Homeworld 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem értem, miért mondja mindenki, hogy sietni kell? A gép flottájának mérete nem attól függ, hogy mennyi idõt hagyunk neki építkezni, hanem hogy mennyit hozunk át. Pl. volt nekem két Battlecruiser és a gépnek volt öt. Átírtam az ezt tároló fájlt és adtam magamnak tízet. Erre a gépnek több mint húsz lett... szóval lehet csalni, de nem érdemes.

Plusz az állítás, miszerint nincs benne szuperfegyver rossz mert van, de nem lövöm le a poént (nem Cataclysm-szintû istencsapás, de két lövéssel kinyír egy Battlecruiser-t).
Mivel a véleményemet már leírtam más fórumon, ezért csak annyit mondok, hogy egyet értek teljes mértékben az 5#-ös hozzászólóval.

Viszont nekem nagyon tetszik, hogy a hajók modulárisak, és külön részeiket külön meg lehet bénítani.
Kiadhatnák az engine-t és lehetne hozzá játékmenetet és pályákat csinálni. A legtutibb gáme lehetne😊))

Unalmas perceimben beirom ide a véleményemet errõl a gaméról. Az egyet nagyon szerettem, de nem nyomtam végig. Nem volt türelmem hozzá mert szerintem elég nehéz volt. Valahol ott vesztem el ahol egy aszteroidát tettek a hajóm elé a föld felé vezetõ úton. Folyamatosan épült már le addigra a haderõm.

A kettes kb. 10 percet volt fenn a gépemen! A grafika megállt az elsõ szintjén ami nem rossz, csak akkor mit csináltak a fiúk ennyi ideig? Biztos a történeten agyaltak hogy vajon hogyan lehetne ugyanazt csinálni mint az egyben. Az intróból kiderül hogy nahát.. találtak egy hiperhajtómûvet és nahát.. a gonoszok is egyet (mintha ezt már láttam volna valahol). Mikor megláttam hogy az anyahajót kell tesztelni az elején ugyanúgy mint az egyben hát fordult 90°-ot a gyomrom és úgy töröltem le mint a szart. Ja és egy dX-7-es grafikai motorhoz minek kell dx-9 A vagy B -már nem emlékszem-?

Éljen a marketing és a vakítás...
support fregatt, repair corvette (voltak az 1.-ben)

Davidus
Ez nem rts...

V9ykn8_TZL0

N.E.O.!!!
Úgy értem csináljon ennél jobb RTS-t még ha az az õskorban is lessz. Nekem ez csak stratégia mint a SC4 vagy C&C generals.

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Azért az úgy elég húzós lehetett... Erõsen limitált a hajótípusokból gyártható maximum no meg az erõforrások is, ha mindent gyártani kell. És bomber+interceptorból is csak 80 lehet összesen, szóval azért kíváncsi lennék, hogyan csináltad meg azokat a pályákat, ahol szinte folyamatosan jönnek a lelõni (elfogni) valók, fõleg a vége felé. Pl. a meteorok eltakarítása, vagy az anyahajónak ütközõ golyó. Ez utóbbinál eléggé nagy szükség volt a 100+ ion fregattra és 20+ destroyerre. Ha csak a megengedett maximummal mész erre a pályára, akkor azokat az ellenfél hajói simán szétszedik, a golyó közelébe se jutnak... Viszlát anyahajó...

Az elsõ mondat végén: ?

Ebben is a salvage-corvettek aktív használata az egyetlen és üdvözítõ megoldás, vagy itt azért más lehetõség is van. Az 1-ben csak az nem tetszett, hogy szinte csak sc-t kellett gyártani, no meg a limitekig a többit, a flotta nagyobb felét az ellenfelektõl kellett begyûjteni... És ebben az esetben már nem gond, ha az ellenfélnek kiapadhatatlan a resource-forrása😊 Csak ne legyen nagy sorban-állás a dokkok elõtt.

a hw1 az egyik kedvenc jatekom maig, meg is vettem. de a kettonek sajna olyan szar a jatekmenete, meg csak ki se irom cd-re, hamar torlodott.
RangeR
A Blizzardnak annyi köze van ehhez,mint kb.Árpád fejedelemnek Orbán Viktorhoz,és annak meg meggyessihez.Amúgy szeretem a Homeworld-öt,de hová kellene belehúznia a Blizzardnak!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

[NST]Cifu
Pause már az elsõ részben is volt...
Használni is használom, de személy szerint eléggé nevetségesnek tartom, hogy egy RTS-nél folyton meg kell állítani a játékot, hogy normálisan lehessen játszani...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

van benne pausa, gondolom rájöttél 😊 az azért nagyban segít, anélkül esélytelen játszani

[NST]Cifu
Akkor most jöjjön egy negatív kritika, de elõrebocsátom, hogy nagyon nagy Homeworld-fan vagyok, és a HW1-et a mai napig is a legjobbnak tartom ebben a stilusban...

A hangulata erõs közepest érdemel csak, mivel messze nem olyan magávalragadó a történet, mint az elsõ részben az anyavilág keresése. Szósznak elmegy, de messze nem olyan csípõs, mint a HW névtõl várna az ember...

A játékmenetet én keményen lepontozonám, iszonyú kapkodós, tisztára mintha multiban nyomná az ember. Nincs idõ rendes taktikázásra, ezért aztán az ember arra kényszerûl, hogy folyton-folyvást újrakezdja az adott küldetést, okulva az elõzõ próbálkozáskor kitapasztalt hibákból. Ez tán még jó is lenne, de amikor egyik-másik küldetést már 10x kell újrakezdenie az embernek, akkor bizony ízes szavakkal kezdi illeti a Relic-es fiúk/lányok felmenõit.

Ez nem stratégia, ez tiszta RUSH. Mindent azonnal, és mindent gyorsan kell csinálni, mert elveszel.

Egyedül a grafikán nehéz fogást találni, tényleg nagyon szép, bár a narancsszörp ûrháttér eléggé nevetséges...

Egy szó mint száz, idén két nagy csapás is ért: elõszõr az IG3/Galaxy Andromeda-t lelõtte a CDV, aztán pedig oltári nagy csalódás lett a Homeworld 2.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

N.E.O.!!!
Nagyon fasza játék. A blizzard kezdhetne belehúzni.

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

A játék szerintem is király, csak kár hogy néga kifagy és hogy a gépnek általában nem kell nyersanyag a kampányban, hogy építsen. A grafika tényleg gyönyörû.

War. War never changes.