Filmzenék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv mindenkinek!

Bourne Rejtély- Moby - Extreme Ways
http://www.mytempdir.com/1068749

Godzilla-Puff Daddy-Come With Me
http://www.mytempdir.com/1068790

Escape From New York-Main Theme-John Carpenter
http://www.mytempdir.com/1068920

Back to the Future-Huey Lewis&The News-The Power Of Love
http://www.mytempdir.com/1068933

Pirats Of The Carribean-Theme
http://www.mytempdir.com/1068939

DnP
Munich Symphony Orchestra
Alien Empire (The Ocellus Suite)
Record Label: Soundtrack Music

Track Details:
1. Journey To The Alien Empire
2. Ocellus Voyage
3. Battle Zone
4. Angels And Warriors
5. Slipstreams
6. Earthstalkers
7. Insectarium
8. Solus Odyssey
9. Ancient Enemies
10. Three Visions
11. Firstborn
12. Distant Swarm
13. Colony And Metropolis
14. Earthrise
15. Return Voyage

Udv Mindenki! Ez az album egesz veletlen nincs meg valakinek? Sehonnan sem tudom beszerezni, pedig nagyon kellene. Elore is koszi ha valaki tud segiteni..

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

Nem tudja vki hogy mi a címe a Pókember filmzenéjének??
bazza
Én torrentrõl szedtem le, így keresd:
VA-The_Fast_And_The_Furious-Tokyo_Drift-OST-2006-RNS

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Willi Betz
hali!
a tokyo driftnek az albumát honnan tudnám letölteni?
köszönöm

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Pheaper
az eredeti cápa(jaws) ba ezek vannak benne
1. Main Title (Theme From "Jaws")
2. Chrissie's Death
3. Promenade (Tourists On The Menu)
4. Out To Sea
5. Indianapolis Story, The
6. Sea Attack Number One
7. One Barrel Chase
8. Preparing The Cage
9. Night Search
10. Underwater Siege, The
11. Hand To Hand Combat
12. End Title (Theme From "Jaws")

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Punker
kéne nekem a Cápa zenéje, tudja valaki a címét?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Krezga
hali! valaki meg tudná mondani, hogy a V, mint vérbosszú(V For Vendetta ) címû film stáblistája alatt milyen zene ment? (a soundtrack cd-n, ha jól néztem, az nincsen rajta...)
Fülüke
Valaki esetleg nemtudná megmondani nekem , hogy honnan szerezhetném meg a Barba család zenéjét?

De k*rvajó géped van istenem....

Fülüke
Hát nemigazán. :) Egyenlõre

bazza
Szabadság, szerelem zenéjére tud vki linket adni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

A Mucha Lucha rajzfilm Flea's Fighting Fish c. részében volt egy zene amit rég szeretnék megtalálni.Nem tudom ki az elõadó és mi a címe.Sehol se találom.A zene akkor hallható amikor Bolha visszaemlékszik miket csináltak együtt Maszkos Hallal amikor még együtt voltak (sakkoztak;bicigliztek;stb) és azzal ér véget ahogy Bolha lehúzza a wc-n.

Ryleh
nagyon kárem hogy ha vki tud segiteni szoljon!!!!

Way of the Gun/hullahegyek,fenegyerek c. film zenéje kellene....
sehol nem lelem..a torrentek alszanak....dc-n sem látom.....help!!!!!!!!!!!<#worship>

filzenéket kersek magamnak letöltésre. föleg rajzfilek,desney,vigjáték.internet cimeket is ahonnan le lehet töltenni öket. elöre is köszönöm. bamse.
Resident Evil:A Kaptár címû film végén amikor a csaj elõveszi a shotgunt és a kamera távolodik tõle az egész várost bemutatva <------------- ez alatt mi megy? <#fejvakaras>
a szám címét elõre is köszönöm <#worship>

Kösz.Ez az.

Sil78
Google a barátunk. Nézd csak, itt említenek egy számot, nem ez az?

These are my friends, see how they glisten...

Néztem itt és
itt is de nem találtam rá az elõadóra.

A helyszínelõk (C.S.I.: Crime Scene Investigation) amerikai-kanadai akciófilm-sorozat, 65. részében volt egy dal kb. a 15. percben.Hogyan tudhatom meg a címének meg az elõadójának a nevét?

Ryleh
javitás----mindent le lehet szedni,konvertálni..azt offline-ban hallgatni ,nézni...(igaz,elég low quality a minõség)

Sziasztok!

Én már nagyon régóta keresgélem az Out of time (Idõzavarban) címû film 1-2 számát!
A címüket is tudom, de sehol nem találom õket h le tudjam tölteni!
Ezért arra kérnélek titeket ha esetleg megvolna v vmi hasznos infóval tudok szolgálni akkor jelezzetek már vmi módon!

Elsõsorban ezeket keresném (szellemi atyjuk: Graeme Revell)
1.Out Of Time Them
2.Out Of Time Theme (Guitar Mix)
3.Out Of Time Theme (Trumpet Mix)

Elõre is hálás köszönet!
Tudom nem "film" vagy ilyesmi...de a minap láttam részeket a

"az univerzum évezrede"

címû sorozatból és minden epizód egy nagyon kellemes dallammal indul, MI ENNEK A CÍME?? Nem tudja valaki?

