123
ingyenes MMORPG
-
Bandeeka #83 akkor majd este
lépek akkor bye -
#82 nekem most mennem kell sajna tanulni :( -
Bandeeka #81 nemakkar vki velem jáccani? egyedül még kicsit furcsa:) -
#80 egy acc-al bármelyik szerverre mehetsz akár van másik serveren karaktered akár nem -
#79 kasztok1
kasztok2
kasztok3
kasztok4
kasztok5
kasztok6
kasztok7 -
#78 Leshy asszem a neve a fajnak és állandóan repül van egy kép ahol írja a fajokat és én a Leshy-ra raktam úgyhogy van róla egy kép is:
itt van róla a kép -
#77 ooo basszus ezt nem gondoltam volna 95kaszt csináltam 7képet amin rajta van az összes kaszt url-el mindjárt belinkelem a képeket csak elötte feltöltöm őket -
#76 szerintem a Pegasus-ra -
Bandeeka #75 igen ezt énis akkartam már kérdezni melyik szerverre menjek -
#74 Srácok!
Csinálna vki egy acc-ot nekem?
Csináltam már 2-őt és semmi választ nem kapok...
Játék már lent van, szívesen megnézném már. (melyik serverre menjek?) -
#73 találtam a neten -
#72 itt egy kép:
-
Bandeeka #71 köszönöm a linket már szedem lefele -
#70 ez megy full sebességen:
http://download.bonusweb.cz/0301f7f6473d15c889be79d01bc8f930/ostatni/SetupRubies095.exe -
Bandeeka #69 nah majd reggel probalkozok
bye jo8
ha minden jol megy akkor holnap elkezdem -
Bandeeka #68 aaah
faxom nemtom leszedni:)
fileplanet-en az osszes szerver full
a tobbi linkrol meg nembirom lekapni -
#67 "A druidának ha úgy tudom"
A druidának ha jól tudom... -
#66 A druidának ha úgy tudom lehet kis farkasa,disznója,és asszem medvéje de ez nem biztos. -
#65 itt vannak képek
Itt van egy:
-
#64 meg a másik hogy pl egy diablo2höz képest elég lassan üt és varázsol de ez végülis nem nagy gond csak az elején volt furcsa. -
#63 még egy apróság:
szintlépéskor miután elköltötted a skilleket rá kell menni lent a train gombra külömben nem jegyzi meg.
amúgy szvsz így is elég jó föleg hogy free de ha ezt a sok loading problémát megtudnák oldani akkor még ütösebb lenne. -
#62 Nekem az egyik server azt irja open megyek rá 2x hogy csatlakozzak erre open-röl át ugrik offline-ra és lent is valamit elkezd írni. -
#61 most úgy néz ki hogy ennyi információt tudunk írni -
#60 ez a #42-re ment ilyen fajok vannak benne. -
#59 Van még elf,ogre,törpe,ork,gnome,ember és még egy faj aminek nemtom a nevét de a varázs kasztokhoz jó. -
#58 ja igen -
#57 /quit ezzel ki lép a gameböl
/exit ezzel a menübe lép -
#56 ha valami még nem világos akkor kérdezz :)
ja és itt nem külön vannak a skillek és a karakter tulajdonságok (pl stregh, conc) hanem együtt tehát szint lépéskor még ezen is vacilálni kell -
#55 Kilépni kicsit nehezen jöttünk rá hogy kell:
A chat be kell beírni:
/quit vagy /exit
Már haltunk meg és 10percen át ott feküdt a hullánk csak whisperrel tudtunk beszélni és késöbb rájöttünk hogy így kell újra éledni:
/rttc asszem -
#54 tehát a kasztok itt nem határozzák meg hogy mit használhatsz hanem mindenki csinálhat mindent csak egy harcos kasztnak varázslásra rakni az felesleges skill pazarlás. és új varázslatok úgy tanuéhatsz hogy a városban a pl summoner tanárnál vehetsz varázslatokat de megvan határozva hogy egy varázslathoz mennyi olyan skill pont kell
egy példa:
én csináltam necromancert és alíg vártam hogy idézzek élöhalottat mivel alapból nem tud ezért ahogy össze gyült rá a pénzem rögtön megvettem a minor animation-t de 50necromancer skill kellett hozzá de nekem csak 35volt. így minden szintlépéskor az elkölthetö pontokat a necromanciára rakom. -
#53 Ez a karim esett a map alá egy bug miatt azóta se mentem fel hozzá...
Ezen kivűl csak kisseb bugokat találtam. -
#52 Régebben csináltunk Adam5-el egy képet:
-
#51 Én diabloist vagyok azonbelül summoner és kardhoz ért.
Eddig csak egy kis impet tudok idézni. -
#50 úgy van ha summoner vagy akkor a skill elosztáskor alapból a summoningon van akármennnyi. de ha te barbárt választasz akkor is tudsz rakni a summoningra csak akkor költesz a költhetö pontokból -
#49 de ha maget választasz akkor kiválszthatod hogy mi legyen az elsödleges tudomány és mi a másodlagos pl:
egy mage aki elsödlegesen summoner és másodlagosan sorcerey. mert amikor a megídézett impet oda küldöd tankoskodni te hátulról varázsolsz -
#48 van akko még
Mage, Babarian, Viking, Summoner, Illusionist, Wizzard, Bandit, Berserker, Paladin, és még nagyon sok. -
#47 Hightlander lehet hogy Highlander most így nem tom. -
#46 majd a játékban :)
nemtudok róla hogy lenne valami fansite vagy ilyesmi -
#45 Annyit tudok most így hogy van a orc,ember több most nem jut eszembe.
Néhányat amit most írni tudok kaszt:
Druida,Warrior,Diabloist,Darkpaladin,Hightlander,Hunter,Engineer stb. ennyi jutott eszembe. -
#44 Ezekröl akarok pont képet csinálni csak most mind a 3server offline-on van.
Ami engem benne kicsit zavar:
kicsit lassan üt
helyekre ha menni akarok pl.városbol ki vagy be az ajtóhoz megyek bejön egy kis ablak hogy loading és után kinyílik csak ki
Amiből én pénzt tudok szerezni:
Ha meghalunk akkor egy templomnál éledünk újra és mellete vannak gyíkok ha megölünk egyet akkor meg kapjuk a farkukat mait el lehet adni.
Ugyan ez van a kiígyok nál csak ot kígyó bőrt kapunk.
A disznóknál ott sajna nem tom mit kapunk nem tudok még nagyon angolul.
A farkasok valami fogat adnak.
Ami tetszik a zombikban hogy olyanok a zombik amilyen fajok vannak a játékban.