Rubies of Eventide - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszönöm a linket már szedem lefele
ez megy full sebességen:
http://download.bonusweb.cz/0301f7f6473d15c889be79d01bc8f930/ostatni/SetupRubies095.exe
http://download.bonusweb.cz/0301f7f6473d15c889be79d01bc8f930/ostatni/SetupRubies095.exe
nah majd reggel probalkozok
bye jo8
ha minden jol megy akkor holnap elkezdem
bye jo8
ha minden jol megy akkor holnap elkezdem
aaah
faxom nemtom leszedni😊
fileplanet-en az osszes szerver full
a tobbi linkrol meg nembirom lekapni
faxom nemtom leszedni😊
fileplanet-en az osszes szerver full
a tobbi linkrol meg nembirom lekapni
meg a másik hogy pl egy diablo2höz képest elég lassan üt és varázsol de ez végülis nem nagy gond csak az elején volt furcsa.
még egy apróság:
szintlépéskor miután elköltötted a skilleket rá kell menni lent a train gombra külömben nem jegyzi meg.
amúgy szvsz így is elég jó föleg hogy free de ha ezt a sok loading problémát megtudnák oldani akkor még ütösebb lenne.
szintlépéskor miután elköltötted a skilleket rá kell menni lent a train gombra külömben nem jegyzi meg.
amúgy szvsz így is elég jó föleg hogy free de ha ezt a sok loading problémát megtudnák oldani akkor még ütösebb lenne.
Nekem az egyik server azt irja open megyek rá 2x hogy csatlakozzak erre open-röl át ugrik offline-ra és lent is valamit elkezd írni.
Van még elf,ogre,törpe,ork,gnome,ember és még egy faj aminek nemtom a nevét de a varázs kasztokhoz jó.
ha valami még nem világos akkor kérdezz 😊
ja és itt nem külön vannak a skillek és a karakter tulajdonságok (pl stregh, conc) hanem együtt tehát szint lépéskor még ezen is vacilálni kell
ja és itt nem külön vannak a skillek és a karakter tulajdonságok (pl stregh, conc) hanem együtt tehát szint lépéskor még ezen is vacilálni kell
Kilépni kicsit nehezen jöttünk rá hogy kell:
A chat be kell beírni:
/quit vagy /exit
Már haltunk meg és 10percen át ott feküdt a hullánk csak whisperrel tudtunk beszélni és késöbb rájöttünk hogy így kell újra éledni:
/rttc asszem
A chat be kell beírni:
/quit vagy /exit
Már haltunk meg és 10percen át ott feküdt a hullánk csak whisperrel tudtunk beszélni és késöbb rájöttünk hogy így kell újra éledni:
/rttc asszem
tehát a kasztok itt nem határozzák meg hogy mit használhatsz hanem mindenki csinálhat mindent csak egy harcos kasztnak varázslásra rakni az felesleges skill pazarlás. és új varázslatok úgy tanuéhatsz hogy a városban a pl summoner tanárnál vehetsz varázslatokat de megvan határozva hogy egy varázslathoz mennyi olyan skill pont kell
egy példa:
én csináltam necromancert és alíg vártam hogy idézzek élöhalottat mivel alapból nem tud ezért ahogy össze gyült rá a pénzem rögtön megvettem a minor animation-t de 50necromancer skill kellett hozzá de nekem csak 35volt. így minden szintlépéskor az elkölthetö pontokat a necromanciára rakom.
egy példa:
én csináltam necromancert és alíg vártam hogy idézzek élöhalottat mivel alapból nem tud ezért ahogy össze gyült rá a pénzem rögtön megvettem a minor animation-t de 50necromancer skill kellett hozzá de nekem csak 35volt. így minden szintlépéskor az elkölthetö pontokat a necromanciára rakom.
Ez a karim esett a map alá egy bug miatt azóta se mentem fel hozzá...
Ezen kivûl csak kisseb bugokat találtam.
Ezen kivûl csak kisseb bugokat találtam.