Tökre örülnék! Köszike

Az Angyalbõrben címû sorozatban hallható a Moho Sapiens együttes néhány száma, ami nagyon megtetszett, és beleõrülök ha hetente csak egyszer hallhatom a TV-ben, ezért szeretném valahonnan letölteni. Segítsetek ebben plz!

hoy ehh

zolo15
csá
A Tokió Driftben amikor Han a mûhelyében odaadja a srácnak a Lancert akkor milyen zene szól?
úgy értem mi a címe?

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

ki nek van meg a tokioi hajsza zenéji aki tud az vegyen fel msn re !!
mns.:[email protected]

Official - Neelix - Expect What

kilyking
Hi All!
Valkai nem tudja honnan lehet leszedni A vér kötelez zenéjét(nem a Travoltás).Az album Bill Conti-Blodd in Blood out.Találtam oldalt csak az a baj hogy fizetõs.

!!!HALA MADRID!!!

Wreck86
Hali mindenki!
Keresek :Enemy at the gates(ellenség a kapuknál) címû film soundtrackjét,találtam de 96,5%-nál megakadt és nem jön kb 1 éve:( Légyszi hatudtok egy torrentet ahonnan letölthetném,kérlek segítsetek!

köszönöm.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

köszi a segitséget. igy már sikerült megtalálni. a címe misirlou. gondoltam leirom hátha másnak is kell.
Ryleh
youtube.com itt minden megvan,no letölt...de hallgat,info,stb

Sziasztok szeretném ha segitenétek !
Nem ismeri valaki a Amerikai Pite 4 nek a zenéjét !
Ha ismeri valaki akkor jolenne ha megirná a cimét !
Azt a rockosat amikor a Stifler utazik a zenetáborba !
[email protected]
Ha jól tudom akkor az a szám van a Ponyvaregényben, de sajna a címét nem tudom.
üdv. nem tudja véletlenül valaki annak a számnak a cimét, amit a taxi filmben játszanak. nagyon nem tudom elmondani milyen, de pl most megy a tvben a film reklája, és ott pont azt játszák be. amugy a legsmertebb dallamma a filmnek. elöre is kösti
Sziasztok!a Dead Men Walking-nak a zenéit keresem!egy Subtance D nevü banda csinálta a zenéjét de sehol se találom!létszi segitsetek!elöre is thx

Szimistyle
Sziasztok, Klaus Badelt - The Promise albumát keresem 320-ban. Tud valaki segíteni?

Köszi: Szimi

Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)

SitatiS

Let the good times roll.

SitatiS
Üdv!:)
Gotthard - anytime, anywhere,a viasaton induló sorozat(az osztag)zenéje:)))ez kellene nekem nagyon...<#wave>

Let the good times roll.

Ryleh
http://www.torrentz.com/torrent_107014.html

itt a sorozaT.........go,go ,go...aztán a zenét kiszeded...vagy tovább keresel:)))

Sziasztok nem tudná valaki megmondani a Pasik és Csajok címû filmben, amikor Jennifer és Ryan lefekszik egymással, ott azt a szép lassú számot ki énekli és mi a címe? Anyukámnak az a kedvence, persze szerintem is jó szám. Elõre is köszönöm.
Engem a Túl közeli rokon c. film utolsó számának a címe érdekelne. Amiben brrrrrrrrrr van. Köcce
Solya
Ez nem a Brimstone (Pokoli szolgálat) volt?....csak mondjuk annak más volt a története: ott az ördög küldte vissza a nyomozót, hogy küldje vissza a pokolra a megszökött lelkeket.

Mincsi
Még pontosabban a sorozatra nem emléxel?

Rush!

GozHuszar
Sziasztok!
Emlékszik közületek valaki egy 3-4 éve futott tévésorozatra, amiben a fôhôsnek (ffi) az a feladata, hogy az elôzô életében elkövetett dolgokat jóvá tegye, s akkor eltûnik a testérôl az adott eset tetoválása?
Ennek a sorozatnak a zenéjét keresem vadul, de nem emlékszem már a sorozat címére sem :(((

Remélem, valakinek rémlik valami a fenti halandzsa alapján...
:)

Köszi:
GH

Ama et fac quod vis

Jah arra gondlok. Tudod milyen szám megy alatta?

Zadeus
texxik az a film;)
Peete a mitsubishi lancer re gondolsz ?

Roxana
Én az utcai tánc egyik zenéjére lennék kiváncsi amikor a srác kosarazik alatta megy egy für elise szám feldolgozva:Snemtudja valaki honnan tudnám megszerezni?

\"Képességettõl függ, hogy mit tudsz megtenni. A motivációtól azt, hogy megteszed-e. Hozzáállásodon múlik, hogy milyen jól teszed.

Hy all!
Nem tudja valaki h a Halálos iramban: Tokiói hajsza címû filmben mikor a fõszereplõ megkapja az új piros veredáját a garázsban akkor az allat milyen zene megy?
Kössz elõre is

meg van valakinek a cobra11 zenéje? magyarszöveggel és szöveg nélkül is érdekel.
ha meg van msnen küldje el címem: [email protected]
Ui: a TIR címû film zenéje is kellene.
ELÖRE IS KÖSZI!!!
Fülüke
Nemtudja valaki hogy mia neve vagy honan tudnám megszerezni azt a zenét amia terminátor 3vgén megy ( nem a stáblistán).

rvn
I'd Do Anything For Love ez meik film zenéje egyébként a Meat Loaf a szerzö! VAlkmi ötlet?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Zadeus
NIncs meg vkinek a Csodacsibe filmzenéje???