451
Szal...
-
#44 Na nekem ez a file hianyzik o-ffx2.041 valaki tudna segiteni nekem megszerezni?? -
#43 Azért érdekes volna valóban, ha Yuna, mindazok után amin végigment az előző részben, a Yevonistákat választaná ! Jah kérem, az ártatlanság vélelmének is van határa ! :DDD -
#42 Kipróbálom, én ezért mentem a chapter end-eket külön save-re ! -
Ramza #41 Én is a Youth League-et választottam :)
Nem volt nehéz döntés... Azért kiváncsi lennék, hogy miben változik a történet, ha a másik oldalt választod. -
#40 Főleg az jó, hogy vannak benne szabad döntések, mint hogy pl. a New Yevon-ban (dögöljenek meg mind, már az előző részben is rohadékok voltak, csak a név változott), vagy a Youth League-ban bízol meg jobban ! Szeretem, ha hagyják, hogy magam ismerjem meg az oldalakat és magam döntsek a saját megítélésem szerint ! Ez nem volt eddigelé túlzottan nagy szokás fő szálon az FF-ekben... -
Ramza #39 Egyetértek.
Elsőre nagyon szenvedtem. Két órát játszottam és nagyon csalódott voltam.
Aztán tegnap nekifeküdtem, toltam 8 órát egyhuzamban és nagyon bejött.
Vannak hibái, de összességében nagyon rendben van. A non-lineáris játékmenet pedig über! -
#38 Jó ez a gamma. A legnagyobb hátránya az előnye, miszerint soxor ismert terepen mozgunk, ez néha jó, néha uncsi. Kicsit rózsaszín barbie-sra sikeredett, női főszereplőkkel, old style Charlie's Angels stílusban. Ettől függetlenül akinek beveszi a gyorma a lányosra sikerült színkavalkádot (ami e mellett még igényes és a JRPG-khez szokott szemnek talán nem is olyan giccses), annak be fog jönni.
Az tuti, hogy megint új standardot állítottak fel vele, már ami a minőséget illeti ! Nagyon igyekeznie kéne bárkinek, hogy csak megközelítse ezt a szintet manapság... -
#37 Final Fantasy X-2 (c) Square Enix *NTSC* *FULLDVD* - Orgasm
Ez kell legyen a neve es akkor tutti full a dolog angol. -
fucko #36 Nekem lent lesz estere,mar tegnap este ota jon lefele es az a konyvtar neve hogy:Final_Fanatasy_X-2_USA_Ps2_Dvd_Orgasm
Hat nagyon remelem hogy az USA jelzes ellenere nem lesz vmi gaggyant japo:) -
#35 Hya kigyut... de meg nem tudom majd jaccani csak egy het mulva ha haz ajovok :) -
Gábor #34 Lokalizált magyarra ;) -
fucko #33 ami kijott nforceon az angol verzio? -
Gábor #32 Meg kell tanuljak japánul, mert nem fogom kibírni, hogy a japánok már játszanak vele! -
#31 Alitolag olyan hangulata lesz ami eddig egyetlen FF reszben sem volt. Ugye a masodik kepre nezve nem is csodalom :) -
Gábor #30 Sajnos én ebben a 1/2 évben kételkedem, nem is tudom miért...:-/ -
#29 nekem,asszem az intro van meg,brutális!!! megvan a ff feelingje,és gyönyörű! könnyet csal az emberfia szemébe... -
rolika #28 jól emlékszel...
félévre rá usa, megint félév eu :( -
Gábor #27 DURVA JÓL NÉZ KI!!!
Mikor lesz? Jól emléxem: jövő nyár Japánban? -
Ha! FFXII kepek! -
#24 Ahm .... megjelent!!!
PlayStation2 Final Fantasy X-2 (c) Square Enix *NTSC* *FULLDVD* 70x50 MB ORGASM -
Gábor #23 Gamespottól jó kritikát kapott, már alig várom! -
#22 Most néztem meg pár ingame video-t. Hú, de megjött a kedvem a játékhoz! /:| -
#21 Naszal :)
Meseli most japan haver hogy elemnt ma a botba es mar ki vannak teva a FFX2 DVD-ek a polcra :))) Igaz meg nem lehet megenni naluk amolyan csabito lehet nincs is benne a jatek :) Aszonta hogy ott nyaladzott a haverjaival a bolt elotti kirakatban :) Mondjuk en is ezt tennem :)))) -
#20 Gut gut. -
#19 Na nem is miattad kérdeztem. ;)) -
#18 NTSC de engem mesz nem erdekel hogy Pal es vagy NTSC mert ... na tudod te miert :)))) -
#17 PAl, vagy ez még csak NTSC USA? -
#16 Nos gyerekek mar csak korulbelel masfel het es hopp megjeneik a varva vart gem! A Square oldalan mar lehet latni csomo infot a gamarol! Nagyon varom ma'! -
#15 aszal akkor szeritetek kijaza csaj akit Tidus atolel??? -
#14 nem igaz! -
#13 T610 ?:) -
#12 Ez a telóm logója, pontosabban a témája!! :))) -
#11 Nemigaz hogy senki sem ir ide :(( -
#10 jobb oldalt:média,videok. -
Ez se semmi
-
#8 Ha' me oritsenek meg !!!!! Megorulok ha nem Yuna-e lesz Tidus!!! -
Mijazisten ez?!?!?!?!?!? -
#6 ffx_another_story.avi
hogy a turoban toltom ez le mert nem engedi :((( -
#5 ffx2 videok -
#4 Orommel jelentem hogy beszelgettem egy japan csakoval egy chaten aki mar jacca a FFX2-ot es Auron is benne lesz szal rula gama lesz!
Tobbekozzot elmeselte hogy a jatek hihetetlenul jo lesz es felulcsatazza az elodjet! Alitlag egy darabig a jatek non-linear lesz magyaran azt csinalunk amit jonak latunk!
Minden szereplo viszater beleertve Seymour-t is:)
Sok koze lesz az elodjehez szal aki nem jaccota az X-et az surgosen fogjon hozza!
Az oszes helyszin nagyabol benne lesz a jatekban es feny derul par megvaloszolatlan kerdesre is.
Csomo szorny benne maradt de az Aeon-ok kicsit valtoztak csak.
Alig varjuk!!!