regelni kellene, aztán user/pass-t esetleg priviben megírni.
Sajnos jártam(unk) már néha így ingyenes mmorpg-nél, hogy játékostársakat kértem(ünk) meg regelni, mert nem jött össze.
Erre szerettem volna megkérni vmelyik kedves játékost, ha nem gond. -
#87 "Csinálna vki egy acc-ot nekem?" mi?más csináljon?hogy érted? -
#86 #70 ? -
ronhaven #85 Valaki nem tud meg mukodo letolteslinket?A fooldalrol nem jo egyik se, csak a torrentes, a bonuswebes meg nekem nem indul el. -
#84 újra vagyok