451
Szal...
-
Cloud Strife #451 Nekem jó ígyis.Angol szakon vagyok szal no problem.Egyébként kössz. -
#450 nem kizárt,én legalább +probáltam:D -
fanatifo #449 gondolom magyarul kelett volna neki:) -
#448 itt van minden csak szétkell dikháznie:D -
Cloud Strife #447 Sziasztok.Valaki nem tudna adni a Final Fantasy X-2 höz végigjátszást vagy egy kis segítséget mert elakadtam.Akinek megvan vagy tud segíteni az pls szóljon.
E-mail címem: [email protected] -
#446 CSak vmikor október végén, november elején -
Alien1024 #445 final fantasy xii mikor jelenik meg??:P -
cserpak #444 Gebe7636, nekem a final fantasy x van meg most néztem szét a neten és én nem találom ezeket a bios fileokat, ha lehet elérést dobnál priviben, vagy e-mailen elküldenéd nekem? Köszi. -
#443 jó nekem másolt lesz, mármint torrentel letöltött -
Ersiman #442 Ezek jók, rakd be a BIOS könyvtárba aztán a confignál válaszd ki amelyiket használni akarod. Ha az FFX-2 amit letöltöttél NTSC-s akkor lehet hogy jó ha amerikai biost választasz, de nem biztos. Mint írtam nekem az eredeti PAL lemez nem indult. -
#441 az hogy attol lenne valaki visszamaradott,nem tudom.
De van a PS2 emulálotor topicban egy Penge,akinek állitolag megy valamijen játék rajta (de, hogy a FF X-2 az,azt nemtom).
-
#440 fatteromék nem engedik. Azt mondják ott a számítógép játsz azzal. Ezé vagyok én visszamaradott. -
#439 hát 2 év alatt igazán összejöhetet volna egy PS2re -
#438 na bocs hogy fölkaptam a vizet és hogy egyfolytában írogatok de azért 2 éve várok már erre és most szenvedhetek is vele. Ezt találtam a neten:
scph39001.bin
scph39001.MEC
scph39001.NVM
scph10000.NVM
scph10000.bin
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.ROM2
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.ROM1
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.NVM
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.EROM
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.BIN
rom1.bin
PS2 Bios 30004R V6 Pal.NVM
PS2 Bios 30004R V6 Pal.MEC
PS2 Bios 30004R V6 Pal.bin
Ez jó vagy nem? -
#437 de basszus én nem akarok venni ps2-t!! Direkt azé akarok emulátorral játszani! a haverom ps2-jét ami nincs kicsippelve meg nem akarom a gépemre kötni!!! -
#436 hellóka megint én vok! Találtam a neten egy SCPH-5500 bios-t. Az szerintetek jó lesz a játékhoz? -
#435 :D mit kapod fel a vizet??? Komolyan vetted, hogy ki kell szedni egy ps2-ből??? pff
Ps1 emuhoz is kellett bios, ehhez is kell, csak keresni kéne könnyen találhatsz LOL
-
#434 A KURVA ANNYUKAT A BUZI FASZCOPÓ GECILÁDÁKNAK!!!!! AZÉRT EMULÁTOR HOGY SZÁMÍTÓGÉPEN LEHESSEN VELE JÁTSZANI!!!!! HÁT MENJENEK A BÜDÖS PICSÁBA!!! -
#433 feltétlen kell !
már elég olcsón lehet kapni. szétszeded, kicibálod belőle a biost, amit beleraksz az emuba, a többit meg kidobod. tuti fog menni ilyen ratyi minőségben mint a videon :PPP
-
Ersiman #432 Biztos hogy kell. -
#431 most olvasom az emulátor irományait. Ugye nem kell hogy legyen egy ps2-m mert nincs bios fájlom és nem tom honnan szerezzek. Kell az egyálltalán? -
#430 Hát ja a hang egy kicsit selejtes, de többet nem naon lehet várni egy emulátortól. -
#429 ez egész jól fut, hang kicsit repedtfazék, de tűrhető -
#428 http://www.pcsx2.net/videos.php Ezen az oldalon van egy torrentes videó arról hogy hogy megy rajta a játék. -
#427 A programban egyéptként is vannak patchek. Még az FFX-2-höz is. -
#426 Még nem egészen töltötte le a gép mert a franciát meg az olaszt 200-an töltik föl, de az amcsit csak 10-en. Remélem menni fog mert én naon szeretnék játszani má vele. RIKKU 4 EVER!!!! -
Ersiman #425 Ha sikerül írd meg milyen beállításokkal megy! -
#424 hát remélem nekem menni fog. Lehet hogy a másoltat viszi csak de az meg hülyeség lenne. Mindegy. Addig próbálkozok amíg nem sikerül, mert a szüleim nem engedeik se a játékot se a ps2-t megvenni. Szóval nekem csak marad a Torrent meg az emulátor. Már 2 éve álmom hogy tudjak vele játszani és most szenvedhetek legalább vele. -
Ersiman #423 Hát nekem nem sikerült elindítani emulátorral az eredeti lemezt :( -
#422 Eléggé képben leszek a történettel mert a haverommal má végigvittük a 10-et. Gondolom az egésznek az a lényege hogy Yuna meg akarja keresni Tidus-t hogy újra együtt legyenek, de közben kiderül, hogy majdnem ugyanaz ami megtörtént Yunával és Tidussal az megtörtént Suhyinnel és Lennel csak őket lelőtték. -
#421 Pcsx2 0.9.1-t használok majd és a leírásához külön odaírták hogy már annyira följavították hogy megy rajta az X-2 úgy mint a fízfolyás. Ha tudok majd vele játszani akkor ha valahol elakadok majd szólhatok ide segítségért, vagy keressek egy nyomorult végigjátszást? -
Ersiman #420 Nem kell, csak jó ha képben vagy a történetet tekintve, de külön játék. Azért az emulátoros játékra kíváncsi leszek :) persze ha valami erőműved van otthon akkor lehet hogy jobb lesz mint egy diavetítés. Egyébként mostmár valóban megfizethető a PS2, gyakorlatilag egy középkategóriás videokártyával van egy árban, és van néhány játék amiért valóban érdemes megvenni. -
#419 nem,nem kell a X, viszont egy PS2 annál inkább, emuval semeddig sem jutsz -
#418 végre sikerült! Megszereztem Torrentel és találtam egy emulátort is mivel hogy én pc-n nyomom majd, de ugye nem kell a sima 10. rész az X-2-höz? -
Ersiman #417 Néha olcsóbban is találni konzolboltokban, persze ez csak akkor jó ha budapesti vagy és van időd utánajárni. Én ha jól emlékszem 3 ezerért kaptam a Joeystationban. Esetleg érdemes lenne hétvégén a PeCsában próbálkozni. -
#416 Én anno 14990 huf-ért vettem meg.Ha másképp nem tudod megszerezni vedd meg.De csak akkor ha neked jó egy "FFX kiegészítő"mert számomra az. -
#415 egy darab amerikai nyelvű torretet találtam de azt is kb 6-an töltik föl.
Interneten meg tudnám venni 6000-ért, de nem tom hogy érdemes-e. -
#414 marad a torrent sztem, vagy szerezz egy PS2-game iró ismeröst...Valami aprohirdetesben; a neten... -
#413 jó. én torrentre gondoltam de amit ismerek azt mind kevesen töltik föl
-
#412 Net, ismerös, bolt :-P