úgy van ha summoner vagy akkor a skill elosztáskor alapból a summoningon van akármennnyi. de ha te barbárt választasz akkor is tudsz rakni a summoningra csak akkor költesz a költhetö pontokból
de ha maget választasz akkor kiválszthatod hogy mi legyen az elsödleges tudomány és mi a másodlagos pl:
egy mage aki elsödlegesen summoner és másodlagosan sorcerey. mert amikor a megídézett impet oda küldöd tankoskodni te hátulról varázsolsz
egy mage aki elsödlegesen summoner és másodlagosan sorcerey. mert amikor a megídézett impet oda küldöd tankoskodni te hátulról varázsolsz
van akko még
Mage, Babarian, Viking, Summoner, Illusionist, Wizzard, Bandit, Berserker, Paladin, és még nagyon sok.
Mage, Babarian, Viking, Summoner, Illusionist, Wizzard, Bandit, Berserker, Paladin, és még nagyon sok.
Annyit tudok most így hogy van a orc,ember több most nem jut eszembe.
Néhányat amit most írni tudok kaszt:
Druida,Warrior,Diabloist,Darkpaladin,Hightlander,Hunter,Engineer stb. ennyi jutott eszembe.
Néhányat amit most írni tudok kaszt:
Druida,Warrior,Diabloist,Darkpaladin,Hightlander,Hunter,Engineer stb. ennyi jutott eszembe.
Ezekröl akarok pont képet csinálni csak most mind a 3server offline-on van.
Ami engem benne kicsit zavar:
kicsit lassan üt
helyekre ha menni akarok pl.városbol ki vagy be az ajtóhoz megyek bejön egy kis ablak hogy loading és után kinyílik csak ki
Amibõl én pénzt tudok szerezni:
Ha meghalunk akkor egy templomnál éledünk újra és mellete vannak gyíkok ha megölünk egyet akkor meg kapjuk a farkukat mait el lehet adni.
Ugyan ez van a kiígyok nál csak ot kígyó bõrt kapunk.
A disznóknál ott sajna nem tom mit kapunk nem tudok még nagyon angolul.
A farkasok valami fogat adnak.
Ami tetszik a zombikban hogy olyanok a zombik amilyen fajok vannak a játékban.
Ami engem benne kicsit zavar:
kicsit lassan üt
helyekre ha menni akarok pl.városbol ki vagy be az ajtóhoz megyek bejön egy kis ablak hogy loading és után kinyílik csak ki
Amibõl én pénzt tudok szerezni:
Ha meghalunk akkor egy templomnál éledünk újra és mellete vannak gyíkok ha megölünk egyet akkor meg kapjuk a farkukat mait el lehet adni.
Ugyan ez van a kiígyok nál csak ot kígyó bõrt kapunk.
A disznóknál ott sajna nem tom mit kapunk nem tudok még nagyon angolul.
A farkasok valami fogat adnak.
Ami tetszik a zombikban hogy olyanok a zombik amilyen fajok vannak a játékban.
ezekrõl hol tudnék vmit olvasni?
van vmi info arrol milyen fajok és kasztok vannak a gameba?
úgy tudom nem.
de szvsz ha nem ugyan az a felhasználó neved mint a pass od akkor csak te tudhatod szal szerintem jó.
de szvsz ha nem ugyan az a felhasználó neved mint a pass od akkor csak te tudhatod szal szerintem jó.
Na én is töltöm lefelé, Lineage2 után ezt is megnézem 😊
késõbb megváltoztatatom még?
beirtam a felhasznalo nevet+passwordomet
az gaz?😊
az gaz?😊
hát olyan kérsédt tegyél fel és olyan választ hozzá amit késöbb is tudni fogsz. pl állatod neve, ilyesmik.
amugy jáccik még vki ezzel?
ti mit irtatok?
most regelek eloszor😊
még láma vagyok
most regelek eloszor😊
még láma vagyok
titkos kérdés
és tikos válasz
(asszem ha jelszó emlékeztetést kér akkor azt a kérdést fogja írni amit te írtál és azt kell válaszolnod amit a másikhoz írtál)
és tikos válasz
(asszem ha jelszó emlékeztetést kér akkor azt a kérdést fogja írni amit te írtál és azt kell válaszolnod amit a másikhoz írtál)
már csak ez kell es töltöm lefele
regelésnél ide mit kell irni?
secret question
secret answer
secret question
secret answer
Hali!
Ez a game tényleg ingyenes? Mert ha igen akkor jáccok vele😊
Ez a game tényleg ingyenes? Mert ha igen akkor jáccok vele😊