A.S.K. Homework Rail Runner

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gregorius

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

12346
jut eszembe: actor.. olyasmi mocorgás simán jó lenne a lakásokba😊

12346
tényleg jó lenne egy itthon játszódó autós gém. legalább megismernék "csodálatos" országunkat😊
vmi driver féle kéne vagy nem tom😊

ja meg nekem egyik vágyam egy olyan prg (vagy akár gaménak is nevezhetjük), amiben egy kisebb kerület félében lehet bolyongani, minden házba be lehet menni, lehetne a berendezéseket amortizálni, természetesen autókázni is lehetne stb stb😊 vagy akár csak egy háztömb is elég. na mind1. ez picit off volt😊 de sztem ki lehetne alakítani belõle vmi használhatót is

zippofcy
Keszitsetek hozza palyakat, Tibiek meg majd berakjak a kesz jatekba azokat amelyek nekik tetszenek

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

frankooo

football without ultras is nothing

Taranov
Jó lenne egy jó kis Magyarországon játszódó autós/kamionos/taxis játék 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Alexease
M. Tibor
A Rail Runner volt az elso jatekunk, amivel a tudasunkat kiprobaltuk, hogy kepesek vagyunk-e jatekot kesziteni, ez meg a 98-as evben volt. 😊 Valoszinuleg befogjuk fejezni es kidobjuk a netre ingyen.

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)

M. Tibor

(Most mar tudom, hogy nem letezik 100% csak 120%)