82
N-Gage és ami mögötte van
-
#82 Ha valakinek van egy és el akarja adni, lehetőleg a gyári összes cumóval (doboz és könyv is érdekel), az jelezzen - vmi emberi, ésszerű, érzelemmentes és nem pofátlan árban kiegyezhetünk. :) ;) -
#81 Www.Dotsis.Com -
#80 Www.Nokiaprogramok.Hu -
zoolee #79 Hali, sima n gage ra kéne mp4 lejátszó..THX. -
Shadow_THH #78 beviszed szaküzletbe -
#77 pl. add el nekem! 2999Ft-ért megveszem! -
#76 Sziasztok van egy n-gage teló, és nem akar menni, bejön a menü és akkor kiirja hogyí új üzi jött, és utána teljesen elszál a telefon, nem reagál a gombnyomásokra, próbáltam nokia pc suite-el usb kábelen de nem ismeri fel (drivert nem találok) csak a telóban lévő memkártyát látja, de ott virust jelez (SymbOS/CommWarrior.C.worm ezt irja a NOD32), próbáltam formatálni, meg memkártya nélkül de ugyanaz, valószinüleg a telón is rajta van a vírus
a neten láttam hogy van egy reset kód *#7370# amit kipróbáltam de semmi változás, ha tudtok segíteni vagy pármi ötletetek van irjatok, előre is köszi. -
#75 Jó nem érdekes ott a nintendó ds ^_^ -
#74 ugye úgy érted hogy színekkel van a baj? :)
nekem is ez van "néhánynál"
Azért van ez mert az Ngage 4096 színű a 6600 pedig 65536.
Megoldás nem létezik, viszont van egy Colorfix, amivel elvileg megoldódik a probléma, hát nekem nem oldódott meg... -
#73 Nem tudtok olyan oldalt ahol vannak peccsek (hogy az ngage játékok fussanak nokia6600on mert csak néhány fut jól) fontos lenne. -
#72 Nekem nokia 6600am van, az n-gages játékok nagy része játszhato rajta, mégis általában azt mondom hogy játékra ott van nekem a nintendó ds. -
Shadow_THH #71 zoolee gtfo -
zoolee #70 16 os gyári kari???höm...
-
#69 P.ü. ment. -
#68 Jah csak nem fogok ujat találni,ugyhogy leírhatod. -
#67 Feleslegesnek tartottam az árat leírni, mert QD-t akarsz és újat. -
#66 ÉS ingyen adod vagy mi? -
#65 Nekem Classic van eladó 256 Mb-os MMC kártyával + a 16 MB-os gyári kártyával, !2 hónapos! új aksival, dobozos, tartozékaival, de használt.
-
#64 Hali!
Hol tudnék vásárolni zsír új n-gage qdt? -
#63 üdv! lehet ehhez a telefonhoz usb-n vmilyen hordozható billentyűzetet csatlakoztatni? és esetleg bt-osat? az eredeti kihajthatós nokia billentyűzet megy vele? mi a reális ára egy efféle eszköznek manapság?
előre is köszönöm az infokat!
-=ZR=- -
#62 Köszi akkor lehet hogy a software lesz a hiba. -
Shadow_THH #61 1) sokat dobáltad a telót -> owned
2) szoftver frissités -
#60 Sziasztok ,ha még egyáltalán valaki olvassa! Lenne egy olyan problémám hogy a pc nem ismeri fel a telefont usb-n ,pedig a telefon kijelzi hogy csatlakoztatva van az usb! Vagy csak akkor ismeri fel ha memóriakártya van benne ? Bár ezt kétlem! -
Shadow_THH #59 én egyet sem
igaz az enyém páratlan is :CC -
zoolee #58 Ühh nekem van egy régi n-gage -em szürke .
És Nem tom ti hogy vagytok vele de én eddig össz vissz 4 darabot láttam a magamén kívül.
-
Shadow_THH #57 de kivéve amit épp használ, tehát az os fileokat -
xKex #56 és olyat nem enged törölni, amire szükség van? -
Shadow_THH #55 van progi is de én kézzel szoktam sokkal jobb
kb fél megát szivfájdalom nélkül ki lehet dobálni róla ugyanis a z:\ meghajtóján a rom-ban benne vannak alapból -
xKex #54 ja és hálás lennék egy magyar nyelvű kézikönyvért(e-bbok) -
xKex #53 ja és a teló memóriájában lévő fölösleges fájlokat nem lehet valamilyen progival kipucolni? -
xKex #52 az mitől lehet h adatkábelle nem ismeri fel a telót a gép?? -
xKex #51 24-25 ezer
ahpgy nézegettem ennyiből már lehet kapni tartozékokkal! -
ps two #50 mennyit áldoznál rá? -
xKex #49 vennék n-gage classicot, minden gyári tartozékkal
mail: [email protected] -
Shadow_THH #48 az alap memória 4093 kb + 379kb ram csácsénak + 18176 kb rom
csak elfelejted hogy létezik pluszban memória kártya (alapba 32 megásat adnak) -
#47 "töröljek"
Nem vagy elég következetes... Igénytelen. :p :D -
#46 A telefon memóriája nem csak 3,4 mega? ha oda akarsz másolni sokat, akkor jóhogy nem lesz elég memória :)
más kérdés: mi a különbség az N-gage és a QD között? -
Shadow_THH #45 nem volt virusos. ez gyakori eset
szar a memória kártya vagy csak kisebb hibák vannak rajta. próbáld meg kivenni és ujra betenni, ha meg sokáig nem javul meg akkor formázd meg valahol a memória kártyát (egyébként 99% hogy egyből elindul a telód ha kiveszd a kártyát hiba nélkül)
nm szal nyugi ez nem virus, majd hozzászoksz ha sokat cserélgeted a kártyát :) -
#44 Hái' mindenki! Van egy kiba***** nagy problémám! Fogtam leszedtem pár yátékot és felraktam mmc-re. Át akartam másolni teló memóriáyába, de egy kis idő után leállt a másolás, és kiirta , h nincs elég memoria, töröljek adatokat. Na yo, ezt kiirta párszor, nem is volt addíg bay, de fogta és uyraindult, vagy is inkább kikapcsolt. én meg bekapcsolnám és azt irya, h nincs elég memoria, de egy alatta levő kis ablakon pedíg az volt olvasható, h lépjek kapcsolatba a ...-tal /ezt eltakarta a felső ablak, amin a hibaüzenet volt/. Nah' most kéne valami segítség. Eszembe yutott egy olyan dolog, h lehet, h virusos volt a game, de akkor miért pont most lepte volna el? Vagy a telefon memóriát hogy lehet formázni? Pls valaki nagyon kéne a help!! Előre is köszi. yah és légyszi az e-mail címemre iryatok: [email protected] . -
Shadow_THH #43