82
N-Gage és ami mögötte van
-
#42 hi honnan lehet letölteni az n-gagehez játékokat?:)
privibe linket htxx -
Shadow_THH #41 nyem :D -
#40 Apro UP:)
Volt valakinek olyan gondja, hogy ha elindul a rádió, akkor lefagy az egész és újraindul?:)
-
Shadow_THH #39 sziasztok -
#38 Na hi!
már jó idelye használom és nagyon kira.
most telepítettem fel a feltört játékokat(2. tartok) és jól működnek.ajánlom mindenkinek. -
#37 www.n-gba.com
nekem nem műxik, most kamuzol?
Adjatok má letöltőhelyet plz -
#36 3650-essel is lehet multizni? -
#35 Ha jól tudom a 6600 se tud mindent mert abbol is hiányzik a 3d chip. -
#34 Hát pl. letöltöd, már fel van törve az összes :P www.n-gba.com asszem a cím.
Érdekes helyzetben van most az N-gage, most hogy a népek rájöttek, hogy a 6600 és a 3650 is tud N-gage gamékat futtatni. Na jó a 3650 nem tudja az összeset mert nem elég hozzá a belső mem, de biztos találnak rá megoldást. -
Devilgold #33 Sziasztok !
Ki tudná nekem megmondani, honnan tudnám megszerezni olcson a játékokat az N-gage-hez?
Aki tud kérem segítsen.
Előre is köszönöm.
Email:[email protected] -
#31 BORZALMAS... A HANDHELD JATEKIPAR SZEGYENE... :)) -
#30 Tegnap volt a kezemben ez a szörny kőkemény 4órán át nyúztam.Hát mit ne mondjak... Inkább akkor már gameboy + valami telefon. Elég rusnya darab és telefonálásra tök alkalmatlan. Játékra meg ugye ott a GBA. Szvsz aki megteheti és van annyi pénze,hogy ilyen dolgokra dobálja az vegye meg. Másnak NAGYON nem ajánlom. -
#29 Mer az index is le van penzelve :D -
#28 "Anglia után az USA-ban sem sikeredett túl fényesre az N-Gage debütálása, ugyanis kevesebb, mint 5000 példányban ment el a Nokia sikervárományosa. A Nokia mindenesetre továbbra is optimista.
"
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Cat #27 főlapra is kikerült cikk, ha vkit érdekel
http://sg.hu/cikk.php?cid=29310 -
#26 Hát, a hírek szerint elég gáz rajtja volt az N-Gage-nek. Nem mintha különösebben érdekelnének a handheld cuccok, de valahogy jogosnak tartom. -
#25 tedd fel a cdről a nokia audio manager 3.0-at akkor tudsz rá rakni mp3-at.a játékot még nem tudom,hogy lehet rárakni.az alapból hozzá járó snowboardos játékot úgy tutodo elindítai,hogy minden kérdésre NO-t mondassz és 3-4 ilyen után tudsz váalsztani,hogy chat,BT kapcsolat,flo,vagy maga a játék Flo boarding.arra rányomsz és mehet a snowboard 3d-ben. :) nekem nagyon bejön. -
#24 http://index.hu/tech/mobil/ngage1007/ -
#23 a index szerint király
-
hzx #22 Sega GameGear vagy Nintendo GameBoy? :) Egzébként kártyás/3d N-Gage játékot próbáltál már? -
#21 Hát én inkább kihagyom ezt a gépet :)) Inkább egy gba sp, vagy esetleg ez a GP 32. -
Cat #18 milyen memóriakártyát lehet bele rakni? -
#17 Nem csak itt, a vilagon. Nagy eges , en ki se adtam volna:DDDD
-
#16 ez úgy halott, ahogy van legalábbis Mo-on....89e a gép és 16e egy gamma:) -
#15 valszeg 89be:) -
#14 Telefonalas kozben csoppet ego a dolog:DDDDD -
#13 Jujj ilyet ember kepes venni?:DDD
Atvagas az egesz:) -
#12 És mennyibe került? -
#11 1 óra megvettem.Bárki bármit mond nagyon DURVA! :D
ha megszokod a fogását akkor nagyon jó.30 mega memoria van benne alapból,1 snowboardos játék van hozzá alapból(ahoz képest,hogy ingyen van elég jó game),multi CD,USB kábel,meg valami olyan kábel amit bele tudsz dugni a HIFIbe és fel tudsz venni zenét(?)(ezt nem vágom)
majd még írok. -
#10 A lapján van néhány videó a gamékról. Nem rosszak így ránézésre de ezt ki kell próbálni. -
#9 Bukta lesz, de ezt már jó régen megmondtam. :) -
#8 bukás -
#7 Szerintem olyasmi bukta várható, mint az 5510 esetében. Ha handheld akkor GBA:SP. Igaz, hogy nem lehet vele telefonálni, de arra ott a telefon... -
#6 Elég ha rákeresel a Google-n vagy az Altavistán az N-gagere... Már majdnem minden nagyobb gamer lapon írtak róla. -
#4 linket tudsz adni? -
#3 Nekem nagy reménységem volt ez a gép, nagyon vártam. De most ahogy olvasom a teszteket mindenhol (nem csak az általad írt 2 címen), nagyon lehúzták :(
Mint telefon pl. azért sz@r, mert úgy kell tartani mint egy taco-t :D szóval élével a fejed felé, stb...
Mint játékgép pedig azért, mert fele akkor a képernyője mint a GBA-knak, a világítás rohadtul eszi az aksit. szét kell szerelni az egészet, ki kell szedni az aksit ahhoz, hogy berakd egy játék flash-cardját. A gombok túl kicsik (szerintük), és a játékok se nagyon győzték meg a tesztereket.
Szóval én nem valószínű, hogy veszek, pedig nagyon akartam. Azért persze majd kipróbálom valamelyik ilyen bótban, ha lehet mert kíváncsi vagyok. -
#2 egy teszt a mobilról:
http://www.mobile-review.com/review/nokia-ngage-en.shtml
játékokról:
http://www.mobile-review.com/review/nokia-ngage-3.shtml -
#1 tesztet vagy egyebet tudtok e?