123
ingyenes MMORPG
  • Bandeeka
    akkor majd este
    lépek akkor bye
  • Tom3 #82
    nekem most mennem kell sajna tanulni :(
  • Bandeeka
    nemakkar vki velem jáccani? egyedül még kicsit furcsa:)
  • Tom3 #80
    egy acc-al bármelyik szerverre mehetsz akár van másik serveren karaktered akár nem
  • Tom3 #79
    kasztok1
    kasztok2
    kasztok3
    kasztok4
    kasztok5
    kasztok6
    kasztok7
  • Tom3 #78
    Leshy asszem a neve a fajnak és állandóan repül van egy kép ahol írja a fajokat és én a Leshy-ra raktam úgyhogy van róla egy kép is:
    itt van róla a kép
  • Tom3 #77
    ooo basszus ezt nem gondoltam volna 95kaszt csináltam 7képet amin rajta van az összes kaszt url-el mindjárt belinkelem a képeket csak elötte feltöltöm őket
  • Adam5
    szerintem a Pegasus-ra
  • Bandeeka
    igen ezt énis akkartam már kérdezni melyik szerverre menjek
  • krob
    Srácok!
    Csinálna vki egy acc-ot nekem?
    Csináltam már 2-őt és semmi választ nem kapok...
    Játék már lent van, szívesen megnézném már. (melyik serverre menjek?)
  • Tom3 #73
    találtam a neten
  • Tom3 #72
    itt egy kép:
  • Bandeeka
    köszönöm a linket már szedem lefele
  • krob
    ez megy full sebességen:

http://download.bonusweb.cz/0301f7f6473d15c889be79d01bc8f930/ostatni/SetupRubies095.exe
  • Bandeeka
    nah majd reggel probalkozok
    bye jo8
    ha minden jol megy akkor holnap elkezdem
  • Bandeeka
    aaah
    faxom nemtom leszedni:)
    fileplanet-en az osszes szerver full
    a tobbi linkrol meg nembirom lekapni
  • Tom3 #67
    "A druidának ha úgy tudom"
    A druidának ha jól tudom...
  • Tom3 #66
    A druidának ha úgy tudom lehet kis farkasa,disznója,és asszem medvéje de ez nem biztos.
  • Tom3 #65
    itt vannak képek
    Itt van egy:

• Adam5
    meg a másik hogy pl egy diablo2höz képest elég lassan üt és varázsol de ez végülis nem nagy gond csak az elején volt furcsa.
  • Adam5
    még egy apróság:

szintlépéskor miután elköltötted a skilleket rá kell menni lent a train gombra külömben nem jegyzi meg.

amúgy szvsz így is elég jó föleg hogy free de ha ezt a sok loading problémát megtudnák oldani akkor még ütösebb lenne.
  • Tom3 #62
    Nekem az egyik server azt irja open megyek rá 2x hogy csatlakozzak erre open-röl át ugrik offline-ra és lent is valamit elkezd írni.
  • Tom3 #61
    most úgy néz ki hogy ennyi információt tudunk írni
  • Tom3 #60
    ez a #42-re ment ilyen fajok vannak benne.
  • Tom3 #59
    Van még elf,ogre,törpe,ork,gnome,ember és még egy faj aminek nemtom a nevét de a varázs kasztokhoz jó.
  • Tom3 #58
    ja igen
  • Adam5
    /quit ezzel ki lép a gameböl
    /exit ezzel a menübe lép
  • Adam5
    ha valami még nem világos akkor kérdezz :)

ja és itt nem külön vannak a skillek és a karakter tulajdonságok (pl stregh, conc) hanem együtt tehát szint lépéskor még ezen is vacilálni kell
  • Tom3 #55
    Kilépni kicsit nehezen jöttünk rá hogy kell:
    A chat be kell beírni:
    /quit vagy /exit
    Már haltunk meg és 10percen át ott feküdt a hullánk csak whisperrel tudtunk beszélni és késöbb rájöttünk hogy így kell újra éledni:
    /rttc asszem
  • Adam5
    tehát a kasztok itt nem határozzák meg hogy mit használhatsz hanem mindenki csinálhat mindent csak egy harcos kasztnak varázslásra rakni az felesleges skill pazarlás. és új varázslatok úgy tanuéhatsz hogy a városban a pl summoner tanárnál vehetsz varázslatokat de megvan határozva hogy egy varázslathoz mennyi olyan skill pont kell

egy példa:

én csináltam necromancert és alíg vártam hogy idézzek élöhalottat mivel alapból nem tud ezért ahogy össze gyült rá a pénzem rögtön megvettem a minor animation-t de 50necromancer skill kellett hozzá de nekem csak 35volt. így minden szintlépéskor az elkölthetö pontokat a necromanciára rakom.
  • Tom3 #53
    Ez a karim esett a map alá egy bug miatt azóta se mentem fel hozzá...
    Ezen kivűl csak kisseb bugokat találtam.
  • Tom3 #52
    Régebben csináltunk Adam5-el egy képet:
  • Tom3 #51
    Én diabloist vagyok azonbelül summoner és kardhoz ért.
    Eddig csak egy kis impet tudok idézni.
  • Adam5
    úgy van ha summoner vagy akkor a skill elosztáskor alapból a summoningon van akármennnyi. de ha te barbárt választasz akkor is tudsz rakni a summoningra csak akkor költesz a költhetö pontokból
  • Adam5
    de ha maget választasz akkor kiválszthatod hogy mi legyen az elsödleges tudomány és mi a másodlagos pl:
    egy mage aki elsödlegesen summoner és másodlagosan sorcerey. mert amikor a megídézett impet oda küldöd tankoskodni te hátulról varázsolsz
  • Adam5
    van akko még

Mage, Babarian, Viking, Summoner, Illusionist, Wizzard, Bandit, Berserker, Paladin, és még nagyon sok.
  • Tom3 #47
    Hightlander lehet hogy Highlander most így nem tom.
  • Adam5
    majd a játékban :)

nemtudok róla hogy lenne valami fansite vagy ilyesmi
  • Tom3 #45
    Annyit tudok most így hogy van a orc,ember több most nem jut eszembe.

Néhányat amit most írni tudok kaszt:
    Druida,Warrior,Diabloist,Darkpaladin,Hightlander,Hunter,Engineer stb. ennyi jutott eszembe.
  • Tom3 #44
    Ezekröl akarok pont képet csinálni csak most mind a 3server offline-on van.

Ami engem benne kicsit zavar:

kicsit lassan üt

helyekre ha menni akarok pl.városbol ki vagy be az ajtóhoz megyek bejön egy kis ablak hogy loading és után kinyílik csak ki

Amiből én pénzt tudok szerezni:

Ha meghalunk akkor egy templomnál éledünk újra és mellete vannak gyíkok ha megölünk egyet akkor meg kapjuk a farkukat mait el lehet adni.
    Ugyan ez van a kiígyok nál csak ot kígyó bőrt kapunk.
    A disznóknál ott sajna nem tom mit kapunk nem tudok még nagyon angolul.
    A farkasok valami fogat adnak.

Ami tetszik a zombikban hogy olyanok a zombik amilyen fajok vannak a játékban.