DVD vs. computer vs. XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegyél egy 82cmes TV-t és EGy DVD lejátszót és 100 ért van már 600 wattos házimozi erõsítõvel összesen 250bõl kijön bõven
és mennyibe fájna egy ilyen felpatchelt XBOX 5.1-es hang szettel?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Igen. Amúgy Dolby Digital az XBOX.
házimozit nem érdemes 250alatt venni mert csak recskázás lesz a vége...
valami 2 komolyabb álló hangfal+xbox(mondjuk elég félmegoldás Xbox erõsítõnek...) esetleg és késõbb bõvíteni
valami 2 komolyabb álló hangfal+xbox(mondjuk elég félmegoldás Xbox erõsítõnek...) esetleg és késõbb bõvíteni
\"Life is around you and in you.\"
Szó sincs róla, az én házimozim Philips, 5.1-es persze, 100 ezer volt, de van Philips 70 ezertõl fél millióig.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
a dolgozó szobában maradhat a gép, csak kell venni egy 10méteres kábelt, és beledughatod a tévédbe - nincs ventilátorzaj
dimarson... haha
ha ilyet akarsz venni, akkor hagyjuk a témát >😊
ha ilyet akarsz venni, akkor hagyjuk a témát >😊
megerdemled, ha nem nezel divx-et, ugyanis a te bajod
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Lehet venni mini-PC-t is
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ja nem tudom hogy DIVX volt-e a topic témája....én elvbõl nem nézek divxet a minõsége miatt, egyébként a PS2 is viszi meg az X is...mediaplayerrel
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
sztem a számgép legyen csak a dolgozó szobában...ne az legyen a DVD lejátszód, fõleg hogy manapság már 3-4 ventillátor kergeti benne a levegõt nem kis zajt okozva ezzel...letölteni, írni, videot szerkeszteni jó stb
aztán a nappaliban egy manapság már fillérekért beszerezhetõ... DVD lejátszón megtekinthetõ
nekem már rég van PS2-m úgyhogy azon DVD-zem, de ezért ne vegyen senki konzolt, mert az igazán játékra készült
aztán a nappaliban egy manapság már fillérekért beszerezhetõ... DVD lejátszón megtekinthetõ
nekem már rég van PS2-m úgyhogy azon DVD-zem, de ezért ne vegyen senki konzolt, mert az igazán játékra készült
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Xboxhoz még kell ám vagy egy dvd szett vagy pedig egy flashelés + mediaplayer páros is, ami plusz 7-10 ezer kb.
Viszont vannak rá fasza játékok.
Dvdbõl meg messzire kerüld a Dimarsont, szerintem szarok.
Mondom ezt azután, hogy most ment tönkre a DM350-es Dimarson lejátszóm, ráadásul a barátnõmnek is ilyen DM500-as Dimarsonja van és jópár biztonsági mentés filmet nem vitt, amit a DM350-es igen. Ráadásul szagatja a svcd-t.
Viszont vannak rá fasza játékok.
Dvdbõl meg messzire kerüld a Dimarsont, szerintem szarok.
Mondom ezt azután, hogy most ment tönkre a DM350-es Dimarson lejátszóm, ráadásul a barátnõmnek is ilyen DM500-as Dimarsonja van és jópár biztonsági mentés filmet nem vitt, amit a DM350-es igen. Ráadásul szagatja a svcd-t.
no akkor
házimozi + hangfal szett (dimarson 50e)
konzol (50e)
számítógép (c800 + Gef2MXTVout+DVD 50e??) (monitor van)
no akkor szerintetek melyik?
házimozi + hangfal szett (dimarson 50e)
konzol (50e)
számítógép (c800 + Gef2MXTVout+DVD 50e??) (monitor van)
no akkor szerintetek melyik?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
házimozinál egyébként a hangfalak eleve legalább 200e (80e erõsitõ, +120 hangfalak)
dvd lejátszó 25e ft a legolcsobb
konzol 40-50e, használtan vmivel olcsobb
számítógép videókártyával, minimális monitorral, stb. 150e ft
de azon le lehet tölteni dvdfilmeket, plusz manapság egy dvdiró 30e ft
kinek mi a jó
konzol 40-50e, használtan vmivel olcsobb
számítógép videókártyával, minimális monitorral, stb. 150e ft
de azon le lehet tölteni dvdfilmeket, plusz manapság egy dvdiró 30e ft
kinek mi a jó