netfüggõség

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
kicsit se
csak akkor nem vagyok online, ha alszom, vagy utazom

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hmhm
nekem is van itt 2003 as hozzászólásom <#miaz>
és tartom..ami akkor volt :))))

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

FtranX
amúgy még mindig függõ vagyok

FtranX
LOL, de rég volt! :D

hmhm
mostanában kezdtem leszokni, de véglegesen azért nem lehet megválni <#zavart1>

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

PResident Evil

PResident Evil
nekem mondod ?

Match
én végülis gép nélkül kibírom...
net az fontosabb...
de van más hobbim amivel elvagyok :)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

cSuwwi
én inkább gépfüggõ vagyok, bár ha nincs net, akkoris feláll a hátamon a szõr (és ugyebár Murphy tövénye alapján mindig akkor nincs net, amikor kéne)

shit happens

ÁjjLe BoBBi
hat mar igazan itt az ideje...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

[Walaki]D`Lair
én is net és gépfüggõ vagyok...de legalább beismerem....:D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil
szintén... meg cs függõ :P

The Garrett
Én csak netfüggõ.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PResident Evil
lol milyen rég írtam ide :D

és érettségi után jön az adsl szal végetek :DDD

én táplálékfüggõ vagyok, ha nem veszek magamhoz, meghalok...:)
én netfüggõ vagyok, de inkább számítógépfüggõ

PResident Evil
én veled ellentétben örülüök h nincs korlátlan netem, mert megbuknék :P

Sajna nekem sincs korlatlan netem, modemmel nyomom(nam) sajnos... :)

De az biztos hogy allando eleressel addig nyomnam amig birnam.
Davidus
Úgy kell lennie ahogy akarod....

V9ykn8_TZL0

FtranX
köszi!

gratula a századik hozzászólásodhoz!

FtranX
Én ha választani kell egy buli és a net között, egyértelmû, hogy a bulit választom. Minden héten megyek valahova piálni, szórakozni. És a nyári vakációt is kibírom net nélkül. Tehát a szó szoros értelmében nem vagyok függõ. Inkább az lehet a dolog mögött, hogy annyira élvezem a netezést, hogy más szórakozásra (TV, olvasás) nincs is szükségem.

Hmm.. jópár ismerõsöm netezik hétköznap szinte hajnalig, hétvégén meg részegen támolyog haza vmi szórakozóhelyrõl.

Én úgy gondolom, hogy a net is ugyanolyan esti elfoglaltság mint bármi más. Miben jobb az az ember aki net helyett mossa az agyát a tévével? Neten legalább élõ emberekkel kommunikál az ember, sokat is tanul közben, és szvsz sokkal élvezetesebb elfoglaltság, mint egy mónikashow. Ráadásul itt azt nézed amit te akarsz.

A gond csak akkor kezdõdik amikor az embert hiába hívják a haverjai bulizni, csajozni, focizni, õ inkább végignyom még egy pályát az aktuális játékával és emiatt kimarad egy csomó olyan dologból aminek egy fiatallal meg kellene történnie, stb.

Ha a netfüggõ kifejezést úgy értjük, hogy igen szarban vagyok ha nincs net akkor vállalom. A teljes hétköznap esti szabadidõs tevékenységem ebbõl áll, néha egykét jó könyvbõl, szal télleg nem tudnám mi lenne net nélkül. Lehet én is céltalanul lõdörögnék egész délután vmelyik plázában?

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

traXion
Engem egyik játék sem, én mindent csinálok amit felsoroltál (csajozni, szórakozni, rendszeresen sportolni) és nem gépezek túl sokat, így kell ennek lennie!

én mmorpg-függõ voltam két nyáron 1folytában, de anyámékkal meguntuk a folyamatos veszekedést emiatt, ezért abbahagytam... azóta kiegyensúlyozott életet élek :D

-the invisible-

Munch
Én is fent vagyok 2-3-ig, úgy három éve már, mindenkivel neten kommunikálok, játszok (bár ritkán), szóval a nap LEGNAGYOBB részét gép elõtt töltöm. Mégsem érzem magam netfüggõnek.

FtranX
a gépemben van egy Coolink Tank1 P + két 8 centis vinyóhûtõ venti. Úgy általában szinte nem is hallom a zajukat, de néha sok óra gépezés után hirtelen minta a fejemben kezdenének pörögni.

dikki*yysw
Netfüggõség faszság. Le kell szokni és kész. Wasted youth.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Instict
hát jah :DDD néha olyan mintha atomerõmû lenne az asztalomon :DDD

[HUN]PAStheLoD
az nem jó :)
nem lehetne inkább valami napi követelmény?? pl. napi 10 óra :)

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

traXion
alkossunk netfüggõ klubbot?
Kitételek:
1. Éjjel min. 02:00-ig(am) fennt kell maradnod a gép elött!
2. Nem szabad eljárnod otthonról, szabadídõted alvásra használd, (internetezés = nem szabad idõ)!

Pyx
Itt lehet a klubba jelentkezni?...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

traXion
Ja és nem vagyok netfüggõ, nem rossz a net, de nemszabad hogy ezzel többet "törõdjél" mint a barátaiddal/barûtnõddel, vagy az életed más részeivel. Sok dololgra jó az internet, tanulás, információ szerzés, de lelkiismeretfurdalás nélkül elmondhatom, hogy nem vagyok netfüggõ.

[HUN]PAStheLoD
:D

traXion
OFF
Azért néha dumálhatnánk... gyre fel MSNre, de ne most, majd este, mingyárt edzésre megyek, érted, SZOMBATON! :)
ON

mikike
én

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

magus
ááááááááááh elfogoytt infuzion a kola. vazz mar kiverni sincs erom. a picsaba mar menni keen suliba? ahhh beteg vagyok inkabb vegigtolom az o baldursgatet 5x. ahh ezaz rohogok a szanalmas.hu-n:)

najo csak vicc volt:)

[HUN]PAStheLoD
engem meg azzal basztatnak hogy mennyek aludni szal éjszakai netelés kilõve... :(

yo kérdés!

mikike
ez meg mi?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

G@b0r
én csak akkor leszek ilyen ha adott egy jó gép, csé + minden ami hozzá kell. de akkor durván ám :P

PResident Evil
te még ébren vagy ? nyomás aludni !!!

[Walaki]D`Lair
Hát...én...én is netfüggõ vagyok jól...:DDD

De hétköznap csak éjfélig-fél egyig nyomom a cuccot...:)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FtranX
többek között azért szoktam rá az éjjszaki netezésre, mert ilynekor seneki nem zavar. anyámék nem baszlatnak közben mindenféle hülyeséggel.
olyan feelingeje van

PResident Evil
ehh... van már ilyen topic ahova sok mindenki leírta tapasztalatait, tanácsait...én nem vagyok netfüggõ... csak nincs korlátlan netem :)

FtranX
azért indítottam ezt a topicot, mert ahogy látom nem én vagyok itt az egyedüli, aki még ilyenkor 3 óra táján is a netet nyúzza.

nálam az a probléma, hogy mániámmá vált hogy éjjszaka suliidõben akár 2-ig is fent vagyok és netezek, ami teljesen szétzúzza a napjaimat. Reggel hulla fáradtan elmegyek a suliba, végigalszom az óráimat, majd hazaérve estig alszom, hogy aztán legyen erõm éjjszakába nyúlóan netezni. Aztán másnap minden kezdõdik elõrõl.
Van ezzel még másvalaki is így?