723
SOUNDTRACKS és más
-
#163 Nincs meg valakinek a Mobil (Cellular) filmzeneje???
-
#162 Használj WinMXet az nekem mostanában bejön. -
InLine #161 Hi!
Nem tudjátok, hogy ezt a számot hol találom meg? :
DJ Hurricane featuring Scott Weiland - We will rock you
A film amiben halottam : Ha szorít a szorító (Ready to rumble)
Előre is köszi! -
#160 Az milyen stílusú? -
ZsirosKenyer #159 toltsetek le a COLLATERAL ost-t...feeling! -
#158 A tikos ablak soundtrack nincs meg valakinek? -
flashX #157 Mert az ien loál jánosok -
flashX #156 Azt csak úgy küldenek egy e-mailt hogy op-oskodni? -
flashX #155 vannak oanok is akiről nem is gondoltam volna -
flashX #154 Jaja gyere! -
#153 majd mi leszünk azok -
flashX #152 nincsenek sokan -
#151 hehehehe -
flashX #150 Semmi köze a témához:
Hány OP van az SGnél? -
#149 jaja -
flashX #148 -
#147 az se rossz, szal kll mindkettő -
flashX #146 Nekem meg a napló zenéje kéne -
#145 a 21. század, az rtl műsorának a zenéje kéne, nem tuggya valaki van e cime? -
#144 Aki bírja Rob Zombie-t vagy a White Zombie-t annak kötelező a House of 1000 corpses OST... Nagyon ott van!!! -
nemimre #143 Szevasztok.Valaki tudna segíteni honnan szedhetném le a Dés-Valahol Európában,És a The Sound of Music filmzenéket?Kösz -
Fboy #142 a Shark Tale-be mikor Oscar ott van a fogadónál és jön Lola vagy kicsoda akkor megy egy szám amibe vmi ilyesmit énekelnek: she's dangerous... na ennek tudja vki a címét?:) -
#141 akyyy ne legyél már balfasz! belinkletem lejebb egy linket, azon az oldalon az összes filmzene fent nem tom mért nem lehet visszaolvasni pár üzenetet. -
#140 és a simspon család "segg.seg..seg " zenéje is kéne :P -
#139 Na szóval, egy nagy összesítés, pontosan mien filmnek, vagy filmeknek kéne a filmzenéje:(legalább a neve, de ha link is van örömódát zengek:P ):
-Gladiátor
-Öld meg Rómeót
-Zorró álarca
-Ál/Arc
-Macskanő
Megköszöném ha lenne, köszi....és írjatok. -
#138 jaja nekem is -
Rabsych #137 Hali mindenkinek esetleg valaki nemtudja honnan lehet megszerezni a Macskanő (Catwomen) film zenéjét vagy esetleg hogy ki a zene előadója vagy valami a zenéjével kapcsolatban ???
-
#136 Heló, Gladiátor zenéje és az Öld meg Rómeót zneéje kéne, hogy ami a reklámjaiban szól... -
#135 Keresem a My name is nobody Ennio albumabol a:
My Fault?
szamat,kazaan kivul?
-
#134 Nem tudjátok, hogy az Egri csillagok c. film zenéjét kiadták-e valaha is bakeliten, CDn, DVDn? -
Nonoo #133 Erre gondoltam, de azért köszi!
Turandot - Nessun dorma -
nick név #132 köcc -
#131 Nem tudja valaki honnan lehetne letölteni a Halálos iramban zenéit??? -
chris2002 #130 Talán ez hasznos lehet:
http://www.imdb.com/title/tt0250687/board/thread/4522872 -
nick név #129 Hi all!
lenne 1 kérdésem: vasárnap volt 1 film a tv2-n 8 körül aminek elfelejtettem a címét , de a mr bean is jáccott benne és a film végén volt vmi eggyütés és volt valami számuk ... az érdekelne, elöre is köszi! -
chris2002 #128 Sziasztok,
Elkészült a filmzene.lap (http://filmzene.lap.hu), ha tudtok olyan témába vágó linket, ami nincs fent, vagy építő jellegű kritikával szolgáltok, azt szívesen fogadom.
Chris
-
#127 Transformers: The Movie filmzene rúlna, ha meglenne -
djmarkee #126 A Hegylakó melyik zenéje?
Csaktán nem az, amelyiket egy csaj énekli és leginkább a 3. rész közepén, a kardkészítés közepén lehet hallgatni?Ha ez kell, akkor az megvan...de te is megtalálhatod...én is évekig kerestem (a címét és elQadóját), és közben ott volt a szemem elQtt...). Lényeg a lényeg:
Loreena McKennitt : Bonnie Portmore
-
djmarkee #125 Halihó!!!
Egy csaj énekli, méghozzá nem is akárki...a cím:
Yolanda Adams:If We Could Remember
Remélem örülsz...:-)
Pá!!! -
Nonoo #124 Sziasztok!!!
Érdeklődnék, nem tudja valaki esetleg a The Sum of all fears ( A rettegés arénája) című film utolsó betétdalának a cimét, amikor mindenkit kinyirnak és egy opera szól a háttérben!!?? Égy férfi énekel valamit!!
Régóta keresem, segítsetek
Köszi!!