Ig Nobel-díjjal jutalmaztak egy élőholtat és Murphy törvényét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy téged gyilkolhatnak meg... teljesen legálisan 😊

Daneeka doki is ilyesmi halott volt a 22es csapdájában, ha jól emléxem. szegény doki, mikor a bajtársaival találkozott, mind csak sajnálni tudta, hogy halott.

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

"A kémiai díjat Yukio Hirose, a Kanazawa Egyetem kutatója nyerte el "galambtaszító" bronz szobrával."

Mi miatt utálhat egy galamb egy szobrot? Esetleg nem tudja lesz@rni. Ha a szobor lesz**hatatlan, akkor a felületét bevonó anyag fontos találmány :-)

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

"elõször sikerült homoszexuális nekrofíliát feljegyezniük a vadkacsák esetében."

Ahhh...

Rincewind
"A csirkék a szép embereket kedvelik"
"Elemzés a birkák különbözõ felszínen való húzásához szükséges erõkrõl"

Halálosak ezek a címek, meg még az a sok baromság, ami itt van. Szivesen megismerkednék ilyen borult emberekkel, biztos jó fejek. 😄
Darth Sith
nemierõszakolhatsz.. 😄 végülis egy halottnak kétlem hogy sok vonzereje lenne.. 😄DDD

Nem a lényeg, hanem a fontos!

zippofcy
Sorozatgyilkolhatsz !!! 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

[HUN]PAStheLoD
igen?? 😊 lopsz csalsz hazudozol és ki volt az Hát 1 hulla 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

nem kapsz munkanélküli segélyt, táppénzt, nyugdijat, ingyenes korházi ellátást, bármilyen hivatalos papir kell gondba ütközöl...